Print

EChO Vol.6: Vera w/ Mr. Statik


02 Μαρ - 02 Μαρ 2013 2643 Day(s) Ago


5.00
target

Event Description

Γνωστή για το χαρακτηριστικό βαθύ ήχο της, κινούμενο ανάμεσα στο house και το techno, και συνδυάζοντας τον διπλό ρόλο της dj και παραγωγού τα περασμένα χρόνια, η Vera έχει κατορθώσει να εδραιώσει τον εαυτό της στην αφρόκρεμα της σύγχρονης χορευτικής σκηνής.

Πέρασε τα παιδικά της χρόνια ασχολούμενη με την κλασσική μουσική και απέκτησε βασικές γνώσεις μελετώντας διάφορα όργανα ενώ στα 14 της άρχισε να εξερευνά το hip hop και την πρώιμη house – περιμένοντας 4 χρόνια για να μπορέσει να χαθεί μέσα στα techno clubs της Φρανκφούρτης. Τα χρόνια που ακολούθησαν ξεκίνησε η μελέτη αναρίθμητων mixtapes και dj sets, η ευλαβική παρουσία της στο dancefloor  του Omen, η διαμόρφωση του γούστου της από τον ήχο του Chicago και το Detroit, του Maurizio, των κυκλοφοριών Studio 1, του Thomas Brinkmann και των πρώιμων κυκλοφοριών της Perlon & Playhouse  και οι συστηματικές επιδρομές στα δισκοπωλεία της πόλης.

O Roman Flugel ήταν εκείνος που την προσκάλεσε για πρώτη φορά στα  decks του  Robert Johnson το 2003. Λίγο μετά το residency της εκεί ήταν γεγονός ενώ  2 χρόνια αργότερα ακολούθησε εκείνο στο Monza. Το 2006 πραγματοποίησε τις πρώτες εμφανίσεις της στο Space και DC 10 ενώ το compilation mix cd για το Μonza της άνοιξε διάπλατα της πόρτες όλων των influential clubs της Ευρώπης. Έκτοτε έριξε το βάρος της σταδιακά και στον τομέα της παραγωγής και της δικιάς της ερμηνείας της house μουσικής τόσο σε σόλο επίπεδο, όσο και στο παράλληλο σχήμα της με την Miss Fitz “Mara Trax”. Σύντομα η μουσική της βρήκε στέγη σε εγνωσμένες ετικέτες του χώρου όπως οι Cyclical Tracks, Oslo, Cargo Edition ενώ αναμφισβήτητα η κορυφαία δισκογραφική στιγμή της ως τώρα είναι η συμμετοχή της στο Superlongevity Nr. 5 αρχικά αλλά και το πρώτο Mara Trax EP στην αγαπημένη της (και μας)  Perlon. Με την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία της παρέα με τον Ricardo Villalobos στην Assemble Music η Vera πρόκειται να στεγανοποιήσει ακόμη πιο πολύ την θέση της στο σύγχρονο clubbing στερέωμα.

Mαζί της o πιο ψηλός resident μας, ο Μr. Statik, καινούργιο μέλος του http://www.lovecity-central.com/ (η σχετική αναγγελία θα γίνει αυτές τις μέρες)  και με πρόσφατη τη δισκογραφική επιστροφή του στη βερολινέζικη Rotary Cocktail.


Relevant links: www.residentadvisor.net/dj/vera | www.soundcloud.com/veragoesdeep

https://www.bpitchcontrol.de/artists/mr-statik | http://soundcloud.com/mr-statik


Venue Information - Six D.O.G.S.

To six d.o.g.s είναι ένα all day/all night πολιτιστικό κέντρο διασκεδάσεως στην καρδιά της όμορφής μας πόλης, που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2009. Συνδυάζει οργανικά ένα Project Space (χώρο που φιλοξενεί εκθέσεις, one-off events, performances και άλλα ποικίλα projects), ένα Bar, ένα Café, έναν κήπο, και ένα Gig Space πλήρως τεχνικά εξοπλισμένο για να φιλοξενεί συναυλίες, θεατρικά, party, workshops, ομιλίες, εκπαιδευτικά προγράμματα, και σεμινάρια. Δεν προτείνεται ως ένας καινούργιος χώρος, αλλά ως ένα νέο μοντέλο χώρου, όπου όλοι μπορούν να παίξουν. Στοχεύει στο να δημιουργήσει και να συντηρήσει έναν υψηλού προφίλ δυναμικό πυρήνα πολυσυλλεκτικών δραστηριοτήτων παραγωγής και παρουσίασης σε μία περιοχή της πόλης που είναι απλά φυσικό να συμβεί αυτό, επιδιώκοντας να είναι το ίδιο Pop όσο και Avant-garde, τηρώντας ένα ενιαίο επίπεδο σε όλες τις δράσεις που προτείνει. Ανοιχτά καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, σπιτικά εποχιακά ροφήματα, special cocktails, και πάσης λογής λιχουδιές, με φιλικές τιμές, τόσο στα προϊόντα που προσφέρει, αλλά και στα δρώμενα που παρουσιάζει.

T: (+30) 210.3210510
M: info@sixdogs.gr


Location of the 02 Μαρ 2013 event

0
Shares
0
Shares