search

CFCF, Sally Spektra, Kormoranos

Αθήνα Ιπποκράτους και Λάμπρου Κατσώνη, Αθήνα 114 71, Ελλάδα Skull Bar

Sally Spektra και Κορμοράνος συνεργάζονται για πρώτη φορά σε κοινή διοργάνωση και προσκαλούν τον CFCF από το Μόντρεαλ σε μία άκρως χορευτική βραδιά στο Skull της Αθήνας.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ
20 Μαρ. 2011
23:00
3044 Day(s) Ago

More Information

8.00
Ένας από τους πιο δημιουργικούς νέους παραγωγούς του  αναδά σε dj set αλλά και οι τέσσερις residents των δύο σχηματισμών (Blue Lagoon, D.J. Girl, d:tek & Tareq) σε μεγάλο κέφι πριν και μετά.

OPENING SET: ΘΑΛΕΙΑ


CFCF
Τον γνωρίσαμε γύρω στο 2008 με τα χαρακτηριστικά του remix σε ονόματα όπως Sally Shapiro, The Presets και HEALTH. Κυκλοφόρησε το πρώτο του EP λίγο αργότερα στην ανεξάρτητη Paper Bag Records με τίτλο Panesian Nights και με μια αισθητική που παρέπεμπε τόσο σε πρώιμα electro / italo ακούσματα όσο και σε b-movies τρόμου ή επιστημονικής φαντασίας προηγούμενων δεκαετιών. Ο Μichael Silver από το Μόντρεαλ ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τη μουσική από μικρό παιδί, γράφοντας κομμάτια κλεισμένος στο δωμάτιό του, συνέχισε με εξαιρετικά ενδιαφέρουσες κι εκλεκτικές ραδιοφωνικές εκπομπές σε τοπικούς σταθμούς αλλά και μια σειρά πάρτι με τον εύγλωττο τίτλο Dance Dance Dance, καταλήγοντας σε αλλεπάλληλα remixes και επιλεγμένες εμφανίσεις εντός κι εκτός Αμερικής (μεταξύ αυτών και μία στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2009). Tο πρώτο του ολοκληρωμένο άλμπουμ Continent ενθουσίασε όσους το άκουσαν με την ατμοσφαιρική ποιότητά του αλλά και την έξυπνη διασκευή στο Big Love των Fleetwood Mac, οδηγώντας την εταιρεία του στην κυκλοφορία συμπληρωματικού EP με τίτλο Drifts και remixes των κομματιών του άλμπουμ από Azari & III, Nacho Lovers και Junior Boys (επίσης  αναδοί). Η αμέσως επόμενη δουλειά του, The River, τραβάει το προσωπικό του στυλ σε ακόμα πιο ατμοσφαιρικά μονοπάτια, ενώ παραμένει ένας από τους πιο δραστήριους και περιζήτητους remixers, κρατώντας ταυτόχρονα τα dj sets του ανεβαστικά κι ενδιαφέροντα.


SALLY SPEKTRA
Τρεις από τους πιο χορευτικούς djs της Αθήνας αυτή τη στιγμή σε πακέτο του ενός, οι Sally Spektra, δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2010, όταν οι D.J. Girl (με προϋπηρεσία στα πάρτι των Amateurboyz, D.I.R.T.Y αλλά και τακτική ραδιοφωνική παρουσία), Tareq (dj, performer και τραγουδιστής, κυκλοφόρησε πρόσφατα τον πρώτο του δίσκο για την Undo Records) και d:tek (παραγωγός, remixer και πρώην Replicas) αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε κάτι καινούριο. Ίδρυσαν τη δική τους μηνιαία σειρά με τίτλο The House Of Spektra, έπαιξαν μαζί με τους Tape to Tape, Grum , Rex The Dog, Bad Spencer και Jimmy Jib (μεταξύ πολλών άλλων) σε βραδιές σαν τις Yes It Does!! Sure It Does!! και Bedazzler, αλλά και καθιέρωσαν τα φωτογραφικά τους ρεπορτάζ από πάρτι φίλων και συνεργατών στην προσωπική τους ιστοσελίδα www.sallyspektra.com.


ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ
Επίμονη εταιρεία διοργανώσεων πάρτι, συναυλιών κι εκθέσεων (αλλά και εκδοτική δύναμη) από το 2002, έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει events με djs και live καλλιτέχνες όπως dj Mehdi, Busy P, Paul Devro, Breakbot, Feadz, Max Tundra, Zita Swoon, The Fiery Furnaces, Nosaj Thing, Justin Robertson, Rory Phillips, Piney Gir, Ohmega Watts, The Swiss και Cooly G, πολλές φορές δουλεύοντας μαζί με χώρους και ομάδες όπως vinyl microstore, Black Athena και Neighborhood. Από τα πάρτι του έχουν περάσει αμέτρητοι ντόπιοι djs και η εκδοτική του σειρά με μεταφράσεις κόμικς και τίτλο ink press αποσπά τις καλύτερες κριτικές ό,τι κι αν κάνει. Ο βασικός resident dj του  ορμοράνου λέγεται Blue Lagoon και θα αναλάβει το warm-up της βραδιάς πριν ακριβώς από τον ξένο γκεστ, αλλά το μαγαζί θ’ ανοίξει στις 23:00 με τη Θάλεια.

http://www.myspace.com/cfcf
http://www.sallyspektra.com
http://www.kormoranos.gr
http://www.skullbar.gr

Location of the Skull Bar event

Venue Information - Skull Bar

Το Skull Bar είναι ένα σκοτεινό υπόγειο που από alternative club μετατράπηκε σε χώρο που παίζει house/techno/ progressive σκηνή. Το Skull Bar είναι ανοιχτό μόνο Παρασκευή και Σάββατο και είναι περισσότερο mini club παρά bar, μιας και ο κόσμος χορεύει.

Τηλ. 6936 457453
www.myspace.com/skullbar