View More

Παύλος Παυλίδης & Hotel Alaska

Θεσσαλονίκη Νικολάου Γερμανού, Θεσσαλονίκη 546 21, Ελλάδα Θέατρο Κήπου (Θεσ/νίκη)

Ο Παύλος Παυλίδης με τη νέα του μπάντα, τους Hotel Alaska, ταξιδεύουν το καλοκαίρι του 2022 σε όλη την Ελλάδα για να μας παρουσιάσουν ένα ανανεωμένο δυναμικό πρόγραμμα με επιλογές από όλη τη δισκογραφία του.

30 Jun. 2022
21:00
41 Day(s) Ago
0.00

Aπό την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών έως και τον τελευταίο του δίσκο "Το Μαύρο Κουτί" που κυκλοφόρησε στις αρχές του Δεκέμβρη του 2021.

Νέα προσέγγιση και καινούριες ενορχηστρώσεις δίνουν μια φρέσκια εικόνα στα τραγούδια του. Δημιουργείται έτσι ένα ιδιαίτερο μουσικό αποτέλεσμα, που εκτείνεται από τη μυσταγωγία έως την έκρηξη, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ανακαλύψουμε εξ αρχής το έργο του.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Δισκογραφία:

Albums
(2021) Το Μαύρο Κουτί
(2016) Μία Πυρκαγιά Σ’ Ένα Σπιρτόκουτο
(2015) Στον Διπλανό Ουρανό
(2013) Ιστορίες Που Ίσως Έχουν Συμβεί
(2010) Αυτό Το Πλοίο Που Όλο Φτάνει
(2008) Live Στο Θέατρο Απόλλων
(2006) Άλλη Μία Μέρα

EPs & Singles
(2021) Το Παιδί Με Το Πατίνι
(2021) Άννα
(2021) Άνοιξη / Στο Μάτι Του Κυκλώνα
(2020) Η Νέα Βαρβαρότητα / Δεσποινίς
(2020) Απέναντι / Άφησα Τον Φόβο Να Φύγει
(2019) Κακό Ποίημα
(2015) Τα Σκουπίδια / Κατάδικος

★ Lemonostifel

Οι Lemonostifel (τα γνωστά και ως Λεμόνια) μετά από δύο χρόνια απουσίας επιστρέφουν με τον τέταρτο τους δίσκο και όπως μας έχουν συνηθίσει πειραματίζονται με τον ήχο τους και μοιράζουν απλόχερα εκπλήξεις, συναισθήματα (τα γνωστά και ως feelings) και από καρδιάς το δίνουν μετά χαράς. Πρόστυχα ρομαντικοί (όπως πάντα) και πιο ανώριμοι από ποτέ (όπως πάντα) μας προκαλούν προσκαλώντας μας...

…Σε ένα ταξίδι στον κόσμο τους, σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου η γη είναι πολυεπίπεδη, πολυδιάστατη κι εγώ με τη Μαρία θα σώσουμε τον κόσμο. Μένοντας πιστοί στο είδος που υπηρετούν, στην καινούργια του δουλειά βρίσκονται να σφυρίζουν, να τσιρίζουν και να μας τσουρουφλίζουν με μία παρορμητική dance διάθεση και νοσταλγικές μελωδίες σε ιστορίες με λόγια, χωρίς ακρογιαλιές και καταγώγια.

Δισκογραφία:

Albums
(2021) 4
(2016) 3
(2012) 2
(2009) Lemonostifel

Η συναυλία πραγματοποιείται στα πλαίσια του Street Mode Live Sessions, τμήμα του 3ου Φεστιβάλ Καλοκαιριού 2022 του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Χρήσιμα Links:

Εισιτήρια
https://www.viva.gr/tickets/music/paulos-paulidis-hotel-alaska-lemonostifel 

Παύλος Παυλίδης
Facebook: www.facebook.com/denexeitelos 
Instagram: www.instagram.com/pavlospavlidishotelalaska 
YouTube: www.youtube.com/user/PaulosPavlidis 
Spotify: https://spoti.fi/3MPwMzw 

Lemonostifel
Facebook: www.facebook.com/Lemonostifel 
Instagram: www.instagram.com/lemonostifel_official 
YouTube: www.youtube.com/user/Lemonostifel 
Spotify: https://spoti.fi/3w2GW9u 

#streetmodelivesessions

Ώρα Προσέλευσης: 20:00 | Ώρα Έναρξης: 21:00

Τιμές Εισιτηρίων: Από 11€

Σημεία Προπώλησης:
· Viva.gr (Πανελλαδικά)
· Καταστήματα Wind (Πανελλαδικά)
· Πολυχώρος WE
· Ηλιοτρόπιο Cafe

*Αυστηρά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων, συστήνεται η έγκαιρη προσέλευση.

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: Θέατρο Κήπου (Θεσ/νίκη)

Tηλ. 2310 256775

FEATURED TODAY

Οι συντάκτες του Avopolis πάνε διακοπές και πακετάρουν μουσική, εικόνες και λέξεις για τις θερινές ώρες. Σε αυτό το επεισόδιο η Εύη Χουρσανίδη εκπνέει διαβάζοντας πολλά βιβλία και ξεκοκαλίζοντας τις λίστες του NPR και του Pitchfork. 

Η Μάρω Αγγελοπούλου βουτάει στη διαχρονική επιρροή του αριστουργήματος της Amy Winehouse.

Το Avopolis πήγε στο Europavox Festival στη Γαλλία, γνωστό και ως σημείο συνάντησης για νέες μπάντες από κάθε γωνιά της Ευρώπης. Είδαμε, ακούσαμε και καταγράψαμε τους καλλιτέχνες που πιθανότατα να μας απασχολήσουν και στο μέλλον.

Top