Deepsoul Kollektiv presents Giom

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ο Giom  έγινε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα ως παραγωγός και DJ της Deep House σκηνής.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 01-11-2012 23:00
Τοποθεσία Sixx
Η μουσική του βρίσκεται σταθερά στην κορυφή των chart της διεθνής house σκηνής, βρίσκεται στα top των πωλήσεων καταστημάτων μουσικής και στα chart από την elite των DJ ανά τον κόσμο, όπως το πρόσφατο remix στον Hector Couto, Santi Garcia - Let the Music Play feat. Pablo Fierro που έμεινε στην κορυφη των chart για έξι ολόκληρες εβδομάδες!  Ο Giom γεννήθηκε στo Νιόρ της Γαλλία, τώρα ζει στο Λονδίνο και ανακαλύφθηκε από την DJ Heather από το MySpace το 2006. Οι πρώτες κυκλοφορίες του υπογράφηκαν σύντομα σε δισκογραφικές όπως η Amenti Music, Aroma και Kolour Recordings, παράλληλα με τη δισκογραφική της DJ Heather, Blackcherry Heather. Έχει παράξει μουσική για labels όπως η Om Records, Omate και LCG Music, παράγοντας τόσο Original EPs όσο και remixes για καλλιτέχνες όπως Fred Everything, Jay-J και LawnChair Generals. Είναι επίσης γνωστός ως το μισό του σχήματος «Bobby και Klein». Το 2010 ο Giom ενώθηκε με το label του Ηνωμένου Βασιλείου – “Lost My Dog” για μια εταιρική σχέση που δημιούργησε μια σειρά από EPs και remixes, καθώς και όλα τα Lost My Dog events & projects. Ως DJ, ο Giom είναι τακτικός DJ στο Fabric του Λονδίνου, όπου μοιράζεται τα deck με τους DJ Sneak, Mark Farina, Fred Everything και JT Donaldson. Η ποιότητα της μουσικής και των DJ set του,  έχουν οδηγήσει σε μια συνεχόμενη περιοδεία που σημαίνει ότι τα περισσότερα Σαββατοκύριακα μπορεί να βρεθεί σε clubs της Αυστραλίας, των Ηνωμένων Πολιτειών  και της ηπειρωτικής Ευρώπης. Εκτός από την Deep House το ταλέντο του Giom επεκτίνεται και ως επαγγελματίας ντράμερ, ο οποίος γράφει και περιοδεύει με τους Zarif, τους Nextmen και Kasabian μεταξύ άλλων.

H Deepsoul Kollektiv, ξεκινά τη φετινή σεζόν στο Sixx Club, με καλεσμένο τον πολυτάλαντο Giom την Πέμπτη 1η Νοέμβρη στο Sixx Club μαζί με τους resident της Deepsoul Kollektiv, Theo Tag & Prosis.

Get your Asses on the Deep Dance Floor and Giom_Yourselves!