Άγγελος Κλειτσίκας

Άγγελος Κλειτσίκας
Άγγελος Κλειτσίκας
aggelos
 
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992 και με την αρχή της νέας χιλιετίας συνειδητοποίησε -αρχικά ανώδυνα και, όσο πέρναγαν τα χρόνια, λίγο πιο επώδυνα- πως η μόνη διάλεκτος που  μπορεί να χρησιμοποιήσει πραγματικά για να επικοινωνήσει τις σκέψεις του, είναι αυτή της μουσικής. 
 
Από μικρός βομβαρδίστηκε από το σπίτι με όλα τα βασικά μουσικά εφόδια και η πρώτη φορά που ένιωσε πως συμβαίνει κάτι σημαντικό στο τώρα είναι όταν οι Arctic Monkeys κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους και το άκουγε 20 φορές την ημέρα. Η μουσική ενηλικίωση επήλθε κατόπιν για τα καλά με το συναισθηματικό δέσιμο που βίωσε στο In Rainbows. Αγαπάει τις λέξεις αποτυπωμένες σε μελάνι και γι' αυτό έχει αγοράσει παράλογα πολλά τεύχη Uncut και Mojo. Προσπαθεί επίσης να βλέπει όσες ταινίες μπορεί, διαβάζει όσα βιβλία μπορεί, ταξιδεύει όσο πιο πολύ μπορεί, αλλά τίποτα δεν θα έβγαζε νόημα χωρίς το απαραίτητο πάντα σάουντρακ. 
 
Προς το παρόν σπουδάζει Μάρκετινγκ & Επικοινωνία στο Ο.Π.Α και προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει εάν είναι κάτι που τον εκφράζει. Γνωρίζει πάντως πως το μόνο ευτυχισμένο μέλλον είναι εκείνο του οποίου τα δομικά υλικά είναι ποτισμένα με μουσικές ιδέες.

Top
Στo avopolis.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στο site, αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική απορρήτου. More details…