View More

25 ΧΡΟΝΙΑ AVOPOLIS

Belle & Sebastian: «Κάποιοι δημοσιογράφοι μας έχουν πει ότι ακουγόμαστε σαν παραγωγή του West End, στο μυαλό μας είναι όμως οι Zombies»

Ο Ηλίας Πυκνάδας και ο Κωνσταντίνος Τσάβαλος συνομίλησαν το 2003 με δύο μέλη των Belle & Sebastian, όταν αυτά βρέθηκαν στην Αθήνα για να προωθήσουν το μοναδικό Dear Catastrophe Waitress. Να τι έλεγαν τότε. 

Μιχάλης Δέλτα: Ετοίμαζα τον νέο δίσκο μου τρία χρόνια και, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, κάποιοι μαλάκες τον συρρικνώνουν σε MP3. Δεν είναι μια νέα μετάβαση, είναι μια αμάζευτη ασυνειδησία...

Πριν από 11 χρόνια, ο Σπύρος Τόρε συνομίλησε με τον Μιχάλη Δέλτα, που τότε είχε μόλις κυκλοφορήσει τον δίσκο του Tech Me Away. Θυμόμαστε αυτή τη συζήτηση με αφορμή τα 25 χρόνια Avopolis. 

Ημισκούμπρια: Προσπαθήσαμε να συνδέσουμε το στυλ των αμερικάνικων εναλλακτικών συγκροτημάτων με την καθημερινότητά μας. Γράφαμε για τις σχέσεις μας, για όσα συνέβαιναν γύρω μας…

To 2011, τα Ημισκούμπρια συνομίλησαν με τον Βύρωνα Κριτζά πριν από μια συναυλία τους στο PassPort στον Πειραιά. Με αφορμή τα 25 χρόνια Avopolis, αναδημοσιεύουμε αυτή τη συζήτηση. 

Γιώργος Μαζωνάκης: Σημασία έχει πάντα, μην το ξεχνάμε, το τι θα μείνει. Τι θα δαμάσει τον χρόνο...

Πριν από 11 χρόνια, ο Χάρης Συμβουλίδης συνομίλησε με το καλύτερο παιδί της ελληνικής δισκογραφίας, τον Γιώργο Μαζωνάκη. Θυμόμαστε αυτή τη συζήτηση με αφορμή τα 25 χρόνια Avopolis. 

Amy Winehouse: «Όχι, δεν ήθελα να βάλω το όνομά μου στη λίστα των διάσημων θανάτων, δίπλα στους Janis Joplin, Ian Curtis, Kurt Cobain…»

Το Δεκέμβριο του 2009, η Amy Winehouse παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στη Μάρω Αγγελοπούλου, για λογαριασμό του SONIK. Η ταραγμένη ντίβα της soul τότε προσπαθούσε να μαζέψει τα κομμάτια της από ένα επώδυνο διαζύγιο και ένα ακόμη πιο επώδυνο θρίλερ με ναρκωτικά και αλκοόλ. Ας δούμε ξανά τη συνέντευξη αυτή.

Αναδημοσίευση με αφορμή τα 25 χρόνια Avopolis

Αρλέτα: Στην Ελλάδα δεν εκτιμούμε ό,τι έχει σχέση με την Ελλάδα. Θα έρθουν πολύ πιο δύσκολες μέρες αν δεν καταλάβουμε πως, αν δεν αγαπήσουμε τον τόπο μας και τους εαυτούς μας, δεν θα πάμε πουθενά...

To 2011, η Αρλέτα συνομίλησε με τον Θάνο Καμπύλη πριν από τη μεγάλη της συναυλία στο Ηρώδειο. Με αφορμή τα 25 χρόνια Avopolis, αναδημοσιεύουμε αυτή τη συζήτηση. 

Ένα...αγχωμένο Σαββατόβραδο με τους Dodgy

Μια αξιοπρεπέσταστη εμφάνιση των Dodgy και το πρόβλημα που ακούει στο όνομα David Bassey

Χώρος
The Wedgewood Rooms, Portsmouth, U.K.
Ημερομηνία διεξαγωγής
8/9/2001

Βήτα Πεις: «Αυτό που κάνουμε, δεν πωλείται...»

Οι συναυλίες τους μαζεύουν πλήθη χιλιάδων η μουσική τους δημιουργεί πάθη, ενώ κατά γενική ομολογία είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του εγχώριου χιπ χοπ. Το Avopolis συνομίλησε μαζί τους το 2014 και αναδημοσιεύει σήμερα την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Με αφορμή τα 25 χρόνια Avopolis.

Τα κορυφαία διεθνή άλμπουμ της 25ετίας, όπως τα ψήφισαν οι αναγνώστες του Avopolis

Τα 100 πιο επιδραστικά διεθνή άλμπουμ της 25ετίας του Avopolis, όπως τα επιλέξατε.

Africa Bambaataa: Κάτι στο οποίο συνέβαλα να δημιουργηθεί, κατάφερε να σπάσει τελικά σύνορα που δεν γνώριζα ότι μπορούν να ραγίσουν...

Πριν από μια δεκαετία, ο Σπύρος Τορε συνομίλησε με τον παππού του hip hop, Afrika Bambaataa, με αφορμή την επίσκεψή του στην Αθήνα. Θυμόμαστε αυτή τη συζήτηση με αφορμή τα 25 χρόνια Avopolis.

FEATURED TODAY

Ακούμε και προτείνουμε 12 νέα singles και 6 νέα albums που κυκλοφόρησαν την εβδομάδα που πέρασε.

Στο νέο Incoming, ο Δημήτρης Λιλής αναλύει το νέο κοινωνικό σύνθημα που όλους μας ενώνει, όπως το είχαν προλάβει οι Gorillaz.

Ο Mister Kentro των Supersan μιξάρει τα αγαπημένα του Amapiano κομμάτια και ο Δημήτρης Λιλής γράφει για τον ήχο που ετοιμάζεται να κυριαρχήσει στα dancefloor.

Top
0
Shares