Δελτίο Τύπου

Τα κανάλια Novacinema αξιοποιώντας την πολυετή συνεργασία με την ΗΒΟ και την αποκλειστικότητα της πιο δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, εγκαινιάζουν για πρώτη χρονιά το «1st Game of Thrones Festival by Novacinema» με πολλές και ενδιαφέρουσες δράσεις που απευθύνονται τόσο στους fun της σειράς, όσο και στο ευρύτερο κοινό.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, το οποίο έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν στον πολυπόθητο Σιδερένιο Θρόνο αλλά και με δράκους, να κάνουν τατουάζ με henna, να παρακολουθήσουν επεισόδια από τον νέο κύκλο της σειράς και να ζήσουν ένα διήμερο γεμάτο happenings και δράσεις εμπνευσμένες από την αγαπημένη σειρά, όπως να παίξουν παιχνίδια μνήμης, γνώσεων, σπαζοκεφαλιές και επιτραπέζια. Κάθε μέρα του φεστιβάλ θα κλείνει με ένα μεγάλο μουσικό πάρτι, με την Κλαούντια Μάτολα να βρίσκεται στα decks το Σάββατο και τη Μαρία Παπιδάκη την Κυριακή. Επίσης, την Κυριακή στις 21:30 θα πραγματοποιηθεί μία συναυλία έκπληξη με τους αγαπημένους Onirama*.

Το «1st Game of Thrones Festival by Novacinema» θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 28 – 29 Μαΐου στον Πολυχώρο Κ8 Point, Ερμού 119 στο κέντρο της Αθήνας .

*Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας

Μάθε λεπτομέρειες για το 1st Game of Thrones Festival by Novacinema στο Facebook.

 Η σειρά προβάλλεται στην Ελλάδα αποκλειστικά και ταυτόχρονα με την Αμερική από τα κανάλια Novacinema

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured