Έτσι λοιπόν οι Tennant/Lowe πήγαν στο Mermaid Theatre, παρέα με την Ορχήστρα του BBC και μερικούς φίλους και ηχογράφησαν μία και μοναδική συναυλία της οποίας κεντρικό θέμα ήταν τα τραγούδια που διέθεταν ορχήστρα (ή έστω ορχηστρικές διαθέσεις) ακόμα και στην αρχική τους εκτέλεση.

Το αποτέλεσμα απέχει αρκετά από το να χαρακτηριστεί ένα greatest hits live, είναι όμως ένα μεγαλειώδες live και μία ακόμα απόδειξη της ικανότητάς τους να γράφουν μεγάλα κομμάτια ακόμα και σήμερα (“Integral”).

O όγκος της ορχήστρας ταιριάζει απόλυτα με τις συνθέσεις, οι εκλεκτοί καλεσμένοι (Rufus Wainwright, Frances Barber και Robbie Williams) υπηρετούν τα κομμάτια χωρίς να κλέβουν την παράσταση, δεν θα μπορούσαν άλλωστε με τέτοιο υλικό, και επιτέλους καταργείται οριστικά η πεποίθηση πως μία κλασσική ορχήστρα δεν συμβαδίζει με disco pop υψηλού επιπέδου (“Left To My Own Devices”, “Integral”, “It’s Alright”, “It’s A Sin”). Συγκινητικά τα “Rent”, “You Only Tell Me You Love Me When You’re Drunk” και “Jealousy” και σε υψηλό επίπεδο όλα τα άλλα.

Τι άλλο θέλουν για να πεισθούν οι εναπομείναντες άπιστοι επιτέλους;;;

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured