avopolis.team

145 χρόνια συμπληρώνει από την ίδρυσή της η Heineken και είναι μια ευκαιρία να πάρουμε μια μικρή γεύση από την ιστορία της και να παίξουμε σε έναν super διαγωνισμό!

Σ' αυτά τα 145 χρόνια, η Heineken κατάφερε να εξελιχθεί, από μια μικρή εταιρεία με έδρα το Άμστερνταμ, στην πιο φημισμένη "premium" lager μπίρα στον κόσμο, η οποία διατίθεται σε 192 χώρες. Καθώς η Heineken διέσχιζε σύνορα και διεύρυνε τον κόσμο της, ο στόχος της ως προς την ποιότητα και τη γεύση δεν άλλαξε ποτέ. Χάρη στη δεξιοτεχνία και την εμπειρία των ζυθοποιών της, μπορούμε να απολαμβάνουμε την ίδια γεύση και την ίδια ποιότητα όπου κι αν είμαστε.

Ανακάλυψε την ιστορία της Heineken, πίσω από τις 4 συλλεκτικές συσκευασίες και μάθε πώς η Heineken έγινε παγκοσμίως η "premium" μπίρα που είναι σήμερα. 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ HEINEKEN

Άμστερνταμ 1873, ο Gerard Heineken ίδρυσε το μικρό, οικογενειακό ζυθοποιείο του.
Δεν έμεινε όμως μικρό. Η αφοσίωση και το πάθος για την ποιότητα το μετέτρεψαν σύντομα σε επιτυχία. Παραμένει ακόμα η ίδια οικογένεια, και για αυτό η ποιότητα εξακολουθεί να είναι προτεραιότητα.
 

Toν 19o αιώνα, το Παρίσι ήταν το πιο δημοφιλές μέρος του κόσμου.
Γι’ αυτό ο Gerard Heineken ήθελε να σαγηνεύσει τους Παριζιάνους με την εξαιρετικής ποιότητας μπίρα του.
Κέρδισε τις καρδιές τους, και τα βραβεία στην ετικέτα Heineken είναι η απόδειξη.

 

Στα μέσα του 20ου αιώνα, η οικογένεια Heineken έβαλε πλώρη για νέους, ανεξερεύνητους κόσμους.
Συνέχισε υπερήφανα να προσφέρει την ίδια εξαιρετική μπίρα, αλλά παράλληλα να στηρίζει τη διαφορετικότητα ανθρώπων και πολιτισμών, μια φιλοσοφία που η Heineken ακολουθεί μέχρι και σήμερα.

O Freddy Heineken οραματίστηκε να βελτιώσει το design της μάρκας του. Και τα κατάφερε.
Mετέτρεψε το αστέρι από ένα απλό σήμα των ζυθοποιών του μεσαίωνα, σε ένα διαχρονικό σύμβολο, ενώ παράλληλα έκανε το επίθετό του, λογότυπο της HEINEKEN με τα χαμογελαστά e.


ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Εάν βρεις ένα κόκκινο αστέρι κάτω από το καπάκι των συλλεκτικών μπουκαλιών (αφορά τη συσκευασία Heineken μπουκάλι 33ml & 50 ml σαν μονάδα ή σαν μέρος πολυσκυσκευασίας) ή κάτω από το δαχτυλίδι των συλλεκτικών κουτιών (αφορά τη συσκευασία Heineken κουτί 33ml & 50ml, σαν μονάδα ή σαν μέρος πολυσκυσκευασίας) θα πρέπει να φυλάξεις τη συσκευασία και να επικοινωνήσεις στην τηλεφωνική γραμμή 210- 6752491, Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες 10.00-18.00, η οποία θα σε ενημερώσει λεπτομερώς για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί προκειμένου να παραλάβεις το συλλεκτικό ψυγείο ΗΕΙΝΕΚΕΝ μαζί με τις μπίρες της χρονιάς. Περισσότερες λεπτομέρειες και όρους χρήσης θα βρεις στο επίσημο site της Ηeineken.

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ;

Ένα από τα εκατόν σαράντα πέντε (145) σηματοποιημένα ψυγεία Heineken, εφοδιασμένα με μπίρες Heineken μπουκάλι 330ml που αντιστοιχούν στην κατανάλωση μιας χρονιάς. O εφοδιασμός των  σηματοποιημένων ψυγείων με μπίρες Heineken μπουκάλι 330ml ισοδυναμεί σε ένα κιβώτιο ανά μήνα.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 28 Μαΐου 2018 και θα ολοκληρωθεί στις 30 Δεκεμβρίου 2018.

Για περισσότερες πληροφίες για τον διαγωνισμό, μπορείς να επισκεφθείς το επίσημο site της Ηeineken.

{youtube}SkCMn9HRfOw{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured