search

DeXX On Fire

Αθήνα Λεωφόρος Αλεξάνδρας 11, Αθήνα 114 73, Ελλάδα Bullet Club (ex Bat City)

Η High Voltage Productions σε συνεργασία με τον Johnny Morris διοργανώνει για ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ την υποσχόμενη ΣΥΝΕΧΕΙΑ του απόλυτου GLAM - HARD N' HEAVY - MELODIC ROCK / A.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ
25 Ιαν. 2015
23:00
1668 Day(s) Ago
O.R MEGA PARTY όλων των εποχών, ενώνοντας τις Μεγάλες Δυνάμεις Νυχτερινής Διασκέδασης του Ελληνικού Rock χώρου κάτω απο τον εκρηκτικό τίτλο " DeXX ON FIRE "

Το "DeXX ON FIRE" έχει σκάσει 2 ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΝ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ Bat CityClub, κάνοντας Θ Ρ Α Υ Σ Η με SOLD OUT ΣΕ OΛA TA PARTY ! Kάτι που απέδειξε οτι το MELODIC & GLAM κοινό στέκεται και θα στέκεται αγέροχο και Ενωμένο για πολλά χρόνια ακόμα!
Και αυτό γιατί υπάρχει το "DeXX ON FIRE" το PARTY ΣΤΑΘΜΟΣ στη Νύχτα του Σήμερα το οποίο και φιλοξενείται αποκλειστικά στο αυθεντικό του μέρος Bat City Club.

Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του "DeXX On Fire" βασίζεται στον συνδιασμό 3 DJ φρέσκων και καθιερωμένων, μιας Μεγαλής Oμάδας Support / Promotion Narkissa Fox Marian AngelsPr και ενός ¦ ΘΕΟΤΡΕΛΟΥ επιτελείου ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ το Νεο Αίμα με το Διαχρονικό σε ενα ¦ PΑRTY ΦΩΤΙΑ που αναμένεται να είναι γεμάτο φρέσκες ιδέες και εκπλήξεις καθώς υποστηρίζεται από το μεγαλύτερο σύνολο χορηγών στον χώρο του Rock Entertainment.

Το 3ο ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΓΙΑ ΤΟ 2015: ΣΑΒΒΑΤΟ 24 IANOYAΡΙΟΥ

Φιλοξενεί στα DeXX τον φλογερό DJ Spyros P. Resident DJ του Texas Club Έτοιμος να "γαζώσει" με Glam Hard N' Heavy Ύμνους όλο το βράδυ , αποφασισμένος να τερματίσει την όποια κάβα και να μας αφήσει με τα συκώτια στο χέρι!

Όπως φιλοξενεί και την ΥΨΙΣΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΑΝΤΑ & σε ΟΛΟΥΣ τους χώρους σε Πανελλαδικό και Παγκόσμιο επίπεδο αναγνωρισιμότητας, που δεν μπορεί να είναι άλλος απο τον JERSEY SN Paladinos, τον κιθαρίστα των JunkYard 69, (μια περιγραφή ποτέ δεν φτάνει να αγγίξει το μέγεθος του έπους), που φυσικά θα κρατήσει ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΟΟ Ό'τι 80's 90's 00's ΕΠΟΣ Υπάρχει εκτοξεύοντας ΠΟΝΟ ΑΛΗΤΕΙΑ KAI ΤΡΟΥΙΛΑ (YOLO)

Και όπως ήταν φυσικό, επειδή κάθε φορά περνάμε ΥπερΤΕΛΕΙΑ με την μοναδική του εμφάνιση: Special Guest - After Hourz με Dimitris Sirinakis που αποτελεί για μια ακόμα φορά την εγγύηση ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ!

Το DEXX ON FIRE χωρίς female dancer γίνεται??? ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ! Γι'αυτό Τιμάμε την Ιστορία, την φάση και το PARTY MOOD με το ? ? ? ΑΠΟΛΥΤΟ PROFESSIONAL SEXY DANCE SHOW με Dimitra Partsanaki ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!

DEXX ON FIRE" ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!

ΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 3 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ LIVE ΤΩΝ White Widdow ΣΤΟ BAT CITY που γίνεται στις 6 Μαρτιου!

Βλ. Event WHITE WIDDOW Live @ Bat City Club 6 Μαρτίου 2015

5 ΜΟΝΑΔΙΚΑ AOR^GLAM^HARD'N HEAVY T-SHIRTS ΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ

Μια φορά Υπόσχεση & Για μια ακόμα φορά Πράξη! TO PARTY ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Ετοιμαστείτε για ενα GLAM HARD N'HEAVY MELODIC ROCK ΣΚΗΝΊΚΑΡΟ γεμάτο ΔΥΝΑΜΗ, ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΥΡΑ! Tο PARTY που πλέον καθιερώθηκε και κάθε μήνα προκαλεί Εγκαύματα 3ου Βαθμού σε όλους τους ανυποψίαστους παρευρισκομένους!

LET'S SET THE NIGHT ON FIRE!
LET'S ROCK N' ROLL!

 

Location of the Bullet Club (ex Bat City) event

Venue Information - Bullet Club (ex Bat City)

Το Bullet Club βρίσκεται στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας 11, ακριβώς δίπλα στο πεδίο του Άρεως. Η πρόσβαση γίνεται ή μέσω ΗΣΑΠ (Στάση Πλατεία Βικτώριας) ή μέσω μετρό (Στάση Αμπελόκηποι) + όποιο λεωφορείο κατευθύνεται προς κέντρο (η στάση ειναι έξω από το μαγαζί). Με τα πόδια από Βικτώρια ειναι ένα πεντάλεπτο, από Αμπελόκηπους είναι κάνα τέταρτο)

Τηλ. 210 6401666