View More
O Ανδρέας Κύρκος είδε τη σειρά επιστημονικής φαντασίας του HBO Max, που βρίσκει τις ρίζες των κοσμογονικών του ερωτημάτων στη neon παρακμή του Blade Runner και τον ...
Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, τα λέει με τον Μάνθο Στεργίου των ...
Κάθε εβδομάδα, ο Άγγελος Κλειτσίκας κάνει μια γύρα σε αναλογικά και ψηφιακά στενά κι επιλέγει στιγμιότυπα απ' όσα είδε, άκουσε, σκέφτηκε και ένιωσε την ανάγκη να ...
O αρχηγός της μπάντας από το Μπρίστολ μίλησε στην Ελένη Τζαννάτου για το νέο τους δίσκο, Ultra Mono, που αποτελεί μια ευγενική υπενθύμιση του να αποδέχεστε και να ...
Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το Today των αυστραλών Babe Rainbow.
Top story

Το The World’s a Little Blurry θα είναι διαθέσιμο το ερχόμενο Φεβρουάριο.

Ακούστε το Love-Lore που χωράει 43 κομμάτια σε 35 λεπτά.

Δείτε το βίντεο για το νέο κομμάτι της μπάντας.

Το Be θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο.

Κι ας μην έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από το Ordinary Man.

Η εκδοχή τους στο "How Lucky" είναι η δεύτερη ηχογράφηση του John Prine που ακούμε μετά τον θάνατό του. 

Ακούστε το "Ghosts" που ο μουσικός κυκλοφόρησε λίγο μετά τα 71α γενέθλιά του. 

Με πάνω από μισό αιώνα καριέρα, η, μεταξύ άλλων, «Μούσα του Υπαρξισμού» έφυγε από τη ζωή στα 93 της χρόνια. 

Οι προγραμματισμένες παραστάσεις του Φοίβου Δεληβοριά για τις 24/9 και 1/10 μεταφέρθηκαν στις 6 και 8/10, αντίστοιχα.

Δελτίο Τύπου: Integrity, Endsight

core.team
core.team

integritylice

Οι INTEGRITY σχηματίστηκαν το 1988 στο Cleveland του Ohio. Είναι οι πρώτοι που συνδύασαν το metal/hardcore στον ήχο με “classic horror”, “θρησκευτική παράνοια” και “οράματα της Αποκάλυψης” στους στίχους τους μέσα από την εμβληματική προσωπικότητα του τραγουδιστή - και ιδρυτή τους - Dwib Hellion. Ήταν εμφανής από το πρώτο τους 7” EP “In Contrast Of Sin” (1990) στην Victory Records, η βίαιη “μαύρη” ενέργεια που εξέπεμπε το συγκρότημα και οδηγούσε τους ίδιους και το κοινό τους προς το σκοτάδι.

Στο πρώτο τους album, “Those Who Fear Tomorrow” (Overkill Records, 1992), οι INTEGRITY αποκρυστάλλωσαν το “σκοτεινό μείγμα” στον ήχο τους και έβαλαν τα θεμέλια για αυτό που αργότερα έγινε γνωστό ως “Holy Terror sound”. Ένα στυλ που υιοθέτησαν πολλά συγκροτήματα της πρωΐμης, εκείνης, εποχής αλλά και αργότερα. Την ίδια χρονιά (1992) θα βγούνε σε περιοδεία με τους NEUROSIS στην Αμερική. Το 1993, μετά από διάφορες αλλαγές στην σύνθεση τους, οι INTEGRITY θα ηχογραφήσουν την διασκευή “Jimson Isolation” των NEGATIVE APPROACH και θα κάνουν περιοδεία στην Ευρώπη.

Η επόμενη χρονιά θα τους βρει με τον Frank Novinec (HATEBREED, TERROR, RINGWORM) στην κιθάρα και θα ξεκινήσουν τις ηχογραφήσεις για το δεύτερο album “Systems Overload” (Victory Records, 1995). Το διάστημα που ακολουθεί, θα είναι μια σειρά από αλλαγές στην σύνθεση του συγκροτήματος καθώς και ηχογραφήσεις (“Seasons In The Size Of Days” Victory Records, 1997 & “Integrity 2000” Victory Records, 1999).

Tο 2000, οι INTEGRITY αλλάζουν και την σύνθεση και το όνομα τους (ονομάζονται πλέον INTEG2000) και θα κυκλοφορήσουν ένα split CD (East Coast Empire Records) με τους FEAR TOMORROW. Το 2001, σειρά έχει το  album “Closure”, ενώ ο Dwib θα ξανά αλλάξει για ένα μικρό διάστημα, το όνομα του συγκροτήματος σε ANGELA DELAMORTE. Το 2003 οι INTEGRITY επιστρέφουν με το album “To Die For” στην Deathwish Inc. και περιοδεύουν σε Αμερική και Ευρώπη. Στην περιοδεία τους αυτή επισκέπτονται για πρώτη φορά και την Ελλάδα. Στο μεσοδιάστημα το συγκρότημα θα “πέσει” σε αδράνεια και θα επιστρέψει το 2008 σε περιοδεία με τους CONVERGE και COLISEUM. Παράλληλα κυκλοφορούν το album “Walpurgisnacht” (Magic Bullet Records).

Το 2010 έρχεται το “The Blackest Curse” (Deathwish Inc.), το πιο σκοτεινό hardcore album τους, ενώ το 2011 με το 12” EP “Detonate Worlds Plague” (Holy Terror Records), ο Dwib έβαλε την “σφραγίδα” του στο “Holy Terror Sound”, με καταιγιστικό metal/hardcore (εποχής SYSTEMS OVERLOAD) και ψυχωτική “ωμότητα” στα φωνητικά. Είκοσι χρόνια μετά, και ενώ το “Ρολόϊ της Αποκάλυψης” μετράει το χρόνο ανάποδα, οι INTEGRITY είναι εδώ για να μας δώσουν ήχους και εικόνες από τις πιο μελανές στιγμές που περιμένουν το ανθρώπινο γένος.

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012, οι INTEGRITY θα βρίσκονται στην Αθήνα για ένα μοναδικό Live, στην σκηνή του ΚΥΤΤΑΡΟ LIVE (Ηπείρου 48 & Αχαρνών).

Μαζί τους θα εμφανιστούν οι ENDSIGHT.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 - Τιμή εισιτηρίου: 17€

Προπώληση εισιτηρίων: Ticket House (Πανεπιστημίου 42) & Rhythm Records (Εμμ. Μπενάκη 74)

 

 
Top story

O Ανδρέας Κύρκος είδε τη σειρά επιστημονικής φαντασίας του HBO Max, που βρίσκει τις ρίζες των κοσμογονικών του ερωτημάτων στη neon παρακμή του Blade Runner και τον κλειστοφοβικό τρόμο του Alien.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, τα λέει με τον Μάνθο Στεργίου των Calyces.

Κάθε εβδομάδα, ο Άγγελος Κλειτσίκας κάνει μια γύρα σε αναλογικά και ψηφιακά στενά κι επιλέγει στιγμιότυπα απ' όσα είδε, άκουσε, σκέφτηκε και ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί. Κι αναρωτιέται, αλήθεια, πότε θα πάψουμε να «χαϊδεύουμε» την εγχώρια μουσική παραγωγή;

O αρχηγός της μπάντας από το Μπρίστολ μίλησε στην Ελένη Τζαννάτου για το νέο τους δίσκο, Ultra Mono, που αποτελεί μια ευγενική υπενθύμιση του να αποδέχεστε και να αγαπάτε τον εαυτό σας.

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το Today των αυστραλών Babe Rainbow.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη φτιάχνει τον χάρτη της πρωτεύουσας με 7 δισκάδικα που συμμετέχουν στην δεύτερη RSD για το 2020, για να τα επισκεφθείτε διαβασμένοι το Σάββατο 26/9.

Ο αναμφίβολα πιο αναγνωρίσιμος μουσικοκριτικός της εποχής μας μιλάει στην Ελένη Τζαννάτου και το Avopolis για τη βίντεο-κριτική που στην περίπτωσή του αποδείχθηκε μονόδρομος, τη σημασία του γραπτού λόγου αλλά και το μέλλον της pop μουσικής που διαγράφεται παγκόσμιο.

Ο Ανδρέας Κύρκος βρήκε ευρηματικό και διασκεδαστικό το sequel του Karate Kid στο Netflix και ανυπομονεί ήδη για τον επόμενο κύκλο της σειράς.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, κοιτά στη σκοτεινή πλευρά των Pink Floyd.

Κάθε εβδομάδα, ο Άγγελος Κλειτσίκας κάνει μια γύρα σε αναλογικά και ψηφιακά στενά κι επιλέγει στιγμιότυπα απ' όσα είδε, άκουσε, σκέφτηκε και ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί. Πλέον αναπολεί όσα γινονταν μετά τα μεσάνυχτα στα αναλογικά στενά και βρίσκει το δρόμο του στα ψηφιακά.

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής αναρωτιέται πώς γίνεται τη στιγμή που ο Iggy Pop παίζει στο BBC Radio 6 μια garage μπάντα από την Αθήνα (Nerrves), εδώ να χειροκροτάμε τα  αθηναϊκά FM όταν ακούμε Stooges.

Ακριβώς 50 χρόνια μετά το θάνατο του σπουδαίου κιθαρίστα, ο Άγγελος Κλειτσίκας ψάχνει ανάμεσα στις ρίμες και βρίσκει τα samples του Jimi Hendrix που «έκοψαν και έραψαν» hip hop καλλιτέχνες, από τους A Tribe Called Quest μέχρι  τους Death Grips.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη αναζήτησε απαντήσεις από διοργανωτές, μέσα στο ρευστό σκηνικό που διανύουμε και εκείνοι συνιστούν υπομονή.

Ο Ανδρέας Κύρκος επιλέγει τις ταινίες εκείνες που θα μας κάνουν τους επόμενους μήνες να καθίσουμε στη σκοτεινή αίθουσα με μάσκα -αλλά και στον καναπέ μας, μπροστά στις streaming πλατφόρμες.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Συνεχίζοντας σε εκπαιδευτικό κλίμα, ξετυλίγει το κεφάλαιο Λεντ Ζέππελιν.

Instagram

Top