Carl Cox, UMEK, Ramon Tapia

Carl Cox, UMEK, Ramon Tapia

Evolution proudly Presents:

“The Revolution Recruits” from Ibiza [on Tour]

CARL COX UMEK Ramon Tapia

Entrance: 20€ (Προπώληση)

Reservations: (Limited) - +30 6940890275 (12:00-20:00)

Presale Points: Public -

gl/hJEJF">http://goo.gl/hJEJF

Members Announcement: http://goo.gl/Wof40

 

“The Revolution Recruits” Time has come…

Η Evolution σας προσκαλεί σε ένα event χωρίς προηγούμενο με guests δύο από τους μεγαλύτερους techno DJ’s αυτή τη στιγμή! Ο ανυπέρβλητος Carl Cox και ο μοναδικός Umek θα σας περιμένουν στο Gazi Music Hall στις 20 Απριλίου για το party της χρονιάς, που κανείς δεν θα ήθελε να χάσει...Το ελληνικό κοινό θα έχει επιτέλους την ευκαιρία να βιώσει τη θρυλική Revolution Recruits Night που έχει ήδη αποθεώσει το απαιτητικό κοινό της Ibiza και μάλιστα, στο πλαίσιο ενός 12ωρου party (22:00-10:00) που θα περιλαμβάνει επιλεγμένους καλλιτέχνες, όπως ο δυναμικά ανερχόμενος Ramon Tapia και ένα εντυπωσιακό laser visual show. 

Το γεγονός ότι η βραδιά The Revolution Recruits συμπίπτει με την επιστροφή του Carl Cox στην Αθήνα μετά από έξι χρόνια απουσίας, ενισχύει την πεποίθηση ότι μας περιμένει μία μοναδική εμπειρία clubbing, απ’ αυτές που δύσκολα επαναλαμβάνονται. Ο Carl Cox χωρίς αμφιβολία συγκαταλέγεται σταθερά στα μεγαθήρια της ηλεκτρονικής dance σκηνής και δικαίως κατά καιρούς του έχουν αποδώσει τιμητικούς τίτλους, όπως “King Of Techno” και “King Of Ibiza”. Η άκρως επιτυχημένη βραδιά του “The Revolution”, συμπλήρωσε φέτος 10 χρόνια ζωής στο θρυλικό Space της Ibiza, ενώ οι συμμετοχές του “The Revolution” concept σε παγκόσμιες περιοδείες και φεστιβάλ διεθνούς βεληνεκούς, όπως τα Ultra Music Festival – Miami, EDC – Las Vegas, Tomorrowland – Belgium, Dancevaley – Holland, Timewarp και Awakenings – Holland, στέφονται πάντα με επιτυχία.

O Σλοβένος superstar της techno, UMEK, επιστρέφει και αυτός στην Αθήνα αυτή τη φορά για μία ξεχωριστή εμφάνιση στο πλευρό του βετεράνου του είδους, Carl Cox.  Ο UMEK θεωρείται ένας από τους αγαπημένους του ελληνικού κοινού, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τα πρόσφατα festival/events, όπου συμμετείχε, γρήγορα έγιναν sold out (4G, Κτίριο 54-Πειραιώς & Club Inbox). Η προσωπική δισκογραφική του, 1605, συγκαταλέγεται στις δημοφιλέστερες του είδους παγκοσμίως, ενώ τα πολυαναμενόμενα 1605 Label Nights που διοργανώνει ανά τον κόσμο, ξεσηκώνουν τα πλήθη εξίσου σε Λονδίνο, Άμστερνταμ, Σόφια, Μαϊάμι και Νότια Αμερική. Παράλληλα με τη συμμετοχή του στα μεγαλύτερα διεθνή festival όπως Ultra Music Festival (Miami), EDC Las Vegas, Tomorrowland κ.ά. τα 4 τελευταία καλοκαίρια τον απολαύσαμε ως έναν από τους Resident Djs στο ιστορικό Space Ibiza και ειδικότερα,  στις πασίγνωστες The Revolution concept Nights του Carl Cox. Αξίζει να αναφερθεί ότι φέτος ο UMEK συμπληρώνει 20 χρόνια πορείας ως DJ και η σπάνια συνάντησή του με τον Carl Cox στην Αθήνα θα είναι ιδανική ευκαιρία, για να το γιορτάσει, όπως μόνο αυτός ξέρει.

Ο Ramon Tapia θεωρείται ένας από τους αυθεντικότερους νέους παραγωγούς techno των τελευταίων ετών, οπότε η απήχηση της δουλειάς του στα τέλη της δεκαετίας 2000’s ήταν αναμενόμενη. Αρχικά συνεργάστηκε με δισκογραφικές, όπως οι Herzblut, Craft και Yellow Tail δημιουργώντας ένα new school techno ήχο και το 2010 μιξάρισε μια συλλογή για λογαριασμό της θρυλικής Strictly Rhythm από τη Νέα Υόρκη. Ακολούθησαν πολλαπλές ζηλευτές συνεργασίες και σημαντικά remixes για ονόματα σαν τους Paul Weller, Armand van Helden, Monika Kruse κ.ά πολλούς, ενώ το 2012 ήταν η χρονιά που δημιούργησε τις προσωπικές του φιλόδοξες δισκογραφικές, Say What? Recordings και Aella Music (σε συνεργασία με τον Hermanez). 

Το Σάββατο 20 Απριλίου ετοιμαστείτε να απογειωθείτε με ένα Party έξω από τα συνηθισμένα, βιώνοντας τη θρυλική Revolution Recruits Night.