Έρρικα Πατρικίου Αθήνα Κασομούλη 30, Αθήνα 117 44 Θεατράλε
Η γνωστή ερμηνεύτρια Έρρικα Πατρικίου ξεκινά τη συνεργασία της με έναν ιδιαίτερο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, το Θεατράλε στο Νέο Κόσμο.
Για πέντε εμφανίσεις, τις Πέμπτες 2 & 16 Φεβρουαρίου και 2, 16, 30 Μαρτίου θα βρίσκεται στο Θεατράλε με τραγούδια πολύ αγαπημένα και σημαντικά που αγαπάμε να ακούμε και να τραγουδάμε.
Το πρόγραμμα δεν στερείται λυρικότητας και ισορροπεί με ευαισθησία και αισθητική στη φωνή της αλλά και στην εκρηκτική της θεατρικότητα. Η μοναδική αυτή δουλειά δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τους συνεργάτες της. Στο πιάνο ο Ηλίας Χατζόγλου και στην ηλεκτρική κιθάρα ο Χρήστος Κασσίδης.
Δε θα λείψουν οι εκπλήξεις με γνωστούς καλλιτέχνες να ανεβαίνουν στη σκηνή ως καλεσμένοι της Έρρικας Πατρικίου.
FEATURED TODAY
Ενόψει της εμφάνισής του στο Arch Club-Live Stage στις 18 Ιουνίου, ο Dub FX θυμάται 10 highlights από την καριέρα και τη ζωή του, τα οποία περιλαμβάνουν από τα μαθήματα που σου προσφέρει το να ζεις σε ένα βαν, μέχρι το πώς είναι να σε βλέπει από την πρώτη σειρά ο ίδιος ο Robbie Williams.
Το Avopolis βρέθηκε για 4 μέρες στη Βαρκελώνη και στο περίφημο Parc Del Fòrum, για να δει από κοντά μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Ανταπόκριση από τη δεύτερη ημέρα του PS23.
Η σπουδαία μπάντα του Michael Gira επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και θυμόμαστε ξανά, μέσα από 10 + 1 δίσκους τους, γιατί είναι η πιο ενδιαφέρουσα ίσως περίπτωση re-discovery στη σύγχρονη ροκ εποποιία.