avopolis.team

Μια νέα εποχή εγκαινίασε τον περασμένο Ιούλιο η Converse, με το το Chuck Taylor All Star II. Πρόκειται για μια σύγχρονη προσαρμογή του θρυλικού και αγαπημένου μας στο Avopolis, Chuck Taylor, με πρωτοποριακή τεχνολογία και premium υλικά.

To πιο αναγνωρίσιμο sneaker στον κόσμο ενσωματώνει πλέον την καινοτόμα τεχνολογία Nike Lunarlon, για να υποστηρίξει τον σύγχρονο τρόπο ζωής, και υποδέχεται την καινοτόμο ανανέωση, με προϊοντικές βελτιώσεις που παραμένουν πιστές στην ένδοξη για τόσα χρόνια αισθητική, και που παράλληλα παρέχουν σύγχρονες λύσεις όσον αφορά στην άνεση σε μια premium έκδοση.

Αυτή τη σεζόν, η Converse συνεχίζει να επεκτείνει τις επιλογές των fans με νέες προτάσεις σε υλικά και χρώματα.

converse_reflective.jpg

Converse Chuck Taylor All Star II Reflective Print
Σε αυτή την συλλογή παρουσιάζονται μοτίβα όπως το κλασικό καμουφλάζ και αυτό με τα επαναλαμβανόμενα αστέρια, τα οποία είναι από ανακλαστικό υλικό, ενισχύοντας την ορατότητα στο σκοτάδι. Ιδανικά για νυκτερινή εξερεύνηση και περισσότερες δραστηριότητες μετά τη δύση του ηλίου.

converse_knit.jpg

Converse Chuck Taylor All Star II Knit
Καθώς η σεζόν μεταβαίνει από Άνοιξη σε Καλοκαίρι, η Converse προτείνει ένα υφαντό υλικό γεμάτο χρώμα, για να δημιουργήσει εύρος και βάθος. Το νέο Converse Chuck Taylor All StarII Knit εξασφαλίζει, εκτός από άνεση υψηλού επιπέδου και το απόλυτο στυλ.

converse_neon.jpg

Converse Chuck Taylor All Star CII Neon
Σε αυτή τη σειρά φωτεινά χρώματα, εμπνευσμένα από τα φώτα επικών μουσικών παραστάσεων, ζωντανεύουν στον υψηλής ποιότητος ανθεκτικό καμβά του Converse Chuck Taylor All Star II Neon.

Converse Chuck Taylor All Star II Mono
Σε αντίθεση με τα φωτεινά χρώματα του Chuck II Neon, το κλασσικό μονόχρωμο μαύρο και αυτό με το χρώμα της περγαμηνής Converse Chuck Taylor All Star II Mono, επίσης παρουσιάζονται στις συλλογές αυτής της σεζόν, σε μποτάκια και χαμηλά.

Όλα τα Converse Chuck Taylor All Star II διαθέτουν καινοτόμες προϊοντικές βελτιώσεις που παρέμειναν πιστές στην ένδοξη για τόσα χρόνια αισθητική του brand.

converse_2.jpg

Καινοτόμα χαρακτηριστικά

- Nike Lunarlon εσωτερική σόλα για την ανώτερη απορρόφηση των κραδασμών και υποστήριξη της καμάρας του ποδιού.
- Αφρώδης ενίσχυση στο πίσω μέρος του παπουτσιού και αντιολισθητική γλώσσα για άνεση 360 μοιρών
- Διάτρητη επένδυση micro suede που αναπνέει κατά τη διάρκεια παρατεταμένων περιόδων χρήσης

Premium λεπτομέρειες

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητος ανθεκτικό καμβά, το εξωτερικό του Chuck Taylor All Star II αναβαθμίζει τα πλέον αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά του sneaker με premium λεπτομέρειες όπως:
- Κεντημένο σήμα All Star
- Μονόχρωμη και υψηλότερη σόλα
- Μονόχρωμα ματ καψούλια για τα κορδόνια

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured