B.U.N.T Of The Month Vol. 2 After Party

Το Bunt.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 02-05-2013 21:00
Τοποθεσία Τώρα Κ44
gr σε συνεργασία με το TΩΡΑ Κ44 ξεκινάνε το event, "Bunt Οf Τhe Μonth" στο οποίο οι artists έχουν την ευκαιρία, μία φορά το μήνα, να κερδίσουν ένα αξιόλογο χρηματικό ποσό, ένα Σάββατο για show στο ΤΩΡΑ Κ44, το επόμενο Bunt Interview και μια δωρεάν 3ωρη πρόβα στο Final Sound Studio.

Πώς;

Η διαδικασία χωρίζεται σε 2 μέρη:

1) Online

a. Οι artists (ΜΟΝΟ παραγωγοί μουσικής, ΟΧΙ διασκευές) μπορούν να στείλουν mail συμμετοχής στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., από τις 29/03/13 μέχρι τις 14/04/13, με: - το όνομα τους, - το genre μουσικής που αντιπροσωπεύουν, - links με το υλικό τους(π.χ. Facebook Page, YouTube, Soundcloud, κτλ.) και μια αντιπροσωπευτική φωτογραφία. (NOTE: Το live του κάθε act είναι 30 λεπτά - Max 1 διασκευή)

b. Από τις 15/04/13 μέχρι τις 25/04/13, μέσω του Bunt.gr, ο κόσμος ψηφίζει από τα εξής genres: - Rock (Post, Indie, Alternative, Hard,κτλ.) - Metal - Electro (House, Dubstep, D’n’B, Electronica, κτλ.) - Punk & Hardcore - Hip Hop τον artist της επιλογής του, που θέλει να δει να συμμετέχει στο Bunt Of The Month.

2) Στο ΤΩΡΑ Κ44 (02/05/13) Τα αποτελέσματα της online ψηφοφορίας θα αναδείξουν έναν artist από την κάθε κατηγορία. Την Πέμπτη 2 Μαϊου, ο κόσμος θα έχει την δυνατότητα να ακούσει live στο TΩΡΑ Κ44, έναν artist από κάθε genre και να ψηφίσει τον νικητή.

Πώς γίνεται αυτό;

a) Η είσοδος στο ΤΩΡΑ Κ44 κοστίζει 4€ εκ των οποίων, τα 3€ μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για την αγορά ποτού (μικρή μπίρα-3€, μεγάλη μπίρα-5€, ποτό-7€) και το 1€ σαν ψήφο. b) Η ψήφος θα ρίχνεται στην κάλπη που θα έχει ο κάθε διαγωνιζόμενος. c) Μετά το τέλος των live, τα οποία θα κρατήσουν 30 λεπτά/artist, θα γίνει καταμέτρηση των ψήφων και θα ανακοινωθεί ο νικητής!

Prizes

- 1ος: Το συνολικό χρηματικό ποσό όλων των συμμετεχόντων και ένα Σάββατο για show στο ΤΩΡΑ Κ44. -2ος: Το επόμενο Bunt Interview. -3ος: Μια δωρεάν 3ωρη πρόβα στο Final Sound Studio.

And Then What?

Αφού ανακοινωθεί ο νικητής, και μετά από τόσο underground θα παρτάρουμε με δίαφορες μουσικές από το Bunt.gr!

 

Official Site: http://www.bunt.gr/

Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/Buntgr

Facebook Page: https://www.facebook.com/Bunt.gr

Twitter Page: http://twitter.com/buntgr

Contact Mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Bunt TV: http://bunt.gr/index.php?option=com_allvideoshare&view=category&slg=0&orderby=default&Itemid=159

Πληροφορίες για τον χώρο - Τώρα Κ44

Πρόκειται για έναν «ανοιχτόμυαλο» πολυχώρο που δε λέει όχι σε νέα μουσικά, θεατρικά, χορευτικά και γενικά πολιτιστικά projects.

Τηλέφωνο : 210 3423560