Ark Festival After Party w/ Kid Loco

To ARK Festival, η ΑMSTEL και το ΤΩΡΑ Κ44 παρουσιάζουν τα δύο after party του φεστιβάλ, με τις μουσικές επιλογές ενός σημαντικού εγχώριου ονόματος και ενός special guest από το εξωτερικό.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 11-09-2012 22:00
Τοποθεσία Τώρα Κ44

Την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, η Κατερίνα Καφεντζή (γνωστή και ως Kafka), διευθύντρια προγράμματος του Εν Λευκώ 88.7 και μουσική επιμελήτρια της πρωινής ραδιοφωνικής εκπομπής του Κωνσταντίνου Τζούμα, θα ψάξει στο θρυλικό της iPod και θα επιστρατεύσει τα καλύτερα κομμάτια σε ένα μεταμεσονύκτιο DJ set με απρόβλεπτες «στροφές» σε είδη και moods.

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, ο Kid Loco καταφτάνει στην Αθήνα για μια βραδιά μόνο, ως αποκλειστικός καλεσμένος του ARK Festival για να κλείσει πανηγυρικά το φεστιβάλ. Ο Γάλλος DJ, παραγωγός, remixer και βιρτουόζος των decks θα μεταφέρει το συνδυασμό από γαλλικές ευαισθησίες με ρίζες στον Serge Gainsbourg και τη σύγχρονη indie rock και electronica στο πιστό του αθηναϊκό κοινό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Πληροφορίες για τον χώρο - Τώρα Κ44

Πρόκειται για έναν «ανοιχτόμυαλο» πολυχώρο που δε λέει όχι σε νέα μουσικά, θεατρικά, χορευτικά και γενικά πολιτιστικά projects.

Τηλέφωνο : 210 3423560