Bloody Friday: The Ultimate Horror Party

Splatter Movies – Zombie Dancers – Fake Blood - Scary Make-up - Haunted House Decor – Freaky Circus
Music: EDM – House - Drum ‘n’ Bass - Dubstep – Trap

Line up:
Basscatz (Platform /SUB.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 21-11-2014 21:00
Individual Price 5.00€
Τοποθεσία Block 33
FM / Chateau Bruyant .BG)
Camelorg (Pony Licks)
Jafar (Burning City)
Nuff (Pony Licks)
Sneakerz
+ more guests

Το BLOODY FRIDAY συνδυάζει την ατμόσφαιρα των ταινιών τρόμου και την κουλτούρα γύρω από αυτές με την ηλεκτρονική μουσική, την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου στον πιο underground χώρο της πόλης – το club stage του Block 33! Προβολές μερικών από τις πιο καλτ ταινίες τρόμου μικρού και μεγάλου μήκους, spooky decor, ζόμπι που χορεύουν, ειδικοί make-up artists που θα σας βοηθήσουν να μεταμoρφωθείτε κι εσείς, performances και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Φήμες λένε ότι κάπου εκεί κοντά θα τριγυρίζουν και κάποιες από τις πιο τρομακτικές μορφές του κινηματογράφου...

Η ομάδα του Bloody Friday ενθαρρύνει όσους το θέλουν να ντυθούν ανάλογα με την περίσταση, χωρίς να είναι απαραίτητο για όποιον δεν το επιθυμεί.

Φυσικά πριν από όλα, αυτό είναι ένα μεγάλο πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής με ένα line up που θα σας κρατήσει στο dance floor μέχρι το πρωί με drum ‘n’ bass, dubstep, edm, trap και house μουσικές. Με την ομάδα των Pony Licks και τους φίλους τους να αναλαμβάνουν τα decks.

Get ready to party people!

Σημεία Προπώλησης:
- Ticket House - Musicland: Μητροπόλεως 102, Τηλ: 2310 264880
- Stereodisc Record Shop: Αριστοτέλους 04, Τ: 2310 262912

Πληροφορίες για τον χώρο - Block 33

Πίσω από το εγχείρημα του Block33 βρίσκονται άνθρωποι που αγαπούν και στηρίζουν τη μουσική, τις τέχνες και τον πολιτισμό. Μια παρέα νέων ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση και παραγωγή μουσικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα.

Για κρατήσεις, εισιτήρια ή λοιπές πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 2310-533533 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.