Al Lover

Al Lover

Σύγχρονος παραγωγός, συνθέτης, dj, beatmaker O Al Lover, κατά κόσμον, Alex Gundlach, επισκέπτεται την Ελλάδα για τρεις διαδοχικές εμφανίσεις σε Λάρισα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της Ευρωπαικής του περιοδείας.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 21-04-2013 22:00
Τοποθεσία The Residents Bar

Ορμώμενος απο το Σαν Φρανσίσκο, τα τελευταία 4 χρόνια ήδη έχει καταξιωθεί στο μουσικό στερέωμα για τα εξαιρετικά remix του σε μερικά από τα πιο αναγνωρισμένα και μη νεοψυχεδελικά σχήματα (Thee Oh Sees, Ty Segull κτλ) αλλά και σε κλασικά garage-rock τραγούδια του παρελθόντος. Με αναφορές που πηγάζουν από τους Spacemen 3 μέχρι Dj Shadow ο A.L. καταφέρνει και επαναδημιουργεί τα κομματιά που επιλέγει, “εμπλουτίζοντας” τα με έντονα και ζωηρά κρουστά, σαμπλς και διάφορα εφέ, προσδίδοντας έτσι μια διαφορετική διάσταση στην νέα ψυχεδελική σκήνη.

Η επαγγελματική του πορεία στο χώρο της μουσικής ξεκίνησε το 2010 όπου και κυκλοφόρησε μονος του το πρωτο του mixtape με τίτλο Woodist Records Remix Project.

Η επόμενη του κυκλοφορία Distorted Reverbarations έμελλε να είναι και η πρώτη επίσημη, στην οποία σαμπλάρει και μιξάρει νέα γκρουπς όπως οι White Fence,  Night Beats κ.α. Παράλληλα κυκλοφόρησε το Safe as milk replica, αφιερωμένο αποκλειστικά στον Captain Beefheart αποσπώντας έτσι θετική κριτική ακόμα και από την La Times! Τίποτα από τα παραπάνω δεν πέρασε απαρατήρητο με αποτέλεσμα ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου, το Austin Psych Fest των Black Angels, να τον προσκαλέσει μεταξύ κορυφαίων ονομάτων του χώρου μεταξύ άλλων και για να επιμεληθεί το επίσημο mixtape, τόσο του 2012 όσο και του επερχόμενου 2013. 

 

Είσοδος ελεύθερη