Φοίβος Δεληβοριάς Θεσσαλονίκη Κολοκοτρώνη 17, Θεσσαλονίκη 546 41, Ελλάδα Μονή Λαζαριστών
Mετά από τη συναρπαστική παρουσίαση του «ΑΝΙΜΕ», της τελευταίας σειράς τραγουδιών του, σε μία σειρά sold out παραστάσεων κατά τη διάρκεια της χειμερινής σεζόν, ο Φοίβος Δεληβοριάς μεταφέρει αυτό το καλοκαίρι τη νέα του παράσταση σε επιλεγμένους χώρους σε όλη την Ελλάδα.
Με το γενναίο πλήρωμα των φίλων (Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου, Κώστας Παντέλης, Yoel Soto), με την εκλεκτή συμμετοχή του παραγωγού της «Καλλιθέας» Χρήστου Λαϊνά, αλλά και με την «φωτεινή δέσμη» Νεφέλη Φασούλη στις συναυλίες της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, έρχονται από το παράλληλο σύμπαν της πραγματικότητας για να βρουν ό,τι δεν φαίνεται, ό,τι ήταν πάντα δίπλα μας, ό,τι δε σταμάτησε ποτέ.
Μια μουσική παράσταση βασισμένη σε όλη την τραγουδοποιία του Φοίβου από τα 16 του έως σήμερα, με ηλεκτρισμό και συγκίνηση, με τον αρχαίο θησαυρό στο σεντούκι και τον καθρέφτη σπασμένο διά παντός.
Συμμετέχει η Νεφέλη Φασούλη
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Νεφέλη Φασούλη - Τραγούδι (σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη)
Κωστής Χριστοδούλου - Πλήκτρα
Σωτήρης Ντούβας - Τύμπανα
Κώστας Παντέλης - Κιθάρες
Yoel Soto – Μπάσο
Χρήστος Λαϊνάς- Κιθάρες, synth
Χώρος
Πληροφορίες για τον χώρο: Μονή Λαζαριστών
Το συγκρότημα της Μονής Λαζαριστών αποτελεί έναν μοναδικό και σημαντικό χώρο για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Οι υπερσύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις της Μονής Λαζαριστών στεγάζουν εκδηλώσεις των σημαντικότερων φορέων της πόλης, του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης καθώς και του Δήμου Σταυρούπολης.
Τηλ: 2310 650.999 / 589.185
Φαξ: 2310 651.099
Email : info@monilazariston.gr
FEATURED TODAY
Μία εβδομάδα προτού η σαρωτική βρετανική post-punk πεντάδα επισκεφθεί τη χώρα μας για πρώτη φορά στα χρονικά, επικοινωνήσαμε τηλεφωνικώς με τη φοβερή μορφή και κιθαρίστα του γκρουπ Mark Bowen και συζητήσαμε σε εντελώς ελεύθερη ροή. Συνέντευξη στον Άγγελο Κλειτσίκα.
Κάθε Πέμπτη ο Δημήτρης Λιλής επιμελείται και παρουσιάζει το Incoming podcast σχετικά με την ευρύτερη ποπ κουλτούρα. Σε αυτό το 2o επεισόδιο, καλεσμένος ο Dj Atsou (Άλκης Βλείωρας) του label Madorasindahouse που φέτος είχε το hit του καλοκαιριού με το περίφημο "7 Seconds".
O μουσικοκριτικός και δημοσιογράφος Σάκης Δημητρακόπουλος προλογίζει την ελληνική έκδοση του βιβλίου που έγραψε ο μουσικός και συγγραφέας Joe Pernice για το Meat Is Murder των The Smiths.