Άρης Καζακόπουλος

Άρης Καζακόπουλος
Άρης Καζακόπουλος

Γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα. Η σχέση του με τη μουσική ξεκίνησε σε ηλικία 9 ετών, με μαθήματα πιάνου στο Εθνικό Ωδείο. Η έφεσή του στις θετικές επιστήμες τον οδήγησε στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, αλλά η παλιά του αγάπη τού ξαναχτύπησε την πόρτα λίγο μετά την ενηλικίωση, όταν οι Arcade Fire άλλαξαν την αντίληψή του για τη μουσική.

Ακολούθησαν μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας και ντραμς στο Modern Music School, ενώ παράλληλα έφτιαξε το προσωπικό του μουσικό blog (Indiego Sound) το 2011, με στόχο την ανάδειξη των καλύτερων δίσκων της κάθε χρονιάς.

Το τελευταίο αποτέλεσε το «εισιτήριο» για να μπει στη συντακτική ομάδα του Postwave αρχικά, αλλά και στο Rocking.gr αρκετά αργότερα. Το Avopolis και το Sonik, πλέον, φιλοξενούν τις επίμονες αναζητήσεις του για τους δίσκους εκείνους που δεν σε αφήνουν να ξεχάσεις ποτέ την πρώτη ακρόαση.

Top
Στo avopolis.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στο site, αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική απορρήτου. More details…