Ναταλία Πετρίτη

Τους… Iron Maiden φαίνεται πως κατηγορεί η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» για τις καταστροφικές φωτιές στην Πεντέλη των τελευταίων 24ώρων, με το πρωτοσέλιδό της – το καλύτερο που θα δείτε σήμερα – να φέρει τον τίτλο «Μας κάψατε σατανάδες»!

Κι αυτό μιας που σύμφωνα με την πατριωτική και με κάθε πιθανό τρόπο προβληματική εφημερίδα, κάθε φορά που οι Iron Maiden επισκέπτονται την Ελλάδα για συναυλίες, μια καταστροφική πυρκαγιά ακολουθεί σκορπώντας τον όλεθρο, με την Πεντέλη και το Μάτι να αποτελούν τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Η εφημερίδα που μας έκανε να ξεκαρδιστούμε το πρωί της Πέμπτης, χαρακτηρίζει τη συναυλία των Iron Maiden που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ την προηγούμενη εβδομάδα ως σατανιστική τελετή 50 χιλιάδων ανθρώπων, υπό τους ήχους του Μπαφομέτ (ο οποίος για να είμαστε ειλικρινείς δεν γνωρίζουμε ποιος είναι, αλλά δεσμευόμαστε να μάθουμε).

Προσοχή λοιπόν, αφού αν ξαναβρεθείτε σε συναυλία του Bruce Dickinson και του συγκροτήματός του, μπορεί άθελά σας να συμμετέχετε και εσείς σε μια σατανιστική τελετή με επικλήσεις στο "Θηρίο-666"!

elora

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured