avopolis.team

Για ακόμα μία χρονιά, η Pernod Ricard Hellas, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο 7ο Athens Bar Show 2016 – φέτος, με μάρκες όπως οι Absolut Elyx, Chivas Regal Extra, Havana Club 7 Ετών, Jameson Caskmates & Monkey 47. Ο εντυπωσιακός χώρος, οι εμπνευσμένες προτάσεις κατανάλωσης και η απαράμιλλη ποιότητα των brands της Pernod Ricard Hellas, τράβηξαν τα βλέμματα και εντυπωσίασαν τους λάτρεις των spirits.

Η παρουσίαση της Absolut Elyx, έγινε σε ένα ειδικά διαμορφωμένο container, exclusive σημείο συνάντησης, του οποίου η αισθητική ήταν εμπνευσμένη από τη χάλκινη και raw luxury εμφάνιση της φιάλης. Host στο χώρο, ο ίσως κορυφαίος bartender του κόσμου, Alex Kratena!

 

alexkratena.jpg

 

Επιπλέον, οι επισκέπτες του Athens Bar Show είχαν την ευκαιρία να γευτούν το Chivas Regal Extra, ένα σπάνιο blend από εξαιρετικά Scotch whiskies που αποτελεί την πρώτη παγκόσμια νέα έκδοση της γκάμας του Chivas εδώ και σχεδόν 10 χρόνια, καθώς και το Havana Club 7 Ετών, ένα  premium ρούμι  ιδανικό για να καταναλωθεί σκέτο, το οποίο μετέφερε τους επισκέπτες στην Κούβα, παρουσιάζοντας τη νέα φιάλη του, φόρο τιμής στην κουβανέζικη παράδοση παραγωγής ρουμιού.

 

pe1.jpg

 

Oι λάτρεις του ιρλανδέζικου whiskey γνώρισαν την παγκόσμια και βραβευμένη καινοτομία του Jameson που ακούει στο όνομα Jameson Caskmates, ένα πρωτοποριακό απόσταγμα, αποτέλεσμα της παλαίωσης Jameson Irish Whiskey σε βαρέλια stout μπύρας.  Τέλος, το χειροποίητο Monkey 47 συγκλόνισε τους λάτρεις του gin με την ασυναγώνιστη ποιότητά του, αποτέλεσμα της αριστοτεχνικής απόσταξης 47 διαφορετικών συστατικών.

Η οικογένεια της Pernod Ricard Hellas έδωσε ένα μαγευτικό γευστικό ρεσιτάλ σε όλους όσους παρευρέθηκαν στο Athens Bar Show, ταξιδεύοντας τους στην πολυτέλεια και την κομψότητα.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured