View More
Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, τα λέει με τον Μάνθο Στεργίου των ...
Κάθε εβδομάδα, ο Άγγελος Κλειτσίκας κάνει μια γύρα σε αναλογικά και ψηφιακά στενά κι επιλέγει στιγμιότυπα απ' όσα είδε, άκουσε, σκέφτηκε και ένιωσε την ανάγκη να ...
O αρχηγός της μπάντας από το Μπρίστολ μίλησε στην Ελένη Τζαννάτου για το νέο τους δίσκο, Ultra Mono, που αποτελεί μια ευγενική υπενθύμιση του να αποδέχεστε και να ...
Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το Today των αυστραλών Babe Rainbow.
Η Τάνια Σκραπαλιώρη φτιάχνει τον χάρτη της πρωτεύουσας με 7 δισκάδικα που συμμετέχουν στην δεύτερη RSD για το 2020, για να τα επισκεφθείτε διαβασμένοι το ...
Top story

Το Be θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο.

Κι ας μην έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από το Ordinary Man.

Η εκδοχή τους στο "How Lucky" είναι η δεύτερη ηχογράφηση του John Prine που ακούμε μετά τον θάνατό του. 

Ακούστε το "Ghosts" που ο μουσικός κυκλοφόρησε λίγο μετά τα 71α γενέθλιά του. 

Με πάνω από μισό αιώνα καριέρα, η, μεταξύ άλλων, «Μούσα του Υπαρξισμού» έφυγε από τη ζωή στα 93 της χρόνια. 

Οι προγραμματισμένες παραστάσεις του Φοίβου Δεληβοριά για τις 24/9 και 1/10 μεταφέρθηκαν στις 6 και 8/10, αντίστοιχα.

Δείτε το βίντεο για το "Nowhere, Man".

Αυτό, πάντως, δείχνουν τα στοιχεία έρευνας που έγινε στη Μεγάλη Βρετανία.

Rotting Flesh: Tα πράγματα είναι δύσκολα όταν προωθείς μόνος σου τη δουλειά σου, αλλά τουλάχιστον δεν ξεπουλάς τη μπάντα και τον εαυτό σου...

Μία από τις πιο ιστορικές μπάντες της εγχώριας metal σκηνής επιστρέφει με νέο άλμπουμ, ύστερα από απουσία 5 χρόνων. Ο Blackmass αναλαμβάνει να πει τα υπόλοιπα στο Avopolis Metal...

metal.team
metal.team

Μία από τις πιο ιστορικές μπάντες της εγχώριας metal σκηνής επιστρέφει με νέο άλμπουμ, ύστερα από απουσία 5 χρόνων. Ο Blackmass αναλαμβάνει να πει τα υπόλοιπα στο Avopolis Metal...

Οι Rotting Flesh, μια από της πιο έμπειρες και ιστορικές μπάντες της Ελληνικής metal σκηνής επιστρέφει μετά από 5 χρόνια για να εξαπολύσει την νέα της επίθεση με το τρίτο της άλμπουμ, που ακούει στο όνομα ’’Infected Purity’’. O Blackmass (κιθάρα, φωνή) μας δίνει πληροφορίες για τον νέο τους δίσκο, καλύπτοντας  και άλλα θέματα που αφορούν κυρίως την πολυετή πορεία τους. So, Rot With Them!!!

Γεια σας Rotting Flesh! Ευχαριστώ για την συνέντευξη! Ας αρχίσουμε. 5 χρόνια περάσανε από το “6 Enigma”. Θα ήθελα να συγκρίνετε το νέο σας άλμπουμ με το προηγούμενο. Τι διαφορές υπάρχουν κατά την άποψή σας; Επίσης δώστε μας κάποιες λεπτομέρειες όσων αφορά την ηχογράφηση και την παραγωγή του ’’Infected Purity’’.

Γεια χαρά! Η μουσική κατεύθυνση των Rotting Flesh έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια. Σε κάθε δίσκο εξελισσόμαστε και δοκιμάζουμε νέα πράγματα, παραμένοντας πιστοί στις ρίζες μας. Έτσι έγινε και με το "Infected Purity". Το "Infected Purity" είναι πιο γρήγορος δίσκος, με κάποια πιο ατμοσφαιρικά μέρη και πάντα στο σκοτεινό ύφος των Rotting Flesh. Η παραγωγή έγινε από τον Emmanouil (Hermano) στα Red House studios. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και τους οφείλουμε πολλά!

Rotting_Flesh_2Γνωρίζω πως σας πήρε αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι να ολοκληρώσετε το νέο σας άλμπουμ. Ποιοι οι λόγοι που συντέλεσαν σε αυτό;

Ισχύει. Πήραμε το χρόνο μας, ώστε να γίνουν όλα σωστά και όπως τα θέλαμε. Μπορείς λοιπόν να καταλάβεις ότι έχουμε επιμεληθεί ιδιαίτερα αυτόν το δίσκου! Είχαμε και αλλαγές στο lineup, μια ακόμα καθυστέρηση, αλλά δεν πτοούμαστε και συνεχίζουμε δυναμικά.

Με τον τομέα εταιρίας τι γίνεται και τι άποψη έχετε; Ποια τα πλεονεκτήματα για μια μπάντα να αναλαμβάνει την προώθηση του υλικού της η ίδια;

Πλέον οι εταιρίες είναι καμένη γη και δεν πετάμε τη μουσική μας έτσι, απλά και μόνο για ένα συμβόλαιο. Όταν προωθείς μόνος σου τη δουλειά σου, το πλεονέκτημα είναι ότι έχεις τον έλεγχο. Από εκεί και πέρα, τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά τουλάχιστον δεν ξεπουλάμε τη μπάντα και τους εαυτούς μας.

Όπως είπαμε και πριν, έχουμε πάλι αλλαγή στα μέλη και σε αυτό το άλμπουμ. Ποιές οι αλλαγές αυτή τη φορά και ποιές οι εντυπώσεις σας;

Πλέον το line up αποτελείται από τον Blackmass στην κιθάρα και τα φωνητικά, τον Argh στο μπάσο και το καινούριο μέλος είναι ο Mancer στα drums. Η συνεργασία μας με τον Mancer είναι πολύ καλή και έχουμε πολύ καλή χημεία μεταξύ μας σαν μπάντα.

Rotting_Flesh_3Τα μέλη σας έχουν και κάποια άλλα μουσικά projects αυτήν την περίοδο;

Εδώ και κάποιον καιρό έχει δημιουργήσει ο Blackmass ένα project με παλιά μέλη της μπάντας και άλλους, με διαφορετική κατεύθυνση από τη γνωστή των Rotting Flesh. Πολύ σύντομα θα μάθετε περισσότερα και γι'αυτό. 

Έχετε γυρίσει και ένα πολύ καλό βίντεο κλιπ για το κομμάτι ’’Terrorscope’’. Περιγράψτε μας την εμπειρία. Είσατε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα;

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Ήταν κάτι καινούριο για μας και ελπίζουμε να σας ικανοποιεί και εσάς εξίσου.

Είστε ευχαριστημένοι με την αποδοχή του άλμπουμ από τον κόσμο και τον τύπο έως τώρα;

Έχουμε λάβει πολύ θετικά σχόλια και αυτό μας κάνει πολύ περήφανους. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στηρίζει και ενδιαφέρεται. Βλέπουμε ότι οι κόποι μας δεν πήγαν χαμένοι και αυτό μας δίνει δύναμη ώστε να πηγαίνουμε μπροστά.

Ποιες οι επόμενες συναυλίες και ποια είναι τα μελλοντικά πλάνα της μπάντας;

Γίνονται συζητήσεις για κάποια live και όταν έχουμε οριστικοποιήσει τις ημερομηνίες, θα τα μάθετε όλα. Προς το παρόν λίγη υπομονή.

Rotting_Flesh_4Την Ελληνική σκηνή πως την βλέπετε; Πως θα μπορούσε να βελτιωθεί;

Η ελληνική σκηνή πάντα είχε δυναμικές μπάντες που δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από αντίστοιχες ξένες. Η βελτίωση είναι θέμα της κάθε μπάντας και δε χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Ο καθένας να κοιτάει τα μούτρα του και ας μη δείχνει το δάχτυλό του…

Οι τελευταίες κουβέντες είναι δικιές σου.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συνέντευξη και το ενδιαφέρον σου! Να σας θυμίσουμε ότι το "Infected Purity" είναι διαθέσιμο στη σελίδα μας στο bandcamp, μέσω της οποίας μπορεί κανείς να το αποκτήσει. Rot with us!

 

 
Top story

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, τα λέει με τον Μάνθο Στεργίου των Calyces.

Κάθε εβδομάδα, ο Άγγελος Κλειτσίκας κάνει μια γύρα σε αναλογικά και ψηφιακά στενά κι επιλέγει στιγμιότυπα απ' όσα είδε, άκουσε, σκέφτηκε και ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί. Κι αναρωτιέται, αλήθεια, πότε θα πάψουμε να «χαϊδεύουμε» την εγχώρια μουσική παραγωγή;

O αρχηγός της μπάντας από το Μπρίστολ μίλησε στην Ελένη Τζαννάτου για το νέο τους δίσκο, Ultra Mono, που αποτελεί μια ευγενική υπενθύμιση του να αποδέχεστε και να αγαπάτε τον εαυτό σας.

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το Today των αυστραλών Babe Rainbow.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη φτιάχνει τον χάρτη της πρωτεύουσας με 7 δισκάδικα που συμμετέχουν στην δεύτερη RSD για το 2020, για να τα επισκεφθείτε διαβασμένοι το Σάββατο 26/9.

Ο αναμφίβολα πιο αναγνωρίσιμος μουσικοκριτικός της εποχής μας μιλάει στην Ελένη Τζαννάτου και το Avopolis για τη βίντεο-κριτική που στην περίπτωσή του αποδείχθηκε μονόδρομος, τη σημασία του γραπτού λόγου αλλά και το μέλλον της pop μουσικής που διαγράφεται παγκόσμιο.

Ο Ανδρέας Κύρκος βρήκε ευρηματικό και διασκεδαστικό το sequel του Karate Kid στο Netflix και ανυπομονεί ήδη για τον επόμενο κύκλο της σειράς.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, κοιτά στη σκοτεινή πλευρά των Pink Floyd.

Κάθε εβδομάδα, ο Άγγελος Κλειτσίκας κάνει μια γύρα σε αναλογικά και ψηφιακά στενά κι επιλέγει στιγμιότυπα απ' όσα είδε, άκουσε, σκέφτηκε και ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί. Πλέον αναπολεί όσα γινονταν μετά τα μεσάνυχτα στα αναλογικά στενά και βρίσκει το δρόμο του στα ψηφιακά.

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής αναρωτιέται πώς γίνεται τη στιγμή που ο Iggy Pop παίζει στο BBC Radio 6 μια garage μπάντα από την Αθήνα (Nerrves), εδώ να χειροκροτάμε τα  αθηναϊκά FM όταν ακούμε Stooges.

Ακριβώς 50 χρόνια μετά το θάνατο του σπουδαίου κιθαρίστα, ο Άγγελος Κλειτσίκας ψάχνει ανάμεσα στις ρίμες και βρίσκει τα samples του Jimi Hendrix που «έκοψαν και έραψαν» hip hop καλλιτέχνες, από τους A Tribe Called Quest μέχρι  τους Death Grips.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη αναζήτησε απαντήσεις από διοργανωτές, μέσα στο ρευστό σκηνικό που διανύουμε και εκείνοι συνιστούν υπομονή.

Ο Ανδρέας Κύρκος επιλέγει τις ταινίες εκείνες που θα μας κάνουν τους επόμενους μήνες να καθίσουμε στη σκοτεινή αίθουσα με μάσκα -αλλά και στον καναπέ μας, μπροστά στις streaming πλατφόρμες.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Συνεχίζοντας σε εκπαιδευτικό κλίμα, ξετυλίγει το κεφάλαιο Λεντ Ζέππελιν.

Κάθε εβδομάδα, ο Άγγελος Κλειτσίκας κάνει μια γύρα σε αναλογικά και ψηφιακά στενά κι επιλέγει στιγμιότυπα απ' όσα είδε, άκουσε, σκέφτηκε και ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί. Περνάει το νέο του Snap(shots) κάπου ανάμεσα στον Charile Kaufman, τον  Lionel Messi και τους Radiohead.

Instagram

Top