Αποτελούν τον fashion έρωτα της δεκαετία του '80! Έχουν μεγάλη ιστορία στον κόσμο της μόδας και θα το καταλάβεις αμέσως μόλις τα δεις… είναι τόσο γνώριμα στα μάτια σου! Έχουν ντύσει με αυτά τα πόδια τους οι πιο διάσημοι διεθνείς καλλιτέχνες, έχουν πατήσει σε μουσικά stages που δύσκολα θα υπάρξουν ξανά.

Tα θυμήθηκες;

adidas5.jpg

Η adidas γνωρίζει πολύ καλά πως τα διάσημα αθλητικά παπούτσια Continental 80 πρέπει να παραμείνουν η διαχρονική αγάπη για κάθε έναν που λατρεύει το sporty, άνετο στυλ! Και το κατάφερε! Το επαναλανσάρισμά τους είναι γεγονός, και μάλιστα σε τέλεια χρώματα και σχέδια που θα φορεθούν πολύ τη επικείμενη σεζόν. 

adidas4.jpg

Γράφουν τη δική τους ιστορία!

Η adidas, με σεβασμό στην vintage αισθητική αλλά και ακολουθώντας παράλληλα τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, δημιούργησε τα νέα sneakers Continental 8o που είναι δεδομένο ότι θα γράψουν τη δική τους ιστορία. Παρουσιάζονται σε ανανεωμένες διαστάσεις, χρώματα και υλικά ώστε να ταιριάζουν ιδανικά σε άντρες και γυναίκες. 

adidasavop3.jpg

Που θα τα βρεις;

Ανακάλυψε το Continental 80 στο adidas Originals store (Αθηναΐδος 5 & Καλαμιώτου, Αθήνα), σε επιλεγμένα sneaker stores και στο adidas.gr, από την 1η Φεβρουαρίου.

Μάθε περισσότερα για το νέο Continental 80 εδώ: adidas.gr/originals_continental80

Για περισσότερα νέα, μείνε συντονισμένος στη Facebook Page των adidas Originals και στο @adidasoriginals στο Instagram.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured