View More

ΛΟΚΑΛ HEROES: Αρκετά παίξαμε, ώρα για διακοπές

Στο πέμπτο επεισόδιο της σειράς με τις πιο ενδιαφέρουσες φρέσκιες εγχώριες παραγωγές, οι δαίμονες που βασανίζουν τη ντόπια εναλλακτική πραγματικότητα επιστρέφουν.

avopolis.team
avopolis.team

"Πλάκα είχε το πρώτο μισό της εγχώριας μουσικής σεζόν" θα γράψει κάποιος που δεν τρώει από το πιάτο που “καίγεται”. Στις αρχές ήμασταν ακόμα νωχελικοί και λίγο τρομαγμένοι με τον Covid, τον Φλεβάρη πήραμε μπρος με τα singles και τους δίσκους που υποτίθεται ότι θα έπαιζαν σπουδαίο ρόλο μέσα στη χρονιά, Μάρτη - Απρίλη ανθίσαμε και θολώσαμε από εντυπώσεις ότι επιτέλους κάτι κινείται, για να έρθει ένα από τα πιο “ξηρά” καλοκαίρια σε συναυλιακό επίπεδο για τα εγχώρια acts. Για δείτε το καθαρά, τώρα που είμαστε έτοιμοι να πάμε σε μίνι καλοκαιρινό break. Οι μπάντες στις οποίες δόθηκε μεγάλη καλοκαιρινή σκηνή φέτος, είτε έβγαλαν δίσκο το 2021, είτε έχουν πιεί δύο μπύρες παραπάνω με κάποιους από τις ομάδες που εμπλέκονται στις διοργανώσεις.

Αν υποθέσουμε ότι o Noda Pappa έκανε sold out την παρθενική του εμφάνιση στο Ρομάντσο rooftop με πάνω από 350 εισιτήρια, είναι  άραγε δίκαιο που δεν τον είδαμε να παίζει σε μεγάλη διοργάνωση φέτος;  Και επιπλέον, ανεξάρτητα ονόματα που έχουν συγκεντρώσει πάνω από μύριο σε streams δεν είναι άραγε δίκαιο που επιμελούνται οι ίδιοι τις μεγάλες παραγωγές στις οποίες συμμετέχουν όπως ήταν το Πολυγωνω live του Pan Pan στο πλαίσιο του ADD ή τo showcase της Won Ton Records;

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr

avopolis_google_news

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Γάλλοι "papys beatmakers" προσγειώνονται στο stage του Arch Club Live Stage το Σάββατο 30 ...

Προθέρμανση για το εκρηκτικό διήμερο στο Θέατρο Βράχων που θα φιλοξενήσει συνολικά 10 καλλιτέχνες

FEATURED TODAY

Στο τέλος κάθε μήνα, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει δέκα αξιόλογες κυκλοφορίες από την εγχώρια εναλλακτική ανεξάρτητη παραγωγή.

Ενόψει της παράστασης ΟΧΛΟΔΟΞΙΑ στο Gagarin 205 το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια φιλική κουβέντα με τον Ζωρζ Πιλαλί, που, συνοπτικά, είναι μια κατηγορία από μόνος του.

Κάθε Πέμπτη ο Δημήτρης Λιλής επιμελείται και παρουσιάζει ένα podcast σχετικά με την ευρύτερη ποπ κουλτούρα. Στο 4ο επεισόδιο, η αρχισυντάκτρια του avopolis.gr, Εύη Χουρσανίδη, αναλύει την συμαντικότητα των μουσικών media στην Ελλάδα του 2023.

Top