View More

Advertorial: Απολογιστικό δελτίο τύπου των IEK ΞΥΝΗ.

news.team
news.team

ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Οι 19ες Ετήσιες Εκθέσεις σπουδαστών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, ΠΕΙΡΑΙΑ &   ΓΛΥΦΑΔΑΣ ήταν τα events του καλοκαιριού!

Συνολικά περισσότεροι από 2.500 καλεσμένοι απόλαυσαν τα πραγματικά εντυπωσιακά shows που παρουσίασαν οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, Πειραιά και Γλυφάδας τόσο στο πανέμορφο κτίριο του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, όσο και στο εντυπωσιακό νεοκλασικό κτίριο του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας την Τετάρτη 16 και τη Δευτέρα 21 Ιουνίου αντίστοιχα.

Οι εκθέσεις των σπουδαστών θα είναι ανοιχτές για το κοινό έως τις 20 Οκτωβρίου 2010.

Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος από τις δύο αυτές εκθέσεις για να ολοκληρωθεί το XINIS EDUCATION FESTIVAL 2010, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ της χώρας μας. Πρόκειται για ένα τετράμηνο Φεστιβάλ  (Μάρτιος, Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος) με περισσότερες από 80 εκδηλώσεις, ημερίδες, happening, εκδρομές και parties. Στόχος του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2010 είναι  η αφύπνιση, η εξέλιξη και γιατί όχι, η αλλαγή στα πράγματα που επικρατούν και χαρακτηρίζουν την εκπαίδευση σήμερα.

Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε ορισμένες από τις πολύ σημαντικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ:

Ημερίδες για την προστασία του Περιβάλλοντος στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Επιστημονική εσπερίδα με θέμα: «Η μικρομεσαία επιχείρηση του αύριο μπροστά στις προσκλήσεις του σήμερα».

Εσπερίδα αφιερωμένη στην υγεία με θέμα τα Βλαστοκύτταρα.

Δύο μεγάλες αιμοδοσίες την Τετάρτη 10 Μαρτίου και τη Δευτέρα 21 Ιουνίου,

Εξειδικευμένα σεμινάρια μαγειρικής τέχνης σε συνεργασία με το Chef’s Club Αθηνών, την εταιρεία Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες και τον Οργανισμό Ελέγχου Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων.

Βράβευση του κ. Αθανάσιο Σκούρα (Executive Chef της Προεδρίας της Δημοκρατίας, Αντιπρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων) από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Πασχαλινή εκδήλωση του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας με την υποστήριξη του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Το BEAUTY ACADEMY των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, διοργάνωσε εξαιρετικές εσπερίδες, ομιλίες και επαγγελματικά ταξίδια σε διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού.

Σεμινάριο από τον τομέα Υγείας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σε συνεργασία με το γνωστό διαιτολόγο Δημήτρη Γρηγοράκη με θέμα τη νευρική ανορεξία.

Καλοκαιρινή εκδρομή στη Μύκονο. Συμμετοχή στην έκθεση ΠΑΙΔΙΑΔΡΟΜΗ 2010 με τους σπουδαστές των Παιδαγωγικών

Για το 2011, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, θα προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω  και θα αποδείξει με τον πιο έμπρακτό τρόπο την προσήλωση του στα ιδανικά της  εταιρικής κοινωνικής ευθύνη, διοργανώνοντας από κοινού με τη Οργανωτική Επιτροπή των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011, το XINIS EDUCATION FESTIVAL 2011. 
 


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηχογραφημένη τη στοιχειωμένη άνοιξη του 2020, η νέα κυκλοφορία της Veego Records είναι εδώ

Όπου η ίδια η Ισλανδή τραγουδοποιός εμφανίζεται δίπλα σε ένα ηφαίστειο που πρόσφατα εξεράγη, σε έναν θρήνο και ωδή

FEATURED TODAY

Μετά από αλλεπάλληλες ακυρώσεις, επιτέλους έφτασε η ώρα να δούμε τους shame live στην Αθήνα. Πριν από ένα χρόνο ακριβώς, ο Eddie Green, κιθαρίστας και βασικός συνθέτης του βρετανικού post punk θαύματος, είχε συνομιλήσει με το Avopolis.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο ακούει και προτείνει μουσική εμπνευσμένη από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, για τελευταία φορά, πριν καταπιαστεί με τις λίστες με τα καλύτερα της χρονιάς.

Όπως τις κατέγραψε ο Άγγελος Κυρούσης από το δισκάδικο Rock & Roll Circus.

Top