search

Dj Kumo & P. Solid

Υπόλοιπη Ελλάδα Στρατάρχου Καραϊσκάκη 57, Αθήνα 12461, Ελάδα The Bar by Enigma

Μετά από μία ανάπαυλα ενός έτους τα "Dizzy events" με την υπογραφή του S-telios και πάλι κοντά σας ανανεωμένα και έτοιμα να σας χαρίσουν αξέχαστα events με house και tech house διάθεση, έχοντας μια δόση φρεσκάδας και αλλαγής ταυτότητας κινούμενα πάντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις και την διάθεση των clubbers που πιστά μας τιμούν όλον αυτον τον καιρό.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ
08 Απρ. 2011
21:00
3086 Day(s) Ago

Με προδιάγεγραμένη επιτυχημένη πορεία τριών ετών στο Αθηναϊκό dance stage και την συμμετοχή της αφρόκρεμας Ελλήνων και ξένων παραγωγών και djs όπως: KLINIK, TOLIS Q, CHRI$, MIKELE, DE:TECH, I-KIE, DJ-LIK, ΚUMO, STIV SAI, OPTOVOX, ARTEMIS, ANGEL, GEORGE BORONAS, SLYDEX, ALXP, MANU, Jianny del Jianny, MARK ROMBOY (German), MARTIN EYERER (German), PLV (London), RICOCHET (London), Tareq , P. SOLID (The Dizzy) κ.α., τα  "Dizzy events" με γεμάτες μπαταρίες κάνουν restart!

Ως αφετηρία για την επανεμφάνισή μας, σας παρουσιάζουμε την Πέμπτη 7 Απριλίου τον καταξιωμένο και γνωστό σε όλους μας. Dj Kumo και P. Solid resident των "Dizzy events" στο «The Bar» by Enigma (Στρατάρχου Καραϊσκάκη 57, Χαϊδάρι), σε ένα event γεμάτο εκπλήξεις και sexy dancers!

Ο Kumo (κατά κόσμον Αντώνης Σιάκας) γεννήθηκε το 1977. Ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα ερασιτεχνικά στα τέλη του 2001 με house προσανατολισμό, μεταλλάσοντας τον ήχο του σε progressive το 2002. Πραγματοποίησε τις πρώτες του εμφανίσεις στο Miroir Club στα πλαίσια των Musicology O.D. events, των οποίων αποτελεί και ιδρυτικό μέλος. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν κάποια events στο club Danza που είχαν ως αποτέλεσμα τη σεζόν 2003-2004 οι Musicology O.D. να εμφανίζονται κάθε 15 ημέρες στο Danza, όπου κατά γενική ομολογία έδωσαν νέα πνοή στην Αθηναϊκή progressive σκηνή. Στα μέσα του 2004 πραγματοποιούνται 3 events των Musicology O.D. στο club U-Matic, με τον Kumo να κλέβει στην κυριολεξία την παράσταση. Ακολουθούν εμφανίσεις του Kumo στα "The Edge After Parties" με τον Mikele  στο club Raj, ενώ το καλοκαίρι του ίδιου έτους εμφανίζεται στα γνωστά clubs Fuze, Gossip, Danza  και Alta Mar, διευρύνοντας έτσι ακόμα περισσότερο την απήχηση που έχει στην Αθηναϊκή club land.

Με το ξεκίνημα της χειμερινής σεζόν 2004-2005 ο Kumo βρίσκεται στα decks του club Plusmatic (ένωση Plus Soda και U-Matic), όπου εμφανίζεται τουλάχιστον 2 φορές το μήνα. Στη πορεία ο Kumo αναλαμβάνει τα decks του μεγαλύτερου Αθηναϊκού club Venue κάθε Πέμπτη, ως resident dj των Provocateur Parties. Η μεγάλη απήχηση του Provocateur στους clubbers το καθιστούν γρήγορα ως το Νο 1 mobile party της Αθήνας. Το καλοκαίρι του 2005 βρίσκει τον Kumo για αρκετά events στα decks του καλοκαιρινού club Venue, ενώ εκτός Αθηνών υπάρχουν πολλά requests για εμφανίσεις σε όλη την επικράτεια. Η χειμερινή σεζόν 2005-2006 βρίσκει τον Kumo να εμφανίζεται κάθε 15 μέρες στο club Luv, στα πλαίσια των Provocateur Parties.

Στη μέχρι τώρα καριέρα του ο Kumo έχει εμφανιστεί δίπλα σε σημαντικά ονόματα της παγκόσμιας dance σκηνής, όπως: Anthony Pappa, Lexicon Avenue, Mathew Dekay, Quiver, Paul Rogers, Marco Bailey, Redhead και Steve Lawler. Το μουσικό του ύφος χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη συμπάθεια στον tech house ήχο, ξεκινώντας από warm & deep ατμόσφαιρα και φτάνοντας μέχρι tech vibes, χωρίς να λείπουν και τα break περάσματα. Με λίγα λόγια πρόκειται για sets που μοναδικό σκοπό έχουν να σας οδηγήσουν κατευθείαν στο dance floor και να "ξεβιδωθείτε" μέχρι τελικής πτώσεως...

Get Dizzy and Join us!
Hosted by S-telios

Free entrance
ποτό: 8 euro
Φιάλι: 70 euro

Location of the The Bar by Enigma event

Venue Information - The Bar by Enigma

Μία νέα εναλλακτική πρόταση στο αθηναϊκό dance stage κάνει την εμφάνισή της: το «The Bar» by Enigma. Το κλασικό και γνωστό στέκι της Δυτικής Αττικής «Εnigma» στο Χαϊδάρι, ανοίγει τις πόρτες του από το πρωί για καφέ σ' ένα πολύχρωμο, ανάλαφρο και μοντέρνο decor. Τη νύχτα αποκτά dance διάθεση, σ ένα νέο χώρο διακοσμημένο και λειτουργικό, εναρμονιζόμενο με τις απαιτήσεις των clubbers, και υπόσχεται ξέφρενα events έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Tηλ.: 210-5819990, 6936908077