Headless Horseman

Στις 14 Φεβρουαρίου η ομάδα Be Uncensored παρουσιάζει τον μυστηριώδη Headless Horseman από το Βερολίνο σε μια καταιγιστική βραδιά techno, σε μυστική τοποθεσία η οποία θα αποκαλυφθεί με sms μόνο στους κατόχους των περιορισμένων, προπωλημένων προσκλήσεων.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 14-02-2015 21:00
Individual Price 10.00€
Τοποθεσία Θεσσαλονίκη
Το line up συμπληρώνουν οι Damcase, BMSK και Caught In Fact, ενώ τα live visuals της βραδιάς αναλαμβάνει ο Minimalic Quantum. Για προσκλήσεις, απευθυνθείτε στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Be Uncensored είναι η ομάδα που από το 2012 στη Θεσσαλονίκη υπογράφει DIY parties ηλεκτρονικής μουσικής με καλεσμένους καλλιτέχνες διεθνούς φήμης. Μέχρι στιγμής έχει διοργανώσει 20 παραγωγές με ό,τι πιο cutting edge απ΄ όλο το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής. Αποτελείται από τους Kabelsalat (Ανδρέα Πάτση), Rhyleb (Γρηγόρης Κορδελλάς) και Hearthink (Απόστολος Στεφανής).

Headless Horseman - live (Headless Horseman | DE)
Damcase - live (Bunker,Granny Records | GR)
BMSK (Astron | GR)
Caught In Fact (GR)

Secret location
Invitation only / Limited Availability


Visuals: Minimalic Quantum

Προπώληση: 10 ευρώ @ Coo cafebar, Βασιλέως Ηρακλείου 4, Πλατεία Χρηματιστηρίου

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.