Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Για τους λάτρες του Pumpkin Spice Latte, η αρχή του φθινοπώρου σημαίνει ένα μόνο πράγμα – την επιστροφή του στα καταστήματα των Starbucks. Καθώς τα απογεύματα γίνονται πιο ψυχρά, μπορούμε να απολαύσουμε ξανά  την πλούσια και πικάντικη γεύση της γλυκιάς κολοκύθας, την οποία ήδη γνωρίζουμε και αγαπάμε. 

Το εν συντομία PSL, αποτελεί την ιδανική επιλογή που θα μας βάλει σε φθινοπωρινή διάθεση. Χειροποίητο ρόφημα με βάση τον espresso, με γεύση γλυκιάς κολοκύθας, κρεμώδες γάλα στον ατμό, κανέλα, τζίντζερ, μοσχοκάρυδο και τριαντάφυλλο, με μοναδικό γαρνίρισμα από σαντιγί και πικάντικα μπαχαρικά.

Και μην ξεχνάτε ότι υπάρχει και η κρύα εκδοχή του σε Latte καθώς και σε Frappuccino.

Το Pumpkin Spice Latte θα είναι διαθέσιμο από τις 15 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις αρχές του Νοεμβρίου. 

Ταξίδι στη Γουατεμάλα με τον Guatemala Antigua 

Από την κοιλάδα της Antigua στη Νότια Γουατεμάλα, μας έρχεται ο εκλεπτυσμένος καφές μοναδικής προέλευσης Guatemala Antigua για να δώσει μια διαφορετική νότα στα αγαπημένα ροφήματά μας με βάση των espresso,ως εναλλακτική επιλογή ποικιλίας καφέ. Ο Guatemala Antigua υπόσχεται να προσδώσει άρωμα από κίτρο, ελαφριά μπαχαρικά και χαρακτηριστική αίσθηση κακάο στα ροφήματά μας. 

STARBUCKS GUATEMALA ANTIGUA.jpg

Γιορτάζουμε την αρχή όλων με τον Anniversary Blend για καφέ στο σπίτι

Ένα χαρμάνι με ιδιαίτερη πικάντικη και γήινη γεύση που εκπλήσσει ευχάριστα όποιον τον απολαμβάνει. Έντονος καφές με πλούσιο σώμα και νότες κέδρου, βοτάνων και καρυκευμάτων. Δημιουργήθηκε το 1996 για τον εορτασμό των 25 χρόνων παρουσίας της Starbucks σε όλο τον κόσμο και αποτελεί το σήμα κατατεθέν του ετήσιου εορτασμού μας από τότε λόγω της απαράμιλλης ξεχωριστής γεύσης του.

STARBUCKS ANNIVERSARY BLEND.jpg

Νέα συλλογή αξεσουάρ καφέ για όλον τον χρόνο και ξεχωριστά σχέδια ειδικά για το Φθινόπωρο 

Αέρας ανανέωσης κυριαρχεί στη συλλογή αξεσουάρ καφέ των Starbucks. Από τις 15 Σεπτεμβρίου και έπειτα θα βρούμε  μεγάλη ποικιλία νέων κλασσικών αξεσουάρ καφέ όπως μονόχρωμα θερμός, κούπες, πλαστικά θερμός & ποτήρια για νερό. Παράλληλα, διατίθενται πολλά Φθινοπωρινά σχέδια για να ταιριάξουν απόλυτα με την εποχή και τη θετική διάθεση για έναρξη νέων σχεδίων και γευστικών ταξιδιών. 

starbucks_sillogi.jpg

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured