Μαριέτα Χριστοπούλου

Το Chivas Regal, το πρώτο luxury whisky στον κόσμο, παρουσιάζει  το Chivas Regal Extra: την πρώτη νέα παγκόσμια έκδοση της γκάμας του Chivas εδώ και σχεδόν 10 χρόνια.  Ένα από τα πλουσιότερα σε γεύση blends της κατηγορίας του, φτιαγμένο για εκείνους που αναζητούν πάντα κάτι περισσότερο. 

Συνεχίζοντας ευλαβικά την ιστορία των ιδρυτών-αδελφών James και John Chivas, οι οποίοι ήταν πρωτοπόροι στην τέχνη ανάμειξης whisky τον 19ο αιώνα, ο Colin Scott, Master Blender του Chivas Regal, δημιούργησε ένα μοναδικό και εξαιρετικό blended whisky. chivaextras.jpg

Για το Chivas Regal Extra  χρησιμοποιoύνται μερικά από τα σπανιότερα malt whiskies από τα κελάρια παλαίωσης του Chivas, ενώ δίνεται επίσης έμφαση στα whiskies που ωριμάζουν σε βαρέλια Oloroso sherry, από την Ισπανία. Είναι μια εκπληκτικά πλούσια και συγκλονιστική εκδοχή με την υπογραφή Chivas, αφού διαθέτει ένα φρουτώδες, γλυκό άρωμα με νότες από ώριμα αχλάδια, κρεμώδη καραμέλα βουτύρου και μια ιδέα πιπερόριζας. Η γεύση από τα ώριμα αχλάδια μένουν στον ουρανίσκο, με γλυκές τροπικές γεύσεις πεπονιών και απαλές νότες βανίλιας και καραμέλας, ανάκατες με πικάντικες νότες κανέλας και υποψίας αμυγδάλων, που οδηγούν σε μια διαρκή και συγκλονιστική επίγευση.

Το Chivas Regal Extra  τοποθετείται ανάμεσα στο Chivas 12 και Chivas 18 και ο Colin Scott, ο Master Blender του Chivas Regal που το δημιούργησε με εμπειρία, γνώση και αφοσίωση, είπε σχετικά: «Αυτή είναι η πρώτη νέα παγκόσμια έκδοσή μας από το 2007. Η ποιότητά της επιβεβαιώνεται από την πλούσια και εξαιρετική γεύση του, που έχουμε δημιουργήσει με τη χρήση ορισμένων από τα πιο σπάνια whisky μας, χτισμένη σε μία πλούσια βάση από malts που έχουν ωριμάσει σε βαρέλια που είχαν προηγουμένως sherry. Αυτή η διαδικασία δημιουργεί μια έντονη γευστική εμπειρία και ένα whisky που αναδεικνύει το χαρακτήρα αυτού του μοναδικού μείγματος, οδηγώντας το σε ένα εντελώς νέο επίπεδο».

Ως γνήσιο μέλος της οικογένειας του Chivas Regal, το Chivas Regal Extra περιέχει όλα τα χαρακτηριστικά αισθητικής ενός whisky κλασικής πολυτέλειας. Οι λεπτομέρειες και τα πλούσια χρώματα που εμφανίζονται στο κουτί και τη  φιάλη αποδίδουν τον πλούτο στη γεύση και την κληρονομιά του Chivas Regal Extra, όσο και την εξαιρετικά premium αισθητική του, καθιστώντας το ένα ιδανικό whisky για δώρο.

Το Chivas Regal Extra θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα λιανικής πώλησης από τα μέσα Οκτωβρίου. 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured