avopolis.team

Μέσα από το Galaxy οικοσύστημα της Samsung (περισσότερα για το πώς μπορείς να ζήσεις τις καλές σου στιγμές μπορείς να βρεις εδώ) μπορούμε να συνδεθούμε, να μοιραστούμε, να οργανωθούμε καλύτερα και να ζήσουμε ακόμα περισσότερες εμπειρίες. Αυτό είναι η μία πλευρά. Η άλλη είναι ότι ο συνδυασμός Samsung Galaxy S7 ή S7 edge, Gear Fit2 και Gear IconX σε βάζουν ευχάριστα σε πρόγραμμα!

Για πολλούς από εμάς, ο συνδυασμός της εξάσκησης με την ψυχαγωγία είναι βασικός στόχος. Υπάρχουν, όμως, και άλλα ζητούμενα: πώς μπορούμε να κάνουμε πιο εφικτούς τους στόχους που βάζουμε σχετικά με το πρόγραμμα fitness; Μπορούμε να το παρακολουθούμε πιο εύκολα και να το βελτιώνουμε; Μπορούμε να απολαμβάνουμε τις αγαπημένες μας αθλητικές δραστηριότητες ξέγνοιαστα;

Τα Galaxy S7 και S7 edge έχουν έχουν αγαπηθεί από το κοινό τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως. Διαθέτουν κομψό σχεδιασμό, εντυπωσιακά προηγμένη κάμερα και είναι ανθεκτικά στο νερό και στη σκόνη, ώστε να μας συντροφεύουν σε κάθε μας δραστηριότητα. Είναι όμως και μέρος ενός οικοσυστήματος, κάνοντας πιο εύκολη τη ζωή μας...

{youtube}cHXvdFlzj-8{/youtube}

Αθλητικές δραστηριότητες χωρίς έννοιες

Είναι βασικό το ότι και τα δύο S7 συνδέονται με τα Gear Fit2 και Gear IconX! Με το πρώτο μπορούμε να απολαύσουμε τις αθλητικές μας δραστηριότητες χωρίς έννοιες. Μπορούμε να μην έχουμε καν πάνω μας το smartphone μας. Το Gear Fit2 διαθέτει αισθητήρα καρδιακών παλμών και ενσωματωμένο GPS που καταγράφει τη διαδρομή μας, μετρώντας απόσταση και ταχύτητα σε πραγματικό χρόνο, προκειμένου να βελτιώσουμε το πρόγραμμα fitness.

samsung_gearfit.jpg

Επιπλέον, διαθέτει Super AMOLED κυρτή και έγχρωμη οθόνη αφής 1,5 ιντσών, για εύκολη παρακολούθηση των προγραμμάτων εκγύμνασης κάτω από οποιασδήποτε συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα απάντησης σε ειδοποιήσεις γραπτών μηνυμάτων. Τέλος, το Gear Fit2 συμπληρώνει άψογα το στυλ μας. Η μοναδική κυρτή σχεδίαση αγκαλιάζει τον καρπό και μας επιτρέπει να το φοράμε καθημερινά.

{youtube}DaqafsNzmg4{/youtube}

Gear IconX: για την καταγραφή των δεδομένων των προγραμμάτων fitness και την απόλαυση της αγαπημένης μας μουσική εν κινήσει.

Τα Gear IconX είναι ακουστικά-ψείρες χωρίς καλώδιο που επιτρέπουν την καταγραφή των δεδομένων των προγραμμάτων fitness, όπως η απόσταση, η ταχύτητα, η διάρκεια, ο καρδιακός παλμός και οι θερμίδες που καίγονται, ενώ συγχρονίζονται εύκολα με την εφαρμογή S Health. Είναι ελαφριά, εφαρμόζουν με άνεση και μπορούν να ενεργοποιηθούν, τοποθετώντας απλώς τα ακουστικά στα αυτιά μας. Ξεχωρίζουν για τη δυνατότητα Bluetooth και την εσωτερική μνήμη που μπορεί να αποθηκεύσει έως και 1.000 MP3s, για να απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας μουσική εν κινήσει.

Τα Gear Fit2 όσο και τα Gear IconX έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορούν να μας ωφελήσουν ανεξάρτητα με το επίπεδο της φυσικής κατάστασης, είτε προπονούμαστε για το μαραθώνιο είτε κάνουμε την καθημερινή βόλτα στη γειτονιά μας. Περισσότερα, εδώ.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured