A Night Dedicated To Pulp And Jarvis Cocker

Το ελληνικό fanclub των Pulp (PULP People GR)  και η ομάδα FRESH AND YELLOW σας προσκαλούν την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου σε μια βραδιά αφιερωμένη στην πιο εκκεντρική φιγούρα των 80’s, 90’s αλλά και των 00’s, τον Jarvis Cocker αλλά και τους θρυλικούς Pulp.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 26-10-2012 23:30
Τοποθεσία Skull Bar
Ο Χρήστος Μήλιος και ο Γιώργος Ζούκας ανεβαίνουν στα πλατό πλημμυρίζοντας τον χώρο του Skull bar με τα καλύτερα indie dance vibes των τελευταίων τριών δεκαετιών.

Από τα πλατό θα περάσουν μεταξύ άλλων οι: Suede~Manic Street Preachers~The Stone Roses~British Sea Power~Blur~The Pains of Being Pure At Heart~Smiths~Gene~Verve~Franz Ferdinand~Interpol~St. Etienne~New Order~James~Jesus And Mary Chain~Belle & Sebastian~Field Mice~kasabian~Yeah Yeah Yeahs~Charlatans~The Strokes~Happy Mondays~David Bowie…and many more…

BE THERE BE PREPARED!

Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες για τον χώρο - Skull Bar

Το Skull Bar είναι ένα σκοτεινό υπόγειο που από alternative club μετατράπηκε σε χώρο που παίζει house/techno/ progressive σκηνή. Το Skull Bar είναι ανοιχτό μόνο Παρασκευή και Σάββατο και είναι περισσότερο mini club παρά bar, μιας και ο κόσμος χορεύει.

Τηλ. 6936 457453
www.myspace.com/skullbar