View More

D3lta

Αθήνα Αθηναΐδος και Καλαμιωτού, Αθήνα 105 63, Ελλάδα Faust Bar Theater Arts

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, ο D3lta έρχεται για πρώτη φορά στο Faust για ένα δυνατό live με ένα πρόγραμμα γεμάτο νέα τραγούδια και επιλεγμένες ιδιαίτερες διασκευές.

07 Oct. 2022
22:00
59 Day(s) Ago
8.00

Ο Ελληνοβρετανός τραγουδιστής και songwriter D3lta μας συστήθηκε επίσημα το 2021 μέσα από τρία νέα τραγούδια, τα Hypocrites, Hey You και φυσικά το hit single Strange (κυκλ. τον Απρίλιο) που συνεχίζει να ακούγεται δυνατά σε ραδιόφωνα, Shazam και Spotify. O D3lta γράφει ο ίδιος μουσική και στίχους δίνοντας στα τραγούδια του μια true rock χροιά η οποία χαρακτηρίζει και τον ήχο των ζωντανών του εμφανίσεων! Το καλοκαίρι που αφήνει πίσω του είναι - όπως λέει - once in a lifetime! Στις 27 Ιουνίου βρέθηκε στη σκηνή του Release Athens με τους London Grammar δικαιώνοντας με την glam rock εμφάνισή του την επιλογή του ως opening act. Στη συνέχεια, ακολούθησε ένα ακόμη σημαντικό live σε ένα φεσιτιβαλ στην Πολωνία, στο ιδιο line-up με τον James Bay. Ο D3lta ταξιδεύει συχνά στη Μ. Βρετανία και, όπως έκανε και το προηγούμενο χρόνο, θα συνεχίσει και αυτή τη σεζόν να κάνει δυνατά gigs σε γνωστά club του Λονδίνου. Την πρώτη Παρασκευή του Οκτωβρίου ο D3lta ξεκινάει τις live εμφανίσεις του από την Αθήνα και μας περιμένει για ένα highly recommended live στο stage του Faust.

ΜΟΥΣΙΚΟΙ
Άγγελος Σέρρας - κιθάρα
Νίκος Παπακαλοδούκας - τύμπανα
Sancheevan Karunanithy – μπάσσο

7 Οκτωβρίου, Faust: It should be in everyone's bucket list!

Εισιτήριο: 8€

Προπώληση:
https://www.viva.gr/tickets/music/d3lta-live-sto-faust/ 

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: Faust Bar Theater Arts

Από το λατινικό Faustus : «ευλογημένος», «ευοίωνος», «τυχερός».
Με τα χρόνια βέβαια μπήκε στη μέση η Αμφιβολία, λίγο πιο μετά η Γυναίκα, η Επιθυμία, πάνω απ΄όλα η Τέχνη ασφαλώς, κι έτσι τώρα πια δεν το αφήνουμε στην τύχη αλλά το κυνηγάμε κάθε βράδυ με μουσική, χορό, θέατρο κι ό,τι άλλο βοηθάει να αδειάζουν τα ποτήρια πιο γρήγορα. Στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, δίπλα στην Καπνικαρέα και στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, ένα τριώροφο διατηρητέο, ανακατασκευάστηκε εκ θεμελίων και από τον Οκτώβριο του 2011 φιλοξενεί τις δραστηριότητες μουσικής σκηνής - bar – θεάτρου και λοιπών εικαστικών εκθέσεων και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Τηλέφωνο 2103234095

FEATURED TODAY

Ο Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες.  Στο σημερινό Listomania επιλέγει και ιεραρχεί τους 30 καλύτερους δίσκους της χρονιάς που φεύγει, ενόσω συνεχίζεται η ψηφοφορία της συντακτικής ομάδας του Avopolis για τη συγκεντρωτική λίστα. 

Το ντεμπούτο των Pink Floyd The Piper at the Gates of Dawn κυκλοφόρησε στις 4 Αυγούστου του 1967. Ο συγγραφέας και ραδιοφωνικός παραγωγός John Cavanagh τον έλιωσε στις ακροάσεις και έγραψε ένα βιβλίο για αυτόν.

Λίγο πριν τις λίστες με τα καλύτερα της χρονιάς  ο Βαγγέλης Κυριακάκης γυρνάει πίσω στις δεκαετίες και ξεχωρίζει κορυφαίες κυκλοφορίες 40, 30, 20, και 10 χρόνια πριν. Σε αυτό το επεισόδιο η μουσική χρονομηχανή του μας πάει πίσω στο 2002.

Top