search

10 Χρόνια Trashformers

Αθήνα Πειραιώς 209, Αθήνα 118 53, Ελλάδα Fuzz Live Music Club

Το 2004 είχαμε την ιδέα να κάνουμε ένα πάρτυ στην Πάτρα με νοσταλγικά κομμάτια της δεκαετίας του ‘80 και του ’90.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ
03 Μάι. 2014
22:37
1900 Day(s) Ago
Ψάχνοντας για τίτλο του event δημιουργήσαμε τον όρο TRASH PARTY! Αυτό το πάρτυ αγαπήθηκε τόσο από τον κόσμο που έγινε θεσμός! Το 2007 μεταφέρθηκε στην Αθήνα και έτσι από μια φοιτητική βραδιά εξελίχθηκε σε αυτό που γνωρίζουμε και αγαπάμε σήμερα! Τι έγινε μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια?

Ας αφήσουμε τους αριθμούς να μιλήσουν από μόνοι τους: (Οι Αριθμοί είναι κατά προσέγγιση στο ελάχιστο, 100% true και non fictional. Για να υπολογιστούν χρειάστηκαν 4 άτομα, 5 ώρες και 32 λεπτά!)  

•       Μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια κάναμε 490 πάρτυ σε 48 διαφορετικά μαγαζιά σε 14 πόλεις!       

•         3.172 ώρες, δλδ 132 ημέρες, δλδ 18,8 βδομάδες, δλδ 4,7 μήνες ασταμάτητης μουσικής!

•         190.320 λεπτά μουσικής, περίπου 95.160 κομμάτια!      

•           Μαζί μας έχουνε τρασάρει τουλάχιστον 31.755 άτομα

•           Σε κάποια φάση ξεκινήσαμε να χρησιμοποιούμε το TRASH mobile και διανύσαμε 40.732 χιλιόμετρα και 1959,4 ναυτικά μίλια! Ο ισημερινός είναι 40.075!!!!

Ε ναι λοιπόν, οι TRASHFORMERS έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου!        

•         Έχουμε συνεργαστεί με 17 αγαπημένους καλλιτέχνες και άλλους 41 μουσικούς, ηθοποιούς, χορεύτριες, performers!

•           Κάποια συμπληρωματικά δεδομένα. Εδώ μπορεί να έχουμε μια μικρή απόκλιση και να πέσουμε λίγο έξω. Έχουν γίνει 4.562 αφιερώσεις, έχουν κεραστεί 10.269 σφηνάκια και έχουν γίνει τουλάχιστον 8.802 φασώματα Όπως και να το κάνουμε, ο έρωτας μας πάει!   Μιας και στα πάρτυ τα σπάμε, ας αναφέρουμε κάποια αξιομνημόνευτα σπασίματα! Από ένα σπασμένο χέρι και ένα σπασμένο πόδι, ένα pioneer 100άρι, ένα pioneer ddj-sx, μια κάρτα ήχου, ένα ηχείο, ένα φωτιστικό φωτογραφήσεων, μια κονσόλα για φώτα, μια οθόνη υπολογιστή, μια χριστουγεννιάτικη μπάλα, ένας πυροσβεστήρας, 150 ποτήρια στο Άργος (την ίδια νύχτα), τα υδραυλικά ενός μαγαζιού στην Αθήνα, την παροχή ηλεκτρισμού της νήσου Αστυπάλαιας - και πάλι καλά γιατί ακόμα εκεί θα ήμασταν και το πάρτυ δεν θα είχε σταματημό!

Και φτάνουμε στο βράδυ της Παρασκευής 2 Μαΐου στο FUZZ, όπου θα γιορτάσουμε τα 10α γενέθλιά μας σε μια βραδιά που θα περιλαμβάνει τα πάντα! Ιστορική αναδρομή, Τούρτα, Show, Party, Live, Χορός, Αναμνηστικά συλλεκτικά δώρα, Αίμα, Δάκρυα και Ιδρώτας. Θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους οι:      

•         Σοφία Αρβανίτη

•         Μπέσσυ Αργυράκη

•          Γιάννης Σαββιδάκης

•         Σαμπρίνα

•         Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Σας περιμένουμε λοιπόν ΟΛΟΥΣ! Εσάς, τους παλιούς και τους καινούριους φίλους. Εσάς που δεν είχατε ποτέ την ευκαιρία να έρθετε σε κάποιο από τα πάρτυ, αλλά είχατε ακούσει για εμάς. Εσάς που δεν έχετε ιδέα τι είναι οι TRASHFORMERS,  αλλά διαβάζετε αυτές τις γραμμές. ΟΛΟΥΣ, ώστε να κάνουμε ένα πάρτυ που θα το διηγούμαστε στα εγγόνια μας! Ένα πάρτυ ΙΣΤΟΡΙΑ από μόνο του!

Καλές οι ιστορίες, τα στατιστικά στοιχεία και οι αριθμοί, αλλά αυτό που δίνει νόημα και ζωή στους TRASHFORMERS ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΧΑΡΙΣΕΙ! Επειδή είμαστε έτοιμοι να βάλουμε τα κλάματα, κλείνουμε το μήνυμα εδώ, για να αφήσουμε και κάτι για το πάρτυ!

Οι TRASHFORMERS αποτελούνται από τους: Jimfast, Gizmo, Areion, Italos

http://we.tl/UhWouHyxCE

https://www.youtube.com/watch?v=smQtFd6Cgws  

 

Προπώληση 7,99€ (περιορισμένος αριθμός)

Είσοδος 9,99€

Location of the Fuzz Live Music Club event

Venue Information - Fuzz Live Music Club

Το Fuzz Live Music Club βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Αθήνας (Πειραιώς 209 & Πατρ. Ιωακείμ 1, Ταύρος) και φιλοξενεί τις σημαντικότερες συναυλίες και events του χειμώνα.

Τηλ. 210 3450817