search

Analogue: Blawan

Αθήνα Αβραμιώτου 6, Αθήνα 105 51, Ελλάδα Six D.O.G.S.

Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου η ομάδα Analogue παρουσιάζει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα και το six d.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ
07 Νοε. 2015
23:45
1352 Day(s) Ago

More Information

15.00
o.g.s, ένα από τα πιο hot και underground ονόματα της techno σκηνής παγκοσμίως, τον Άγγλο DJ και παραγωγό, Blawan.

Ξεκινώντας από το Yorkshire της Αγγλίας ο Jamie Roberts έκανε τα πρώτα του βήματα ως παραγωγός με το όνομα Blawan, κυκλοφορώντας το πρώτο του EP στην Hessle Audio το 2010. Το 2011 η θρυλική R&S Records κυκλοφόρησε 2 EPs του, τα οποία θεωρούνται πλέον κλασικά. Η αγάπη του για τα modular synthesizers, τα οποία χρησιμοποιεί στις παράγωγες και τα live του, τον έφερε στον δρόμο του Arthur Cayzer, γνωστού ως Pariah. Μαζί δημιουργήσαν το πλέον περιζήτητο techno δίδυμο των Karenn και ξεκίνησαν εντυπωσιακά Modular Live Sets, τα οποία έχουν περάσει από όλα τα μεγάλα stages. Παράλληλα δημιούργησε ένα δεύτερο, εξίσου επιτυχημένο project με τον θρυλικό techno παραγωγό Surgeon, ονόματι Trade. Είναι από τους ελάχιστους παράγωγους που έχει κάνει remixes σε συγκροτήματα όπως οι Radiohead και οι Depeche Mode, τα οποία έχουν κυκλοφορήσει σε επίσημες συλλογές τους. Το 2015 τον βρίσκει να έχει πλέον την δική του δισκογραφική εταιρεία, Ternesc στην οποία κυκλοφορεί αποκλειστικά δικά του κομμάτια. Τα τελευταία χρόνια έχει παίξει σε όλα τα μέρη του κόσμου είτε ως headliner σε φεστιβάλ όπως τα Awakenings, Dekmantel, Dimensions, Weather και Monegros, είτε ως resident σε club όπως τα Berghain, Fabric, Concrete και άλλα. Τον Οκτώβρη μερικές εβδομάδες πριν από την εμφάνιση του στην Ελλάδα θα περάσει από το Amsterdam Dance Event.

Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι οι Mr.M, Jerm & Α.metz επιστρέφοντας από ένα Analogue night στο New Faces του ιστορικού Tresor στο Βερολίνο, ξεκινούν την δεύτερη σεζόν τους δυναμικά.

Location of the Six D.O.G.S. event

Venue Information - Six D.O.G.S.

To six d.o.g.s είναι ένα all day/all night πολιτιστικό κέντρο διασκεδάσεως στην καρδιά της όμορφής μας πόλης, που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2009. Συνδυάζει οργανικά ένα Project Space (χώρο που φιλοξενεί εκθέσεις, one-off events, performances και άλλα ποικίλα projects), ένα Bar, ένα Café, έναν κήπο, και ένα Gig Space πλήρως τεχνικά εξοπλισμένο για να φιλοξενεί συναυλίες, θεατρικά, party, workshops, ομιλίες, εκπαιδευτικά προγράμματα, και σεμινάρια. Δεν προτείνεται ως ένας καινούργιος χώρος, αλλά ως ένα νέο μοντέλο χώρου, όπου όλοι μπορούν να παίξουν. Στοχεύει στο να δημιουργήσει και να συντηρήσει έναν υψηλού προφίλ δυναμικό πυρήνα πολυσυλλεκτικών δραστηριοτήτων παραγωγής και παρουσίασης σε μία περιοχή της πόλης που είναι απλά φυσικό να συμβεί αυτό, επιδιώκοντας να είναι το ίδιο Pop όσο και Avant-garde, τηρώντας ένα ενιαίο επίπεδο σε όλες τις δράσεις που προτείνει. Ανοιχτά καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, σπιτικά εποχιακά ροφήματα, special cocktails, και πάσης λογής λιχουδιές, με φιλικές τιμές, τόσο στα προϊόντα που προσφέρει, αλλά και στα δρώμενα που παρουσιάζει.

T: (+30) 210.3210510
M: info@sixdogs.gr