View More

Δείτε το βίντεο κλιπ για το "Ruins" των Marva Von Theo

Από τον επερχόμενο δίσκο του σχήματος, Afterglow.

news.team
news.team

To Ruins είναι το lead single των Marva Von Theo από τον επερχόμενο δίσκο Afterglow, που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2021 σε βινύλιο και cd.

Πρόκειται για ένα electronic pop τραγούδι, με noir αισθητική, προορισμένο να χορευτεί σε μία σκοτεινή disco.

Το βίντεο που το συνοδεύει, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Καράμπελα και χορογραφία του Αντώνη Σπορίδη, παρουσιάζει την τραγουδίστρια να απευθύνει τους στίχους με διάθεση κηρύγματος ενώ οι χορευτές, προσομοιάζοντας τον Αρχαίο Χορό, την περικυκλώνουν, αποτελώντας την ενσάρκωση της συνείδησής της.

H Μάρβα αποκαλύπτεται στους στίχους:

«Στη ζωή μου πάντα επέλεγα τις ριζικές αλλαγές και τα νέα ξεκινήματα προς αναζήτηση νέων συνθηκών που θα με έκαναν να αισθάνομαι πιο οικεία, αρνούμενη κάθε είδους συμβιβασμό με την πραγματικότητα. Υπήρξαν εκείνες οι στιγμές διαύγειας που γινόταν πλέον ξεκάθαρο πως έπρεπε να γυρίσω σελίδα στην ζωή μου, να γράψω την πρώτη πρόταση σε ένα λευκό χαρτί, και ο κόσμος γύρω μου έμοιαζε να με ωθεί προς αυτήν την κατεύθυνση∙ τα αστέρια λαμπυρίζοντας έστρωναν καινούργιους δρόμους, σημάδια πιο φωτεινά και από το φως της ημέρας, που απλά δεν μπορούσα να αγνοήσω, μία ακαταμάχητη επιθυμία και φλόγα που δεν μπορούσε με τίποτα να δαμαστεί και με τροφοδοτούσε με ανεξάντλητη δύναμη να αντιμετωπίσω κάθε πρόκληση.

Ωστόσο, για την λύτρωση και την ολοκλήρωση δεν είναι αρκετή από μόνη της μία αλλαγή. Αυτό που μου δίδαξαν οι ριψοκίνδυνες επιλογές μου καθώς και οι απρόσμενες περιπέτειες στις οποίες με οδήγησαν, είναι πως δεν υπάρχουν νέοι προορισμοί, ούτε μαγικοί τόποι που κατευνάζουν το παρελθόν. Ο εσώτερος εαυτός οφείλει πρώτα να αλλάξει. Όσο μακριά και αν προσπαθήσει να τρέξει κανείς, τον ακολουθούν πάντα τα ίδια λάθη, τα ίδια «ερείπια», τα οποία και καλείται τελικά να αντιμετωπίσει».

Βλέπετε το βίντεο για το "Ruins" παρακάτω:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ


avopolis_google_news

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο θρυλικός κιθαρίστας των Rolling Stones έχει σταματήσει σχεδόν ολοκληρωτικά την κατανάλωση αλκοόλ, ναρκωτικών και ...

Ακούστε το δεύτερο νέο κομμάτι του καλλιτέχνη για το 2023.

Ο δίσκος που θα περιλαμβάνει τέσσερα κομμάτια έρχεται τον Οκτώβριο.

FEATURED TODAY

Οι Γάλλοι "papys beatmakers" προσγειώνονται στο stage του Arch Club Live Stage το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου.

Η Άννα Γεωργάτου συνομιλεί με τον Eddie Dark και αυτός επιβεβαιώνει πως έχει «όρεξη για κόλυβα και δίψα για ζωή».

Προθέρμανση για το εκρηκτικό διήμερο στο Θέατρο Βράχων που θα φιλοξενήσει συνολικά 10 καλλιτέχνες σε 2 σκηνές, με μια σύντομη παρουσίαση όλων των ονομάτων που θα πλαισιώσουν το  σχήμα από το Bristol.

Top