search

Dagribirthday: Bocada, Laternative, Oh Yeah, Kafka, Kissing Strangers

Αθήνα Αβραμιώτου 6, Αθήνα 105 51, Ελλάδα Six D.O.G.S.

Φέτο το καλοκαιράκι κυνηγούσα ένα πουλάκι, κυνηγούσα λαχταρούσα να το πιάσω δεν μπορούσα.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ
13 Ιουλ. 2013
22:00
2196 Day(s) Ago
Άντε κι έστησα την ξόβεργά μου κι ήρθε το πουλί κοντά μου.

Από την πολύ χαρά μου ήθελα για να πετάξω και στους ουρανούς να φτάσω, άγγελο να κατεβάσω και την θάλασσα ν’ αδειάσω να την κάνω περιβόλι. Άντε να φυτέψω λεμονίτσες, όμορφες τριανταφυλλίτσες.

Την Δευτέρα τις φυτεύω και την Τρίτη τις κλαδεύω, άντε την Τετάρτη βγάζουν φύλλα και την Πέμπτη κάνουν μήλα.

Την Παρασκευή το βράδυ ήρθε κλέφτης να τα πάρει. Άντε κλέφτη μου μην κλέφτεις μήλα μην κορφολογάς τα φύλλα, τα `χει ο αφέντης μετρημένα πέντε πέντε κι ένα ένα στο τεφτέρι του γραμμένα.

Έχουμε γενέθλιο. Ο Founder, Co – CEO, Μεγαλομέτοχος, Artistic Director, και πολλά πολλά άλλα, του six d.o.g.s, ο Κώστας ο Δαγριτζίκος (οι φίλοι τον λένε Ντίνο Τζίκο), έχει γενέθλια και δεν λέει πόσο γίνεται. Το είπε πέρυσι. Όποιος θυμάται, ας κάνει την πρόσθεση. Επίσημα και στα χαρτιά στις 10 Ιουλίου είναι, αλλά η μάζωξη θα γίνει την Παρασκευή 12 Ιουλίου για ευνόητους λόγους.

Στα μουσικά της όλης κατάστασης θα έχουμε ένα εκλεκτικό σύμπλεγμα δισκοθετών. Τη βραδιά θα αρχίσει να στρώνει από τις 22:00 ο Kissing Strangers, ιδανικός στυλοβάτης της Αθηναϊκής νύχτας, με ένα ρομαντικό, αισθαντικό, και σέξι warm-up, στις 00:00 θα αναλάβει για μία ώρα ακριβώς η Kafka aka Κατερίνα Καφετζή aka μία από τις μουσικές ηρωίδες του εορτάζοντα, στις 01:00 η Oh Yeah θα μας ξετρελλάνει για άλλη μία φορά με τα μαγικά κόλπα που κάνει με τα κοτσιδάκια της, ενώ όσο περνάει η ώρα τα πράγματα θα γίνονται όλο και πιο ρευστά, φτάνοντας στις 02:00 και στην ώρα που θα αναλάβουν τα ηχητικά ηνία οι Laternative, δύο πολύ καλά παιδιά, ταξιτζής ο ένας, λογιστής ο άλλος στο επάγγελμα, ενώ τα βράδια μεταμορφόνονται σε wild beasts του κένδρου, δίνοντας ιδανική πάσα στις 03:00 στον άνθρωπο που έχει γενέθλια εκείνη τη βραδιά (ναι, είναι ένας εναλλακτικός τρόπος να αναφερθεί ο ‘εορτάζοντας’, γιατί το έχουμε ήδη γράψει τόσες φορές…), για ένα μοναδικό και σπάνιο μισάωρο σόλο αμφίβολης μουσικής επιτυχίας,  φτάνοντας έτσι στις 03:30 στο αποκορύφωμα της βραδιά που δεν είναι άλλο από την εμφάνιση των BOCADA, δηλαδή της τριπλέτας BOlas-CAt Black-DAgritzikos, όπου έχει να γίνει το σώσε. Και εκεί που νομίζουμε ότι όλα έχουν τελειώσει, φτάνουμε στις 05:00 όπου θα ανέβουν στη σκηνή γυμνοί και λουζμένοι με κουβάδες Zombie και Τεκίλιας όλοι οι συμμετέχοντες για να παίξουν μουσικούλες όλες μαζί, το λεγόμενο back 2 back. Και κάπως έτσι γιορτάζουμε καθυστερημένα τον ερχομό του θεού Ιούλιου.

Άφθονος Μπάμπης θα ρέει στα ποτήρια όλων, ευγενική χορηγία του εορτάζοντα.

Άφθονα σφηνάκια αγνώστης προελεύσεως θα πετάγονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σαν άλλο κυνήγι θησαυρού.

Θα υπάρχει και ντεκόρ. Και Bubble Machines. Αυτό θα έχει γούστο. Δεν το έχουμε ξανακάνει ποτέ. Μη φανταστείτε ότι θα είναι σαν να ήμαστε σε Party του MTV στην Ibiza, αλλά καλά θα είναι. Ότι κάνεις, καλό είναι.

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

 

22.00 - 24.00: Kissing Strangers

24.00 - 01.00: Kafka

01.00 - 02.00: Oh Yeah

02.00 - 03.00: Laternative

03.00 - 03.30: dagritzikos

03.30 - 05.00: Bocada

05.00 - end: altogether

Location of the Six D.O.G.S. event

Venue Information - Six D.O.G.S.

To six d.o.g.s είναι ένα all day/all night πολιτιστικό κέντρο διασκεδάσεως στην καρδιά της όμορφής μας πόλης, που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2009. Συνδυάζει οργανικά ένα Project Space (χώρο που φιλοξενεί εκθέσεις, one-off events, performances και άλλα ποικίλα projects), ένα Bar, ένα Café, έναν κήπο, και ένα Gig Space πλήρως τεχνικά εξοπλισμένο για να φιλοξενεί συναυλίες, θεατρικά, party, workshops, ομιλίες, εκπαιδευτικά προγράμματα, και σεμινάρια. Δεν προτείνεται ως ένας καινούργιος χώρος, αλλά ως ένα νέο μοντέλο χώρου, όπου όλοι μπορούν να παίξουν. Στοχεύει στο να δημιουργήσει και να συντηρήσει έναν υψηλού προφίλ δυναμικό πυρήνα πολυσυλλεκτικών δραστηριοτήτων παραγωγής και παρουσίασης σε μία περιοχή της πόλης που είναι απλά φυσικό να συμβεί αυτό, επιδιώκοντας να είναι το ίδιο Pop όσο και Avant-garde, τηρώντας ένα ενιαίο επίπεδο σε όλες τις δράσεις που προτείνει. Ανοιχτά καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, σπιτικά εποχιακά ροφήματα, special cocktails, και πάσης λογής λιχουδιές, με φιλικές τιμές, τόσο στα προϊόντα που προσφέρει, αλλά και στα δρώμενα που παρουσιάζει.

T: (+30) 210.3210510
M: info@sixdogs.gr