Active Member

Αθήνα Πειραιώς 117, Αθήνα 118 54, Ελλάδα Πειραιώς 117 Academy

Οι Active Member βρίσκονται στην ενεργό δράση 27 χρόνια. Είτε με την δύναμη του ονόματός τους, ως ενεργά μέλη, είτε με διάφορα μουσικά και άλλα project, o B.D.Foxmoor – ιθύνων νους – και η Sadahzinia έχουν βρει έναν δικό τους τρόπο να ερμηνεύουν το γίγνεσθαι, το πως μεταβάλλονται τα πράγματα και οι καταστάσεις σε ένα κόσμο παλλόμενο ή και βουβό. Δεκάδες album, περισσότερα από 1500 τραγούδια, ζωή μετρημένη με ρίμες και λέξεις...

09 Νοε. - 09 Νοε. 2019
23:00
Ξεκινάει σε 23 ημέρες
0.00

Η μελωδικότητα ήταν πάντα ζητούμενα στην μουσική παραγωγή του B.D.Foxmoor που παράλληλα με τις ψαγμένες λούπες και τους ψηφιακούς ήχους, χρησιμοποιεί έμπειρους μουσικούς για να «χτίσει» το μουσικό χαλί πάνω στο οποίο θα ηχογραφήσει τους στίχους. Βιολί, κιθάρα, πιάνο, τσέλο, μαντολίνο, κοντραμπάσο, σαξόφωνο, φυσικά κρουστά... 

Οι μουσικοί πειραματισμοί ατελείωτοι από έναν άνθρωπο που χωρίς ακαδημαϊκές γνώσεις ξεδιπλώνει από μέσα του πρωτότυπες μελωδίες ...

Οι Active Member όπως δεν τους έχετε ξαναδεί.

To Σάββατο 9 Νοεμβρίου στο Piraeus 117 Academy οι Active Member θα μεταφέρουν στη σκηνή όλη τη δημιουργικότητα που υπάρχει στις πρόβες.

Οι μουσικοί συνοδεύουν on stage τους B.D.Foxmoor και Sadahzinia:

Κιθάρα, τσέλο, μαντολίνο, κοντραμπάσο, ακορντεόν, κρουστά και samples σε απόλυτη σύνδεση μεταξύ τους στήνουν ένα πολύ δυναμικό και πλούσιο σε ηχοχρώματα project, ίσως, μάλιστα, το πιο έντονο και νευρώδες μουσικό project που παρουσίασαν ποτέ.

Αυτήν τη φορά, με το μουσικό πεδίο παλλόμενο και ζωντανό από μουσικούς που όχι απλά κλήθηκαν να παίζουν αλλά κυρίως αγαπούν τα τραγούδια των Active Member εδώ και χρόνια, η ενέργεια του B.D.Foxmoor και της Sadahzinia απογειώνεται λέγοντας ιστορίες με ρίμες... Κάθε τραγούδι είναι σαν να το ακούς από την αρχή καθώς οι λέξεις ακούγονται διαυγείς και καθαρές σαν πρώτη φορά ακόμα κι αν οι μυημένοι το έχουν χαράξει στη καρδιά τους από χρόνια...

Κάνουν ένα οδοιπορικό σε πολύ γνωστά κομμάτια τους και χιλιοτραγουδισμένα από τον κόσμο, ενώ ερμηνεύουν και κομμάτια που σπάνια έχουν ακουστεί στις συναυλίες τους.

Κατάθεση ψυχής αυτοί οι στίχοι με το ζωντανό μελωδικό υπόβαθρο. Ξυπνά μοναδικά συναισθήματα. Τα τραγούδια ακουμπούν και ψιθυρίζουν την ουσία που φτιάχτηκαν κάποτε. Οι γενιές συναντώνται με έναν κοινό κώδικα και βρίσκουν στέρεο πέρασμα για τη συνέχεια μέσα από τη μουσική και τα λόγια του γκρουπ.

Active Member Δισκογραφία

«Διαμαρτυρία» 1992

«Στην ώρα των σκιών» 1994

«Τομεγάλο κόλπο» 1995

«Από τον τόπο της φυγής» 1996

«Οι μύθοι του βάλτου» 1998

«Μέρες παράξενες, θαυμάσιες μέρες» 2000

«Live-remix» 2000

«Στον καιρό του αλλόκοτου φόβου» 2001

«Πέρασμα στο ακρόνειρο» 2002

«Fiera» 2004

«Aπό το μεγάλο κόλπο στη Fiera" 2005

«Blah-blasphemy» (cd & dvd) 2005

«Σκιεράτσα» (box 3cd, "Blah-blasphemy 2", "Άπνοια",

"Βαθύσκιωτα") 2006

«Άπ' της φτιάξης μας τα λάθια» 2cd 2009

«Στων βουβών την εσχατιά» 2011

«Αρσενάλι» (2cd) 2012

«Cosmos Alivas» 2014

«Οutro-live» (2cd & dvd) 2015

«Ζαλίκι» (2cd) 2016

«Φρυκτωρία» 2019-2020

 

Σημεία Προπώλησης & Τιμές Εισιτηρίων

 

Η προπώληση θα ξεκινήσει την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου

 

Τιμές προπώλησης

 

A' Φάση Προπώλησης

Στα φυσικά σημεία: 8 ευρώ

Online Τιμή: 8,80 ευρώ

 

Β' Φάση Προπώλησης

Στα φυσικά σημεία: 10 ευρώ

Online Τιμή: 11 ευρώ

 

Ταμείο: 12 ευρώ

 

Σημεία Προπώλησης

 

www.hunteragency.gr & www.viva.gr 

 

Hunter Agency

Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς)

Τηλ.: 210 3608366

 

Rythm Records

Εμμανουήλ Μπενάκη 74

Τηλ.: 210 330 4133

 

Reload

Ακαδημίας 81

Τηλ.: 210 384 1550

 

Piraeus 117 Academy

Πειραιώς 117, Πετράλωνα

210 3626 540

 

https://www.facebook.com/events/689243158256527/?ti=cl 

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: Πειραιώς 117 Academy

FEATURED TODAY

Δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος να βρεις στο τηλέφωνο, παρ' όλο που αυτές τις μέρες έρχεται ξανά στα μέρη μας: απόψε Παρασκευή 18/10 παίζει στην Αθήνα ...
Στην τέταρτη από τις ανασκοπήσεις της δεκαετίας ανά είδος, η στήλη παρουσιάζει τους 25 καλύτερους R'n'B και soul δίσκους, από το 2010 μέχρι σήμερα...
Δεν ήταν λίγες οι φορές που μια διασκευή ξεπέρασε σε δημοτικότητα και αποδοχή το πρωτότυπο ή και επικράτησε στη συνείδηση των μουσικόφιλων ως η «αυθεντική» ...

HOT STORIES

Δείτε το επίσημο trailer της επικείμενης ταινίας τους, που έρχεται και στην Ελλάδα τον Νοέμβριο
Ο ράπερ από την Ξάνθη είναι από τα πλέον συζητημένα μουσικά πρόσωπα της φετινής χρονιάς
Έκαναν διαθέσιμο ένα ακόμα ΕΡ με υλικό από το παρελθόν
Top
Στo avopolis.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στο site, αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική απορρήτου. More details…