search

7 Years Habeatrecords: Closer Showcase w/ Borys, Noizar, Shakolin + K.atou B2B Mackenzie

Αθήνα Αβραμιώτου 6, Αθήνα 105 51, Ελλάδα Six D.O.G.S.

Με έτος ίδρυσης το 2010, το Habeat Records είναι ένα δισκοπωλείο που έχει αφήσει μοναδικό στίγμα στην αστική μουσική κουλτούρα των Αθηνών.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ
17 Μαρ. 2018
23:45
527 Day(s) Ago

More Information

10.00
Θέλοντας να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας υποστήριξαν το γιορτάζουμε παρέα με τρεις residents ενός από τα μεγαλύτερα ινστιτούτα της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, το Closer. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει απο αυτή την γιορτή μία απο τις πιο γνώριμες φιγούρες της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, η αγαπημένη μας K.atou. Σας προσκαλούμε λοιπόν στο πολύχωρο του six d.o.g.s για να περάσουμε μαζί τα 7 χρόνια λειτουργίας μας.

Καταφέρνοντας να υλοποιήσει μια πρωτότυπη ιδέα τον Μάρτιο του 2012 η ομάδα του Habeat δημιουργεί έναν μικρό, φιλόξενο και open-minded χώρο στην οδό Θεμιστοκλέους των Εξαρχείων. Δίνοντας στο κοινό της την ευκαιρία να εξερευνήσει την ηλεκτρονική μουσική σε όλο της το εύρος, για περισσότερο από ένα χρόνο, το Habeat παρουσίασε καλλιτέχνες από διάφορα σημεία του κόσμου. Υποστηρίζοντας παράλληλα την ελληνική ηλεκτρονική μουσική σκηνή, λειτούργησε και ως φορέας ανάδειξης σειράς εγχώριων καλλιτεχνών και δισκογραφικών εταιριών προβάλλοντας της δουλειές τους μέσα από συχνά dj sets και live podcasts.

Με προσοχή στη λεπτομέρεια, απέραντη αγάπη για την μουσική και το βινύλιο, καθώς και ένα αξιοσημείωτο fan-base, το Habeat διευρύνεται μεταφέροντας από το 2014 την έδρα του στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, σε έναν άρτιο, υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής χώρο στον δεύτερο όροφο της οδού Παλλάδος 21 στην περιοχή του Ψυρρή.

Στόχος η δημιουργία ενός πολυχώρου ικανού, τόσο για να εξυπηρετήσει το απαιτητικό κοινό που απαρτίζει το ρεύμα της strictly vinyl κουλτούρας, όσο και για να φιλοξενήσει πολιτισμικές εκδηλώσεις και δρώμενα λειτουργώντας ως ένα ξεχωριστό project space. Με πυρήνα την ηλεκτρονική μουσική, με μια μοναδική συλλογή νέων κυκλοφοριών και second hand, αλλά και με ένα εντυπωσιακό lineup καλλιτεχνών – η παρουσίαση των οποίων θα ανακοινώνεται σταδιακά κατά τη διάρκεια του χρόνου – η ομάδα του Habeat Records σκοπεύει να κάνει για ακόμα μια χρονιά αισθητή την παρουσία της.

Location of the Six D.O.G.S. event

Venue Information - Six D.O.G.S.

To six d.o.g.s είναι ένα all day/all night πολιτιστικό κέντρο διασκεδάσεως στην καρδιά της όμορφής μας πόλης, που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2009. Συνδυάζει οργανικά ένα Project Space (χώρο που φιλοξενεί εκθέσεις, one-off events, performances και άλλα ποικίλα projects), ένα Bar, ένα Café, έναν κήπο, και ένα Gig Space πλήρως τεχνικά εξοπλισμένο για να φιλοξενεί συναυλίες, θεατρικά, party, workshops, ομιλίες, εκπαιδευτικά προγράμματα, και σεμινάρια. Δεν προτείνεται ως ένας καινούργιος χώρος, αλλά ως ένα νέο μοντέλο χώρου, όπου όλοι μπορούν να παίξουν. Στοχεύει στο να δημιουργήσει και να συντηρήσει έναν υψηλού προφίλ δυναμικό πυρήνα πολυσυλλεκτικών δραστηριοτήτων παραγωγής και παρουσίασης σε μία περιοχή της πόλης που είναι απλά φυσικό να συμβεί αυτό, επιδιώκοντας να είναι το ίδιο Pop όσο και Avant-garde, τηρώντας ένα ενιαίο επίπεδο σε όλες τις δράσεις που προτείνει. Ανοιχτά καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, σπιτικά εποχιακά ροφήματα, special cocktails, και πάσης λογής λιχουδιές, με φιλικές τιμές, τόσο στα προϊόντα που προσφέρει, αλλά και στα δρώμενα που παρουσιάζει.

T: (+30) 210.3210510
M: info@sixdogs.gr