avopolis.team

grandcorton_2.jpg

Αυτό το καλοκαίρι, ο οίκος Maison Mumm λανσάρει την επαναστατική νέα φιάλη Grand Cordon της G.H. Mumm, σε ελάχιστα, αυστηρά επιλεγμένα και άκρως κοσμοπολίτικα σημεία του πλανήτη, ένα από τα οποία είναι η Μύκονος!

Η Mumm Grand Cordon αποτελεί το απόλυτο σύμβολο και το νέοτερο trend για glamorous περιστάσεις. Έχοντας ως όραμα ότι κάθε σημαντικό γεγονός οφείλει να γιορτάζεται με τη μεγαλοπρέπεια που του αρμόζει, ο Οίκος Maison Mumm επανασχεδιάζει τη φιάλη της Mumm Cordon Rouge, δημιουργώντας ένα πραγματικό κομψοτέχνημα.

Φιλοδοξία της Mumm Grand Cordon είναι να σπάσει τους κώδικες και να ξεφύγει από τα καθιερωμένα πρότυπα. Και φυσικά τα καταφέρνει! Η αντισυμβατικής σχεδίασης φιάλη δεν έχει μπροστινή ετικέτα, ενώ το λογότυπο και ο αετός-έμβλημα είναι τυπωμένα σε χρυσό, απευθείας στη γυάλινη επιφάνεια. Ένα ακόμα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι το σχήμα της νέας φιάλης - κάτι που για να επιτευχθεί χρειάστηκε να γίνει μια ολόκληρη σειρά καινοτομιών στην παραδοσιακή διαδικασία παραγωγής σαμπάνιας. Επίσης, η φιάλη είναι ασυνήθιστα ψηλή, με το λεπτό λαιμό να ενισχύει την ένταση των αρωμάτων, κάτι για το οποίο φημίζεται η ποικιλία Pinot Noir.

Το πιο εντυπωσιακό όμως χαρακτηριστικό της νέας φιάλης είναι ο τρόπος που αποδίδει το “Cordon Rouge”, την περίφημη κόκκινη κορδέλα, δημιουργώντας (και αυτό είναι ένα τεχνολογικό επίτευγμα) μία πραγματική εσοχή για την τοποθέτηση της κόκκινης κορδέλας. Η κόκκινη κορδέλα είναι εμπνευσμένη από το Légiond'Honneur, το υψηλότερο πολιτικό βραβείο της Γαλλίας, και χαρακτηρίζει τη Mumm Cordon Rouge εδώ και 140 χρόνια.

Η νέα φιάλη δημιουργήθηκε από τον βραβευμένο σχεδιαστή Ross Lovegrove, ενώ η σαμπάνια μέσα στο μπουκάλι παραμένει η ίδια: η διάσημη, εξαιρετικής ποιότητας σαμπάνια, που παλαιώνεται για τουλάχιστον τρία χρόνια στα κελάρια του Οίκου MaisonMumm.

Η Mumm Grand Cordon αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλες τις έντονες, αυθεντικές και σημαντικές στιγμές της ζωής, που αξίζουν μια ξεχωριστή πρόποση, και μας καλεί να τις μεταμορφώσουμε σε εμπειρίες ζωής. Μπορείτε να τη βρείτε σε περιορισμένη ποσότητα και να την απολαύσετε μόνο σε κάποια από τα καλύτερα σημεία της Μυκόνου: Astra, Cavo Paradiso, Super Paradise, Tropicana & Void.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured