Andrés (AKA DJ Dez)

Μετά τα δυο φετινά roadblock parties στο φουαγιέ του Μικρόκοσμου με FaltyDL και Ζed Bias Οκτώβριο και Φεβρουάριο αντίστοιχα, οι Black Athena, ο Runner και το Red Bull Music Academy επιστρέφουν με το τελευταίο μέρος της φετινής τριλογίας.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 27-04-2013 23:00
Τοποθεσία Mikrokosmos
Το Σάββατο 27 Απριλίου υποδέχονται το θρυλικό DJ και παραγωγό Andrés, γνωστό και ως DJ Dez!

Ο Andrés γεννήθηκε στο Detroit, σπούδασε τύμπανα και μυήθηκε στην τέχνη του DJing στο πέρασμα του απο την California. Επιστρέφοντας στο Detroit γνωρίζει τον αήμνειστο J Dilla και γίνεται ό επίσημος DJ του group του Slum Village.  Ταυτόχρονα πιάνει δουλειά στο φημισμένο δισκάδικο Buy-Rite Records όπου και γνωρίζεται με τον άλλο υπάλληλο του μαγαζιού τον Moodymann, στα labels του οποίου (KDJ/Mahogani Music) κυκλοφορεί 8 Eps και 3 άλμπουμς!

Aποτελεί βασικό κομμάτι του πάνθεον του Detroit και το όνομα του φιγουράρει δίπλα σε άλλα ιερά τέρατα της αυτοκινητούπολης όπως Theo Parrish, Rick Wilhite και Moodymann!

Τα DJ sets του καθώς και οι παραγωγές του συνδιάζουν αρμονικά μουσική απο την πλούσια ιστορία της πόλης του και περιλαμβάνουν Deep House, Hip Hop, Disco, Boogie και φυσικά Soul!

Μαζί του οι Black Athena και ο Thomey Bors.

Η βραδιά ξεκινάει στις 11 και η είσοδος είναι δωρεάν!

 

Πληροφορίες για τον χώρο - Mikrokosmos

Tηλ.: 210.92.15.305
Fax: 210.92.46.953
e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.