avopolis.team

Αν έχεις γαστρονομικές ανησυχίες, σίγουρα θα θυμάσαι όσα έγιναν στο πρώτο FIX Athens Food Market Christmas edition, πέρυσι. Ένα concept μαγικό, με υπέροχη ατμόσφαιρα και τρομερές γεύσεις που από τη στιγμή που έριξε αυλαία δε βλέπαμε την ώρα να το ξαναζήσουμε. Και να που ήρθε! Το 2ο FIX Athens Food Market summer edition, που συν-διοργανώνεται με τον Δήμο Αθηναίων, κατεύθασε και υπόσχεται μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες, στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Funky καντίνες-εστιατόρια και απίθανα pop-up στέκια, επιστρέφουν μέχρι 2 Ιουλίου στο κέντρο της πόλης, και μας δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο, τι σημαίνει υψηλή γαστρονομία on tour, με πολύ ψαγμένα πιάτα σε πολύ προσιτές τιμές.

Τις συνταγές -εξωτικές, ζουμερές, αρωματικές, λαχταριστές και ακαταμάχητες, από Ασία, Γαλλία, Αμερική, Ελλάδα και όχι μόνο- υπογράφουν οι… συνήθεις ύποπτοι αγαπημένοι σεφ από το Food Μafia, το Hellmann's Burger Truck, το Polly Maggoo, το Sushi Q, το 7 Food Sins, το PO' BOYS slow-smoked barbecue, το Che, τους Ψαράδες, το the Noodles Project by Knorr Asia, το 2Mαζί και το Κάπα Οκτώ point. Με μια λέξη ΚΟ-ΛΑ-ΣΗ! Τέλος, τον επίλογο στη γεύση γράφουν τα λατρεμένα παγωτά Algida, Ben & Jerry’s, Scandal και Magic!

Και βέβαια, ο πρωταγωνιστικός ρόλος ανήκει στην πολυαγαπημένη, παγωμένη μπύρα FIX και τη FIX Άνευ -τη νέα πρόταση της FIX χωρίς αλκοόλ- που είναι και οι κεντρικοί υποστηρικτές του καλοκαιρινού 2ου FIX Athens Food Market!

Με λίγα λόγια; Απίθανες γεύσεις από χέρι και απεριόριστη απόλαυση στο πόδι, για περισσότερες από 15 μέρες - Κυριακή με Πέμπτη από τις 12:00 μέχρι τις 22:00 και Παρασκευή & Σάββατο από τις 12:00 έως τις 00:00. Δε χάνεται!

afm1.jpg

Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να αναζητήσετε στο www.thefoodmarket.gr και στη σελίδα The Food Market στο Facebook.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured