Αν σας έχουν πει ότι πρέπει να στέκεστε μπροστά στο ηχείο για να ακούτε τον καλύτερο δυνατό ήχο, ότι πρέπει να κλείσετε την μουσική για να απαντήσετε μία κλήση στο κινητό, ή ότι ένα ηχείο απλώς αναπαράγει μουσική, τότε πρέπει να γνωρίσετε το νέο LG φορητό ηχείο PH1 που θα σας κάνει να το ξανασκεφτείτε. Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει το νέο πρωτοποριακό φορητό ηχείο που διαθέτει καινοτόμα χαρακτηριστικά και μοναδική κομψότητα. Με το LG PH1, ο χρήστης απολαμβάνει την ίδια ποιότητα μουσικής προς κάθε κατεύθυνση (ήχος 360 μοιρών), συγχρονίζει την κινητή συσκευή του μέσω Bluetooth, ενώ ο συνδυασμός κρυστάλλινου ήχου και φωτισμού δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για κάθε περίσταση.

Βασικά Χαρακτηριστικά:

Χάρη στην παραγωγή ήχου προς όλες τις κατευθύνσεις, το ηχείο αποδίδει ήχο εξαιρετικής ποιότητας σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού. Ο ήχος ‘360 μοιρών’ και η σχεδίαση του LG PH1 επιτρέπουν στον χρήστη να κινείται ελεύθερα γύρω από το ηχείο χωρίς να αισθάνεται αλλοίωση του ήχου. Με αυτόν τον τρόπο ο ήχος «ακολουθεί» ακέραιος τον χρήστη είτε βρίσκεται μπροστά είτε πίσω από το ηχείο.

Ανάμεσα στα βασικά χαρακτηριστικά του μοντέλου είναι οι διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού LED που προσφέρουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο χώρο. Με τις διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού, το καινούργιο ηχείο της LG ταιριάζει σε οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης και είναι ιδανικό για κάθε δωμάτιο του σπιτιού, όχι μόνο ως ηχείο με εξαιρετική ποιότητα ήχου αλλά και ως ένα πρωτότυπο διακοσμητικό για μοντέρνα διακόσμηση. Το συγκεκριμένο μοντέλο ενσωματώνει 3 διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού LED. Έτσι οι ακροατές μπορούν να ρυθμίσουν ένα σταθερό χρώμα, να χαλαρώσουν με μια απαλή αύρα φωτός ή να αφήσουν το φως να αναβοσβήνει σύμφωνα με το ρυθμό της μουσικής που ακούγεται. Οι φωτεινές ενδείξεις που διαθέτει το φορητό ηχείο προσελκύουν τα βλέμματα, συμβάλλοντας στη δημιουργία ατμόσφαιρας, ανεξάρτητα από το σημείο που είναι τοποθετημένο στο χώρο, ενώ το ηχείο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως φως νυκτός.

Επιπλέον, με το νέο φορητό ηχείο υπάρχει η δυνατότητα συγχρονισμού του τηλεφώνου με το ηχείο. Στην περίπτωση εισερχόμενης κλήσης ο χρήστης μπορεί να διακόψει προσωρινά τη μουσική και να πραγματοποιήσει συνομιλία ανοικτής ακρόασης χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο μικρόφωνο του ηχείου, και όταν η κλήση ολοκληρωθεί, η μουσική συνεχίζει κανονικά όπως πριν. Μέσω Bluetooth είναι εφικτή η συνεχής ροή μουσικής ασύρματα από κινητές συσκευές για μια πιο ευέλικτη εμπειρία ακρόασης.

Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου που διαθέτει το νέο μοντέλο φορητού ηχείου υποστηρίζει πέντε ώρες μουσικής αναπαραγωγής, προσφέροντας την εκτεταμένη χρήση του χωρίς την ανάγκη παροχής ρεύματος. Επιπλέον, το ηχείο είναι μικρό, ελαφρύ και φορητό, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στον χρήστη να μεταφέρει εύκολα το ηχείο μαζί του.

Το PH1 φορητό ηχείο της LG είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured