search

Becoming 30: Ένα Θρίλερ Σε Μία Πράξη

Αθήνα Αβραμιώτου 6, Αθήνα 105 51, Ελλάδα Six D.O.G.S.

Γιορτάζοντας τα 30ά γενέθλια του Δαγριτζίκου.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ
14 Ιουλ. 2012
22:30
2558 Day(s) Ago

Gig Space:

Bad Spencer (Yid! Sid!) Oh Yeah (Hell Yeah) Bolas (aka Bolas) Natasja (Vinyl Microstore) dagritzikos (dagritzikos)

The Bar:

Stam (Keyser Söze) Veli (Keyser Söze Tijana (Sepultura)

Παρασκευή (και) 13 Ιουλίου στις 22:30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ούτε ο πρώτος θάμαι, ούτε ο τελευταίος. Αλλά ήρθε και η σειρά μου. Γίνομαι καιγώ τριάνδα.

Γεννήθηκα στις 10 Ιουλίου του 1982. Γόνος μίας τυπικής αστικής Αθηναϊκής ζάμπλουτης οικογένειας, μεγάλωσα στη γραφιστική Νέα Ιωνία, μπλά μπλά μπλά. Και ξαφνικά έγινα 30. Αυτό.

Και είπα να το γιορτάσω. Γιατί όχι βρε αδερφέ? Στο πηγάδι κατούρησα? Θα το γιορτάσω με 3 διαφορετικούς τρόπους. 1 για κάθε δεκαετία. Οι 2 πρώτοι είναι μυστικοί για το ευρύ κοινό, αλλά ο 3ος δεν είναι! Γιαυτό αφήστε τις προκαταλήψεις και ελάτε την παρασκευή (και) 13 του Ιούλη στου σίξ ντόνγκζ.

Στο Gig Space κατά τις 22:00 δειλά δειλά θα αρχινήσει η Natasja (γνωστή για το φιλόξενο χαμόγελό της που φωτίζει ολόκληρο το Vinyl Microtsotre), για καμιά ωρίτσα, και κατά τις 23:00 θα πάρει το πηδάλιο η Oh Yeah (για τους φίλους Κατερίνα Κάραλις), να στρώσει το χαλί με τις εξαίσιες μουσικές επιλογές της, ώσπου να παραλάβει την σκυτάλη κατά τις 00:30 ο Bad Spencer από τους Γες ιτ Ντάζ και να συνεχίσει το μουσικό στρώσιμο που θα έχει προηγηθεί για να απογειωθεί από τον κύριο Μπόλα ο οποίος κατά τη 01:30 – 01:45 το πολύ θα βάλει κάνα σιντάκι, και κατά τις 02:30 – 03:00 θα αναλάβει τα Dexx ο τριαντάρης πλέον Ντίνο Τζίκο σένα μαραθώνιο σετ μουσικής βλακείας και ανωριμότητας.

Καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς στο δίπλα stage (The Bar), θα κονταροχτυπιούνται οι 3 στυλοβάτες του Αθηναϊκού ίντι ιδιώματος (εάν ακόμα θέλουν να παίξουν αφού θα έχουν διαβάσει αυτό τον χαρακτηρισμό), Stam (os), Veli, Tijana.

Της πόπης. Άφθονος Μπάμπης θα ρέει στα ποτήρια όλων, ευγενική χορηγία του εορτάζοντα. Άφθονα σφηνάκια αγνώστης προελεύσεως θα πετάγονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σαν άλλο κυνήγι θησαυρού. Θα υπάρχει και ντεκόρ. Κάμ αλόνγκ!

Location of the Six D.O.G.S. event

Venue Information - Six D.O.G.S.

To six d.o.g.s είναι ένα all day/all night πολιτιστικό κέντρο διασκεδάσεως στην καρδιά της όμορφής μας πόλης, που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2009. Συνδυάζει οργανικά ένα Project Space (χώρο που φιλοξενεί εκθέσεις, one-off events, performances και άλλα ποικίλα projects), ένα Bar, ένα Café, έναν κήπο, και ένα Gig Space πλήρως τεχνικά εξοπλισμένο για να φιλοξενεί συναυλίες, θεατρικά, party, workshops, ομιλίες, εκπαιδευτικά προγράμματα, και σεμινάρια. Δεν προτείνεται ως ένας καινούργιος χώρος, αλλά ως ένα νέο μοντέλο χώρου, όπου όλοι μπορούν να παίξουν. Στοχεύει στο να δημιουργήσει και να συντηρήσει έναν υψηλού προφίλ δυναμικό πυρήνα πολυσυλλεκτικών δραστηριοτήτων παραγωγής και παρουσίασης σε μία περιοχή της πόλης που είναι απλά φυσικό να συμβεί αυτό, επιδιώκοντας να είναι το ίδιο Pop όσο και Avant-garde, τηρώντας ένα ενιαίο επίπεδο σε όλες τις δράσεις που προτείνει. Ανοιχτά καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, σπιτικά εποχιακά ροφήματα, special cocktails, και πάσης λογής λιχουδιές, με φιλικές τιμές, τόσο στα προϊόντα που προσφέρει, αλλά και στα δρώμενα που παρουσιάζει.

T: (+30) 210.3210510
M: info@sixdogs.gr