search

Default meets ://AboutBlank

Αθήνα Αβραμιώτου 6, Αθήνα 105 51, Ελλάδα Six D.O.G.S.

Το default* μετά από μία δυναμική πορεία έξι επιτυχημένων επεισοδίων τα τελευταία δύο χρόνια ξεκινάει τη νέα χρονιά στο six d.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ
31 Ιαν. 2016
23:45
1297 Day(s) Ago

More Information

5.00
o.g.s με το δεύτερο your:fault event και επίτιμο προσκεκλημένο το βερολινέζικο club ://about blank.

Το πρωτοποριακό Club ://about blank βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή Ostkreuz του Βερολίνου, έχει αυτοδιαχειριζόμενη δομή και αναδεικνύει διαφορετικά μουσικά είδη μέσω πολιτικής συνείδησης. Οι ομαδικές αποφάσεις και οι φιλανθρωπικές του δράσεις αποτελούν μερικές από τις βασικές αρχές του Club, το όποιο διοργανώνει εκτός από μοναδικά parties, συναυλίες, κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις, εργαστήρια, αναγνώσεις κ.α.

Το default προσκαλεί στο δεύτερο your:fault, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τους βασικούς DJs του ://about blank (DIWA, CF2000), το Σάββατο 30 Ιανουαρίου. Μαζί τους οι resident dj’s του default (Bu$$, i:Diom, Mackenzie).

Ιδρυτικός μέλος της κολεκτίβας του ://about blank, η DIWA συμμετείχε από την πρώτη στιγμή στη δημιουργία του Club. Επηρέασε σημαντικά τη μουσική του κατεύθυνση όχι μόνο ως DJ, αλλά και ως διοργανώτρια επιτυχημένων parties όπως τα ‘Memory’, ‘Ghosts’ και ‘Blank Generation’. To μουσικό της υπόβαθρο πηγαίνει πίσω στην δεκαετία του '80. Μεγάλωσε με συγκροτήματα όπως οι Depeche Mode, Soft Cell και Anne Clark. Οι μελαγχολικές και απλές μελωδίες είναι οι ισχυρότερες επιρροές της. Το 2005 ‘μολύνθηκε’ από την techno και έψαξε βαθύτερα στην ηλεκτρονική μουσική του Ντιτρόιτ και του Σικάγο techno house μέχρι το νέο ήχο του Βερολίνου. Η συλλογή βινυλίων είναι το πάθος της και συνεχίζει να παίζει ακόμα και σήμερα με δίσκους στις live εμφανίσεις της.

O Chris Fladung ή αλλιώς cf 2000, ζει και εργάζεται στο Βερολίνο και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ://about blank. Παράλληλα με την παραγωγή μουσικής ασχολείται φανατικά με τη φωτογραφία και τη γραφιστική.

Ο Κωνσταντίνος Μπουντόλας γνωστός και ως Bu$$, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Πίσω στα τέλη των 90’s ονόματα όπως οι Derrick May, Kevin Sauderson, Jeff Mills και Adam Beyer επισκέπτονταν την πόλη τακτικά και μαζί με τους local DJs, Dim DJ & Pici, μύησαν μια ολόκληρη γενιά στην ηλεκτρονική μουσική. Όταν ο Κωνσταντίνος επισκέφθηκε τα Fabric, The End καθώς και τα Lost Parties & Velvet rooms του Λονδίνου το 2001, αποφάσισε να μετακομίσει εκεί την επόμενη κιόλας χρονιά, ξεκινώντας παράλληλα να συλλέγει βινύλια. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, ίδρυσε το deep house και techno label, Bliq Records μαζί με τον καλό του φίλο Μάνο Μάρα. Η δισκογραφική τους εταιρία επικεντρώνεται στη στήριξη κυρίως νέων και ανερχόμενων ταλέντων. Ο Κωνσταντίνος αποτελεί ιδρυτικό μέλος και resident DJ του Default

O i:Diom σπούδασε αρχιτεκτονική στο Λονδίνο, περνώντας εκεί μία από τις πιο δημιουργικές του περιόδους, που διαμόρφωσε το μουσικό και αρχιτεκτονικό του ύφος. Eκείνη την εποχή παρακολουθούσε εντατικά την έντονη καλλιτεχνική σκηνή του Λονδίνου, ενώ ταυτόχρονα περνούσε πολύ χρόνο σε δισκοπωλεία ψάχνοντας για βινύλια, γεγονός που τον επηρέασε καθοριστικά ως DJ. Τον Σεπτέμβριο του 2013, θέλοντας να συνδυάσει την αρχιτεκτονική με την μουσική του ανησυχία, συνίδρυσε το ‘‘default’’, του οποίου αποτελεί resident dj και είναι υπεύθυνος για την γραφιστική του ταυτότητα.

Ο Λευτέρης Μπριλάκης γνωστός και ως Mackenzie είναι ο ιδιοκτήτης του δισκοπωλείου Ηabeat Records, το οποίο ίδρυσε το 2011 και βρίσκεται στην πλατεία του Ψυρρή. Το Habeat Records βασίζεται στην αγάπη για το βινύλιο και την ηλεκτρονική μουσική, ενώ στην διαρκώς ενημερωμένη συλλογή του συγκαταλέγονται αξιόλογες παραγωγές της house και της techno σκηνής. Ως dj ο Mackenzie έχει έντονες μουσικές επιρροές από την ζωή του στο Βερολίνο ενώ ταυτόχρονα συμμετέχει ενεργά στη διοργάνωση ξεχωριστών μουσικών events. Το 2013 προστέθηκε στην ομάδα Sleazy Beats & Dirty Vibes μαζί με τον Ζοrz και Kondaktor που πραγματοποιούν απογευματινά parties στην Αθήνα. Είναι επίσης βασικός συντελεστής και resident dj του default.

* Το default είναι ένα σημείο τομής. Ένας τόπος σύζευξης τάσεων και ρευμάτων της σύγχρονης αστικής κουλτούρας, όπου νέοι καλλιτέχνες έρχονται σε επαφή, ανταλλάσσουν ιδέες και συμμετέχουν σε ένα διαδραστικό πείραμα μέσα από την παρουσίαση των έργων τους. Η αρχιτεκτονική, η μουσική, η κινούμενη εικόνα, η φωτογραφία, η γραφιστική συνυπάρχουν χωρικά και χρονικά δημιουργώντας μια σειρά αυτοτελών ‘επεισοδίων’.

Location of the Six D.O.G.S. event

Venue Information - Six D.O.G.S.

To six d.o.g.s είναι ένα all day/all night πολιτιστικό κέντρο διασκεδάσεως στην καρδιά της όμορφής μας πόλης, που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2009. Συνδυάζει οργανικά ένα Project Space (χώρο που φιλοξενεί εκθέσεις, one-off events, performances και άλλα ποικίλα projects), ένα Bar, ένα Café, έναν κήπο, και ένα Gig Space πλήρως τεχνικά εξοπλισμένο για να φιλοξενεί συναυλίες, θεατρικά, party, workshops, ομιλίες, εκπαιδευτικά προγράμματα, και σεμινάρια. Δεν προτείνεται ως ένας καινούργιος χώρος, αλλά ως ένα νέο μοντέλο χώρου, όπου όλοι μπορούν να παίξουν. Στοχεύει στο να δημιουργήσει και να συντηρήσει έναν υψηλού προφίλ δυναμικό πυρήνα πολυσυλλεκτικών δραστηριοτήτων παραγωγής και παρουσίασης σε μία περιοχή της πόλης που είναι απλά φυσικό να συμβεί αυτό, επιδιώκοντας να είναι το ίδιο Pop όσο και Avant-garde, τηρώντας ένα ενιαίο επίπεδο σε όλες τις δράσεις που προτείνει. Ανοιχτά καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, σπιτικά εποχιακά ροφήματα, special cocktails, και πάσης λογής λιχουδιές, με φιλικές τιμές, τόσο στα προϊόντα που προσφέρει, αλλά και στα δρώμενα που παρουσιάζει.

T: (+30) 210.3210510
M: info@sixdogs.gr