search

Annual Midnight Theme-less Silly Project Masquerade Ball

Αθήνα Αβραμιώτου 6, Αθήνα 105 51, Ελλάδα Six D.O.G.S.

Aποκριάτικη βραδιά με φίλους του six d.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ
26 Φεβ. 2012
21:00
2701 Day(s) Ago
o.g.s σε ρόλους μπαλαντέρ(την τελευταία Κυριακή της αποκριάς)

SheSheWaWa (AmateurBoyz/Psyrri)
k.atou (EInmaleins/Sourmena)
dagritzikos (six d.o.g.s/Syntagma)
Stavros Dioskouridis B + C (Λατέρνατιβ/Istoriko Trigono)
Oh Yeah (Katerina Karali/Pangrati)
Nikitas Mantas (Untitled/Exarhia City)
Thodoris Kanelopoulos (Tribeca/New York)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Το ένα και μοναδικό αποκριάτικο party που θα κάνει εφέτο το six d.o.g.s δεν θάναι σαν τα άλλα. Μα πως θα μπορούσε να είναι εξάλλου, αφού κάνει μόνο ένα...!

Μας αρέσει να αρχίζουμε με γραμματικές αντιφάσεις. Και μας αρέσει να συνεχίζουμε γράφοντας βλακείες. Silly stuff. Γιατί όχι? Η σοβαροφάνεια κάνει κακό στην υγεία. Γιαυτό και κάνουμε ένα αποκριάτικο party χωρίς ταμπού, χωρίς όρια, χωρίς δεύτερη σκέψη. Και πάνω απόλα, χωρίς θέμα. Ούτως ή άλλως σε κάθε αποκριάτικο party με φιλόδοξο θέμα ενδυμασίας, οι μόνοι που μένουν πιστοί στο θέμα αυτό, είναι οι...ίδιοι οι διοργανωτές, και ως συνήθως οι καλεσμένοι έρχονται ντυμένοι με το θέμα που βολικά επιλέγουν οι ίδιοι, οπότε είπαμε να αντικρίσουμε την πραγματικότητα και από την αρχή να αφήσουμε στην άκρη το όποιο concept περί ενδυματικής κατεύθυνσης. Αυτοσχεδιάστε, πιείτε αρκετό αλκοόλ πριν αρχίσετε να ντύνεστε, και κατηφορίστε στο εξωτικό Μοναστηράκι.

Τη διασκέδαση της βραδιάς θα φροντίσουν 8 εκλεκτοί φίλοι του six d.o.g.s, που όλοι τους έχουν μία στενή σχέση μαζί του (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο), αλλά αυτή τη βραδιά ο καθένας θα έχει ρόλο μπαλαντέρ. Ο καθένας θα παίξει μουσική που δεν έχει συνηθίσει να παίζει. Ή μάλλον που δεν έχει συνηθίσει το κοινό να ακούει αυτή τη μουσική που θα παίξει ο καθένας. Ένα καινούργιο collaborative genre φιλοδοξούμε να γεννηθεί από αυτή τη μουσική σύμπραξη (λέμε τώρα…). Θα έχει στη διάθεση του 1 ώρα ο καθένας να ξεδιπλώσει τα μουσικά του δίχτια με απόλυτη αποενοχοποίηση και ελευθερία, με μοναδικό γνώμονα το κέφι, την καλοπέραση, και το γνήσιο γλέντι!


Location of the Six D.O.G.S. event

Venue Information - Six D.O.G.S.

To six d.o.g.s είναι ένα all day/all night πολιτιστικό κέντρο διασκεδάσεως στην καρδιά της όμορφής μας πόλης, που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2009. Συνδυάζει οργανικά ένα Project Space (χώρο που φιλοξενεί εκθέσεις, one-off events, performances και άλλα ποικίλα projects), ένα Bar, ένα Café, έναν κήπο, και ένα Gig Space πλήρως τεχνικά εξοπλισμένο για να φιλοξενεί συναυλίες, θεατρικά, party, workshops, ομιλίες, εκπαιδευτικά προγράμματα, και σεμινάρια. Δεν προτείνεται ως ένας καινούργιος χώρος, αλλά ως ένα νέο μοντέλο χώρου, όπου όλοι μπορούν να παίξουν. Στοχεύει στο να δημιουργήσει και να συντηρήσει έναν υψηλού προφίλ δυναμικό πυρήνα πολυσυλλεκτικών δραστηριοτήτων παραγωγής και παρουσίασης σε μία περιοχή της πόλης που είναι απλά φυσικό να συμβεί αυτό, επιδιώκοντας να είναι το ίδιο Pop όσο και Avant-garde, τηρώντας ένα ενιαίο επίπεδο σε όλες τις δράσεις που προτείνει. Ανοιχτά καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, σπιτικά εποχιακά ροφήματα, special cocktails, και πάσης λογής λιχουδιές, με φιλικές τιμές, τόσο στα προϊόντα που προσφέρει, αλλά και στα δρώμενα που παρουσιάζει.

T: (+30) 210.3210510
M: info@sixdogs.gr