View More

Sadomas

Αθήνα Σολωμού 13, Αθήνα 106 82, Ελλάδα An Club

‘’Κάθε φορά που σμίγουνε οι καθαρές ψυχές ένας φόβος αργοπεθαίνει’’.
(SADOMAS)

17 Δεκ. - 17 Δεκ. 2022
23:00
49 Day(s) Ago
10.00

Ένας απ' τους πιο επιδραστικούς, παραγωγικούς, κι εξελισσόμενους καλλιτέχνες της γενιάς του, ο SADOMAS, επιστρέφει στο γνωστό συναυλιακό υπόγειο των Εξαρχείων, για να μας καταθέσει το πάθος του και την αλήθεια του σε μια βραδιά που θα μας απογειώσει!

Αξίζει να γνωρίζεις…
Ο Sadomas ή Δράκος σαμουράι ή Λευκός καρχαρίας ή Ένα και το αυτό, μεγάλωσε στην επαρχία και συγκεκριμένα στην πόλη της Πρέβεζας, όπου μυήθηκε στην κουλτούρα του χιπ χοπ στα τέλη της δεκαετίας του 90.
Βρίσκεται ενεργά στη σκηνή από το 2001, όπου μετράει εκατοντάδες δυνατές Live εμφανίσεις και έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλο το πάνθεον της Hip Hop σκηνής!
Άρρηκτα συνδεδεμένος με τις ρίζες της κουλτούρας του hip –hop, προτιμά να κρατάει low profile, και να ονειρεύεται να ενώσει, τον κόσμο που ολοένα και περισσότερο διασπάται, μέσω της μουσικής του.
Στο παρελθόν έχει δηλώσει πως ’’Η ραπ είναι η μουσική της επιβίωσης... είναι η τέχνη της επιβίωσης. Ο MC είναι συνοδοιπόρος στην καθημερινή επιβίωση. Είναι ένας τύπος που σκέφτεται και για σένα’’.
Υπήρξε Μέλος του supergroup Keepers of the hustle (μαζί με 12ος Πίθηκος, Μικρός Κλέφτης, Λόγος Απειλή και Dj Waif) και από το 2007 είναι το έταιρον ήμισυ του Duo 2Κγ με τον αξέχαστο Δπθ.
Σημείο αναφοράς στη solo πορεία του αποτελεί το album "Στη νήσο του δράκου" το 2013, που τον "εμφάνισε" στο ευρύτερο κοινό, καθώς και οι δίσκοι "Τέχνη της επιβίωσης" το 2016, και "Αγγελόσκονη" το 2019.
Πρόσφατα κυκλοφόρησε από τη Sky Vector Music το νέο και posthumous single με τίτλο «Infinite» από τους 2ΚΓ (Δ.Π.Θ., Sadomas & DJ Waif). Είναι ομώνυμο του δίσκου ο οποίος αναμένεται να βγει το Σεπτέμβριο. Τη μουσική παραγωγή και τον προγραμματισμό έκανε ο DJ Waif ενώ τη μίξη και το master έκανε ο Λόγος Απειλή. Το artwork επιμελήθηκε ο 3rdEyeRevolution.
Η ημερομηνία κυκλοφορίας του τραγουδιού δεν είναι τυχαία καθώς στις 21 Αυγούστου του 1983 γεννήθηκε ο Δ.Π.Θ. ο οποίος δε βρίσκεται πλέον κοντά μας.
Μπορείτε να το ακούσετε στο YouTube και στο Spotify.

"Αυτό που βλέπω και με θλίβει στην κοινωνία μας είναι αυτό που λέω σε ένα παλιότερο στίχο: «είναι χειρότερη απ’ τη φτώχεια η μιζέρια».
Όλοι τραβάμε παρόμοιο λούκι κι αντί να βοηθάμε ο ένας τον άλλο κάνουμε το αντίθετο" - SADOMAS

Doors open 21:00 – Starts: 22:00

- Προπώληση - Ταμείο 10€

- Σημεία προπώλησης:
-Oldschool (Σολωμού 13-15)Εξάρχεια
- Muerte (Πιπίνου 1, Κυψέλη)
- Hotbox HipHopstore (Πραξιτέλους 159 - Πειραιάς)

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/490135119759883 

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: An Club

Το An club είναι το μοναδικό club της πόλης, που μπορεί και συνδυάζει όλους τους προηγούμενους καλλιτέχνες, δημιουργώντας ένα κοινό ικανό να καταλάβει τις πολιτισμικές, πολυφυλετικές κουλτούρες που ορίζουν τον αιώνα που ζούμε και δημιουργούν την σύγχρονη μουσική παράδοση.

Τηλ. 210 3305056

 

avopolis_google_news

FEATURED TODAY

O Βασίλης Σπανός ψάχνει τη χρυσή τομή μεταξύ εμπορικής και καλλιτεχνικής φύσης των βραβείων Oscar, καθώς για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, τα θηρία box-office δείχνουν να επανέρχονται στον θεσμό.

Πριν 30 χρόνια, η μουσική τους ήρθε σαν παλίρροια από βιωματικούς στίχους να μεταμορφώσει ριζικά το έρημο τότε τοπίο της εγχώριας ηλεκτρονικής σκηνής.  Aυτή είναι η ιστορία των Στέρεο Νόβα, όπως την αφηγήθηκε ο Ανδρέας Κύρκος στο ειδικό τεύχος του SONIK για την ελληνική ηλεκτρονική μουσική.

Οι πιο επίκαιρες, πολυσυζητημένες, αναπάντεχες, αδιανόητες και ζουμερές ειδήσεις από τον χώρο της showbiz. Κάθε Παρασκευή στο Avopolis.

Top