search

Double Bill Edition feat. Toshiki Ohta vs Boggy

Αθήνα Αβραμιώτου 6, Αθήνα 105 51, Ελλάδα Six D.O.G.S.

six d.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ
21 Ιαν. 2012
21:00
2732 Day(s) Ago
o.g.s & Yes it does!! Sure it does!!
present:
Double Bill Edition
Feat.
Toshiki Ohta (Big in Japan) vs Boggy (Riotous Rockers)

 
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 
To πρώτο Yid!!Sid!! της χρονιάς είναι γεγονός και για να το γιορτάσουνε καλούν στο αγαπημένο μας six d.o.g.s δύο ανερχόμενους djs για μια μάχη μέχρις εσχάτων.
Στη κόκκινη γωνία ο Toshiki Ohta, Ιάπωνας στην καταγωγή μόνιμος κάτοικος Γηραιάς Αλβιώνας. Θεωρείται ύπουλος δισκοθέτης και καθώς είναι γνώστης  πολλών τεχνικών  του αθλήματος (house, disco, techno, balearic, acid, big beat, rave, indie) είναι φημίζεται για το απρόβλεπτο των set του που μπορούν να μπερδέψουν τον αντίπαλο. Έχει τελειοποιήσει τα skills του  στο party Big In Japan στο Λονδίνο και το Bournemouth  του οποίου  είναι ιresident dj  και σε όλα τα μεγάλα events και parties στη μεγάλη Βρετανία όπου θρυλικές χουν μείνει οι μάχες του απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους όπως ο Greg Wilson, οι Friendly Fires, οι ΧΧ, οι Simian Mobile Disco και οι Groove Armada μεταξύ άλλων. Ειδικότητα του το cratedigging όταν και αποτελειώνει τους οχτρούς με δίσκους που κανείς δεν θυμόταν ή δεν περίμενε να ακούσει.
Στην μπλε γωνία ο Iain Bogg, κατά κόσμον Boggy, ½ του dynamic fighting duo που ακούει στο όνομα Riotous Rockers. Οι Riotous Rockers είναι γνωστοί στη χώρα μας καθώς ήταν οι πρώτοι προσκεκλημένοι στο ring του Yid!!Sid!! τον Οκτώβρη του 2008 και σε αγώνα επίδειξης ξετίναξαν τους τότε άπειρους στα μεγάλα σαλόνια resident djs. Προερχόμενος από το εκτροφείο του Erol Alkan, του οποίου θεωρείται πουλέν, ειδικευόμενος στις τεχνικές house και disco ο Boggy θεωρείται ήρεμη δύναμη καθώς τα set του φημίζονται για τη μεθοδικότητα τους και την επιμονή στην ποιότητα. Με τον τρόπο αυτό αποδυναμώνει σιγά σιγά τους αντιπάλους αντί να τους αποτελειώσει με λίγα και βίαια ξεσπάσματα και κερδίζει συχνά με technical KO. Τις ικανότητες του έχει εξασκήσει στο Λονδρέζικο clubnight ASBO που διευθύνει εδώ και πολλά χρόνια αλλά και σε πολλά clubs της Βρεττανίας και του εξωτερικού.
Τον αγώνα θα διευθύνουν οι resident djs του Yid!!Sid!! Henry Fool & Bad Spencer.

Location of the Six D.O.G.S. event

Venue Information - Six D.O.G.S.

To six d.o.g.s είναι ένα all day/all night πολιτιστικό κέντρο διασκεδάσεως στην καρδιά της όμορφής μας πόλης, που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2009. Συνδυάζει οργανικά ένα Project Space (χώρο που φιλοξενεί εκθέσεις, one-off events, performances και άλλα ποικίλα projects), ένα Bar, ένα Café, έναν κήπο, και ένα Gig Space πλήρως τεχνικά εξοπλισμένο για να φιλοξενεί συναυλίες, θεατρικά, party, workshops, ομιλίες, εκπαιδευτικά προγράμματα, και σεμινάρια. Δεν προτείνεται ως ένας καινούργιος χώρος, αλλά ως ένα νέο μοντέλο χώρου, όπου όλοι μπορούν να παίξουν. Στοχεύει στο να δημιουργήσει και να συντηρήσει έναν υψηλού προφίλ δυναμικό πυρήνα πολυσυλλεκτικών δραστηριοτήτων παραγωγής και παρουσίασης σε μία περιοχή της πόλης που είναι απλά φυσικό να συμβεί αυτό, επιδιώκοντας να είναι το ίδιο Pop όσο και Avant-garde, τηρώντας ένα ενιαίο επίπεδο σε όλες τις δράσεις που προτείνει. Ανοιχτά καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, σπιτικά εποχιακά ροφήματα, special cocktails, και πάσης λογής λιχουδιές, με φιλικές τιμές, τόσο στα προϊόντα που προσφέρει, αλλά και στα δρώμενα που παρουσιάζει.

T: (+30) 210.3210510
M: info@sixdogs.gr