avopolis.team

Αν είσαι λάτρης της τεχνολογίας και της καινοτομίας, όπως εμείς, μόνο αδιάφορο δεν μπορεί να σε αφήσει η δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα ζωντανό παζλ 360 μοιρών. Ένα παζλ που σε βοηθάει να ζήσεις ξανά τις καλές σου στιγμές. Σήμερα δεν είναι επιστημονική φαντασία - είναι πραγματικότητα και θα σου εξηγήσουμε γιατί...

Ξεναγηθήκαμε στο εντυπωσιακό Galaxy οικοσύστημα της Samsung και σου έχουμε τα καλά νέα.

Η κάμερα 360° απαθανατίζει τη ζωή σου, ακριβώς όπως είναι: ολόκληρη

samsung_360.jpg

Δεν είναι απλώς σχήμα λόγου: Σε 360 μοίρες είναι φτιαγμένος ο κόσμος μας, γιατί να συμβιβαστούμε με τη flat απεικόνισή του; Η κάμερα Gear 360° σου επιτρέπει να δημιουργήσεις το δικό σου περιεχόμενο εικονικής πραγματικότητας. Οι δύο κάμερες πραγματοποιούν οριζόντια και κατακόρυφη λήψη, η ανάλυσή του (3840x1920 για video και 25.9 MP για κάμερα!) είναι θεαματική, ενώ έχει ξεκάθαρη εικόνα με πανέμορφη προοπτική και απίστευτο βάθος.

{youtube}V6WqWgjUqDc{/youtube}

Το ιδανικό μέσο για να ζήσεις τη μαγεία των αναμνήσεων...

...είναι ένα από τα εντυπωσιακά Galaxy S7 και S7 edge, που αποτελούν αντικείμενο του πόθου για όλους τους λάτρεις της τεχνολογίας. Συγχρονίζοντας την κάμερα Gear 360° με ένα από αυτά, θα ζήσεις αυτή την ανάμνηση σχεδόν... κινηματογραφικά, χάρη στην εκπληκτική τους οθόνη και μάλιστα με την αντοχή μιας μεγάλης μπαταρίας. Και οι δακρύβρεχτες ιστορίες και οι σκονισμένες αναμνήσεις χωρούν στα Galaxy S7 και S7 edge, όχι μόνο επειδή να επεκτείνεται η μνήμη τους, αλλά επειδή είναι ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη.

samsung_vr.jpg

Για το τέλος έχουμε το καλύτερο!

Έχουμε τη στιγμή και μάλιστα ολόκληρη, όπως τη ζήσαμε, σε μορφή βίντεο. Μπορούμε να κάνουμε την ανάμνηση πραγματικότητα, να την δούμε γύρω μας και όχι απλά μπροστά στα μάτια μας; Ναι, με το τρίτο κομμάτι του παζλ, το Gear VR που μας καλωσορίζει σε ένα νέο κόσμο, γεμάτο με αυτά που εμείς θέλουμε να δούμε.

{youtube}qezyVGqi33E{/youtube}

Ο νέος κόσμος αναμνήσεων δημιούργησε μια ανάγκη: όχι απλα να θυμόμαστε τις καλές στιγμές. Αλλά να τις θυμόμαστε καλύτερες από ποτέ. Κι αυτό που πετυχαίνει το συνδεδεμένο αυτό οικοσύστημα, μπορείς να πεις ότι αλλάζει έστω και λίγο τη ζωή μας. Κι αυτή τη διαπίστωση -με ενθουσιασμό- θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σου... Περισσότερα, εδώ.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured