View More

Ο Coti K. και η Σtella συνδράμουν τις Someone Who Isn't Me

Ακούστε το "Stop & Remember"

Αναστασία Τουρούτογλου
Αναστασία Τουρούτογλου

Σήμερα Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, η Inner Ear κυκλοφορεί το 2ο single της αποκλειστικής 7ιντσης σειράς A Distant Victory Singles Club.

Η σειρά έχει εορταστικό χαρακτήρα, για τα 10 χρόνια του πατρινού label, και δίνει την ευκαιρία (μέσω συνδρομής) να αποκτήσει κανείς 12 συνολικά 7ιντσα singles με αποκλειστικές για το project ηχογραφήσεις. Κάθε ένα εκδίδεται σε 100 (χρωματιστά) βινυλιακά αντίτυπα. Τα singles αυτά δεν θα εμφανιστούν στα δισκοπωλεία και θα κυκλοφορούν ένα κάθε μήνα.

Για τον μήνα Φεβρουάριο, λοιπόν, συστηνόμαστε με το τρίο των Someone Who Isn't Me (Μαριλένα Ορφανού, Μαρία Χατζάκου & Τζίνα Δημακοπούλου), το οποίο ηχογράφησε για το A Distant Victory Singles Club τα κομμάτια "Stop & Remember" και "Leap Of Faith".

Στο "Stop & Remember" (το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω) ήρθε η Σtella να συνδράμει στα φωνητικά, ενώ στο "Leap Of Faith" τραγουδάει ο Coti K. Την παραγωγή στο πρώτο κομμάτι ανέλαβε η μπάντα από κοινού με τον ΝΤΕΙΒΙΝΤ, ενώ στο δεύτερο βρίσκουμε την υπογραφή του Sillyboy.

Οι Someone Who Isn't Me θα παίξουν live στις 23 Φεβρουαρίου στο Six d.ο.g.s και θα συμμετέχουν στο φετινό SXSW, τον ερχόμενο Μάρτιο.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ


avopolis_google_news

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ίδια συνεχίζει να δίνει μάχη για την υγεία της, έχοντας διαγνωσθεί προ ολίγων μηνών με το σύνδρομο Stiff Person

Ακούστε το “Medicine”, από τον δέκατο δίσκο του Clark με τίτλο Sus Dog

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, μεταξύ άλλων, κριντζάρει με το "influencing" που παράγουν οι Έλληνες πολιτικοί στο Tik Tok.

Ο Δημήτρης Λιλής ξεχωρίζει κάθε εβδομάδα τις καλύτερες νέες κυκλοφορίες και τις παρουσιάζει μέσω podcast, Spotify playlist και YouTube videos. Πατήστε play.

Λίγο πριν την πρώτη τους, πολυαναμενόμενη εμφάνιση στην Ελλάδα την Πέμπτη 1 Ιουνίου, οι Lewis Maynard και Florence Shaw μιλάνε στο Avopolis για το «ευτυχές ατύχημα» που τους έφερε στο μουσικό προσκήνιο ως μία από τις πιο ελπιδοφόρες και ουσιαστικές περιπτώσεις της νέας UK post-punk σκηνής. 

Top